Monica, Irinel si Irina Columbeanu (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Aseara am prins si eu un pic de reluare. Dar sincer ... plictiseala aia cand toata lumea sta la mese si e stinghera pentru ca e filmata, e super stupida. A fost si ceva mai interesant sau doar atat?
Si tot nu ne-a lamurit nimeni daca Moni e sau nu?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

La ora 12 noaptea n-au anuntat nici o surpriza.Au adus un tort imens si atit...Poate spun ceva la emisiunea de pe B1 tv - 6 vine presa!

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

La stiri a aratat cand Monica a fost intrebata de bebe,iar ea a zis ca ...inca n-a facut testul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu nu prea ma uit la caraghiosii astia, dar acum 2 saptamani, in timp ce butonam telecomanda, am vazut cum infulecau ca spartii o gramada de chestii care aratau super. Io eram la cura si-mi ploua in gura si, ma gandeam la sarmanii care nu au nici dupa ce bea apa, si care se uita la fitzosii astia de 2 lei.

Si, am vazut o faza de la botez, cand au intrebat-o pe mama Monicai ce-i doreste nepoatei, aceasta a raspuns "Sa fie sanatoasa si sa ajunga o mare, mare vedeta"

Snobi, snobi, snobi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Eu cred ca daca ar fi fost insarcinata anuntau imediat.Mai mult ca sigur ca nu este.Iar comentariul mamei Monicai de la botez l-am vazut si eu.....saraca parea pusa pe fuga si destul de inhibata ca nu cumva sa spuna ceva sa ,,scandalizeze ,,cuplul.,,..sau cel putin eu asa am simtit
Oare o fi intradevar Monica fericita?Nu neaparat ca diferenta dintre sotul ei si ea este atat de mare ci prin simplul fapt ca banii nu aduc fericirea mai mult ca sigur....dar asta vom trai si vom vedea,sunt totusi de putin timp casatoriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by pengunica

Eu cred ca daca ar fi fost insarcinata anuntau imediat.Mai mult ca sigur ca nu este.Iar comentariul mamei Monicai de la botez l-am vazut si eu.....saraca parea pusa pe fuga si destul de inhibata ca nu cumva sa spuna ceva sa ,,scandalizeze ,,cuplul.,,..sau cel putin eu asa am simtit
Oare o fi intradevar Monica fericita?Nu neaparat ca diferenta dintre sotul ei si ea este atat de mare ci prin simplul fapt ca banii nu aduc fericirea mai mult ca sigur....dar asta vom trai si vom vedea,sunt totusi de putin timp casatoriti.

,,Incearca sa obsevi doar calitatile unui om,defecte avem cu totii,,

ANDRA si BEN STEFAN
15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100

Dar o intretin

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bai, ce-mi place la subiectul asta e ca toti (sau majoritatea) au votat cu punctaj minim subiectul asta, dar de scris la el se scrie in draci.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Surpriza afost tot, din punctul meu de vedere..Intr-adevar mult fast...A semanat mai degraba a nunta nicidecum a botez..
De-ar putea constientiza fetita cate s-au facut pentru ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

un articol acid:
http://www.jurnalul.ro/articole/93539/botez-la-columbofili

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Eu nu prea ma uit la caraghiosii astia, dar acum 2 saptamani, in timp ce butonam telecomanda, am vazut cum infulecau ca spartii o gramada de chestii care aratau super. Io eram la cura si-mi ploua in gura si, ma gandeam la sarmanii care nu au nici dupa ce bea apa, si care se uita la fitzosii astia de 2 lei.

Si, am vazut o faza de la botez, cand au intrebat-o pe mama Monicai ce-i doreste nepoatei, aceasta a raspuns "Sa fie sanatoasa si sa ajunga o mare, mare vedeta"

Snobi, snobi, snobi.

Iar tatal lui Iri i-a urat lu' fi-su: "sa aiba parte de multe izbanzi atat pe plan personal cat si profesional!!!"

Mergi la inceput