Piticodromul de sept-oct 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 7
mary ilie spune:
Hai ca m-am mai linistit , am vazut ca sunt mai multi pitici care inca nu s-au imprietenit cu olita, ne inscriem si noi in clubul inca cu pampi- ce sa fac, daca nu vrea deloc- si ma gandesc ce o sa ma mai "complimenteze "soacra-mea cand ne-om duce acasa tot cu pampi, da deja imi pregatesc replicile
Andrei e bine, e super bronzat, isi imbogateste vocabularul pe zi ce trece, insa mai slabut cu propozitiile, leaga doar 2 cuvinte si destul de rar.....cu olita v-am zis- stationam, daca il vad eu ca face kk si sunt destul de rapida facem si la olita sau wc, daca nu, nu-mi zice nimic. Cu pipi la fel, l-am lasat fara pampi prin curte, degeaba, face pe unde apuca si nu zice nimic, i-am luat pampi din aia speciali, care pastreaza umezeala in asa fel incat sa-l deranjeze, da degeaba, lui Andrei vad ca-i place sa stea ud, ca il alerg ca sa-l pot schimba......asa ca, nu ramane decat sa sper ca intr-o zi.......
Duminica ne-am incumetat sa mergem cu barca pe mare, invitati de niste prieteni, si am crezut ca morrr....ce sa vad si eu mare, soare,nuuuu...eu l-am alergat pe fi-miu pe toata barca, nu statea nici 1 minut intr-un loc si n-a scapat un coltisor neexaminat de el, a fost super, ce mai......ta-su zacea la soare , ca a descoperit ca are rau de mare, dar ii trecea daca statea in apa, asa ca a profitat si Andrei si s-a balacit pe saturate......
Ne inscriem si noi in clubul Thomas!!!
E in extaz piticu meu cand se uita la desene, i l-am cumparat si eu pe Henry, da pasiunea a tinut vreo 2 zile, acum nici nu-l mai gasesc pe saracul Henry, cine stie pe unde o fi aruncat, asa ca nu-i mai cumpar, deocamdata...
Sper ca n-am fost prea incoerenta.....revin...
Mary si Andrei(29.09.2005)
alexuta2005 spune:
Salutare!
Mihaela ce experiente ati mai avut si voi!Bine ca ati scapat si ati si aflat care a fost problema!Bafta multa pt. bebe2!
Alina, Codruta, pai ce mai asteptati, sa vina bebe2!Sau nu, voi ma asteptati pe mine, stiu eu.
Andreea cum stai cu greturile?
DiploAlexia bea cam 250 ml lapte dimineata si 100-200 ml seara.Uneori nu bea seara lapte.
Noi suntem departe de dezvatatul de pampers.O sa mai astept ca nu am ce face.Momentan trece printr-o faza de rusine.Ii este rusine cand face kk si mai nou se ascunde in debara.Uneori are si ea pampersul uscat dimineata, dar nu mereu.Stie sa spuna cand face, mai nou reusete sa-si dea pantalonii jos dar nu vrea pe olita.
Restrictii stiu ca sunt:carne de porc, fasole boabe si varza.
Alexia mai manaca rar snitel, friptura, cartofi prajiti.
Recunosc am cam stricat copilul , la capitolul dulciuri a descoperit ciocolata si mai mananca uneori si alte prostioare dar nu mereu.
Alexia doarme in patutul ei care e lipit de al nostru si la 5 dimineata vine singura la noi in pat.Mie asa de drag de ea ca as dormi tot timpul cu ea.Eu zic ca ati putea sa va mai rasfatati un pic si sa dormiti impreuna.
