Piticodromul de sept-oct 2005 (184)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

gina, felicitari!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gina, felicitari!!! Sa imi dai si mie reteta pentru bb boy, ca am vrea si noi sa ne apucam in septembrie (nu radeti, dar atunci zice calendarul chinezesc ca fac baietel)

Marinela, drum bun sambata! Sa aveti mult, mult noroc acolo! Stiu ca Fly Taxi merg la aeroport si ca au masini exact cum va trebuie voua, au Peugeot Partner, gen dubitza. Ai putea sa incerci. Uite un nr de telefon, vin la comanda si repede, tariful e mai mare decat la celelalte companii, dar cred ca si restul de companii care au masini de transport iti cer tarif modificat. Un nr de telefon: 9440 sau 0788-512.462. Au 2,79 ron tarif in afara orasului si 1,79 in oras. Cred ca un drum de la gara pana la aeroport te costa pana in 50 de ron.

Ce e linistea asta fetelor? Cu greu mai terminam un capitol, noroc ca s-a intors Mifloricica sa ne

Tonnia, deci il dai si tu pe Dinu la gradi? Pupam un baiat mare.

Si daca tot ma roade subiectul, unde e Bianca cu Milan? Ca nu o mai vad sa scrie? Alooo! Ce ai mai facut cu gradi lui Milan ca stiu ca vroiai sa il retragi de la Wonderland? Nu vreti sa ne deveniti colegi la Junior? Hai ca e o zona frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kid, uite-aici