Alina cum se simte Vlad?De la ce a facut febra?
mary ilie spune:
Kristinutza, bine ati revenit de la mare, asteptam poze! Stiu cum e cu apa, ca si la noi e la fel, Andrei intra in apa fara sa se opreasca pana ii ajungea apa la gura, apoi am prins o zi cu valuri mari si a cazut si s-a speriat , iar acum intra si el pana la genunchi si se opreste, stau si eu mai linistita un pic
Noi bem mai mult lapte, Andrei inca e fan lapte, poate si pentru ca inca il bea din biberon, dar daca ii pun lapte in altceva nici nu vrea sa guste macar- deci bea dimineata la trezire 300ml, apoi cand se culca de pranz inca 200ml si seara iar 300ml, deci vreo 800ml pe zi dar trebuie sa mentionez ca nu mananca iaurturi de nici un fel, nici smantana,si nici alte produse lactate, cu exceptia mozzarela.Cu mancare nu ma plang, mananca destul de bine si ii place mult pestele-
alexuta2005 spune:
Miflore imi inchipui cum a reactionat ana cand l-a vazut pe tati ei.Alexia e inebunita dupa tati si cand vine de la servici i se arunca in brate si chiuie de fericire.
Kristinutza deci ati fost la mare?Bine ati venit!Cum a fost?
Ia sa vad si eu niste poze cu ginerica!
Mary stiu cum e cu faza asta cu pampersii.Toata lumea se streseaza ca nu face Alexia la olita.Ei si ce?Ce daca taica-so la un an si 7 luni se cerea la olita?Uite ca Alexia nu vrea.Hai ca mi-am adus aminte si iar m-am enervat.
Si Alexia e fan mozzarela.
Alexia e fan apa.Ii place sa se joace non stop cu apa, toata ziua zice "baie".Inca ii mai este frica sa intre in cada dar vad ca face mari progrese sa-si depaseasca frica.Arata tot timpul cadita si cere
sa-i punem apa in ea si sa se joace.
Am fost duminica la tara.Toata ziua s-a jucat in apa, si intre ora 1 si 3 am pus piscinuta cu apa in garaj asa ca ea s-a tot jucat cu apa.Unde mai pui ca vroia sa-l ajute pe Octav sa spele masina, ii ducea cate o stropitoare de apa.Uneori se facea ca-i da stropitoarea cu apa dar se razgandea si o turna pe picioarele ei.
anya spune:
Calin, al meu, bea seara 250, dimineata 250 de lapte cu bib-ul Nici nu ma gandesc sa il scot. Abia l-am scos fratelui lui, la 4 ani jumate. Cat despre olita, spune cand face, se ascunde dupa fotoliu sau in camara, dar refuza cu desavarsire sa-si dea pampersul jos. Fratele lui a scapat de pampersul de zi pe la 2 nai jumate iar de cel de noapte pe la 3 ani jumate. Asa ca mai am de investit in pampersi.
Kid, am raspuns pe PM.
LiaMia, multumesc de oferta! Esti o draguta. Sa vedem cum facem sa ne vedem. Sa-mi zici tu cand ai putea si ma adaptez.
Jadi, mai traiesti?
mary ilie spune:
Anya,multumesc! deci suntem normali, nu? chiar daca avem inca pampi si bem lapte din bibe.....
alinam spune:
Casiana,Vlad are rosu in gat, da nu imi palce delok cum se manifesta tura asta, temperatura mare care nu cedeaza delok, asa am deskoperit noi nevralgin picaturi (algocalmin) eram disperata nu mai stiam ce sa ii dau asa am aflat de picaturile astea, foarte bune pt febra mare, e marait, nu mananca, nu vrea joaca, vrea sa zaca si atat, si vad ca merge si aiurea cu un picior, e drept ca vineri a cazut pe un leagan si are vanatai frumoase .... sper sa fie doar atat.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
jadi spune:
Traiesc, traiesc!
Bun nevralginul asta dar eu am ceva dubii cu privire la el, Vlad prin noiembrie mi-a facut o febra pe care am tratat-o cu nevralgin si a devenit apatic, se holba pe tavan. Acum nu as putea da vina doar pe nevralgin ca i-am dat si alte antitermice si antialergice dar la analize i-au iesit transaminazele asa de marite ca nu stiam ce are. Ulterior nu i-am mai dat medicamente si si-a revenit dar am avut o perioada agitata atunci!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Ma gandesc la Cristina, cum au ajuns, cum s-au instalat!
Am primit de la Meme cantecele de copii, altele decat cele de la Ruxandra, ma mobilizez sa fac niste cd-uri si cine vrea sa imi spuna! Nu stiu cum le voi trimite ca sunt netransportabila cu 2 copii acasa si fara masina, dar am multa bunavointa .
Deni & Vlad & Tudor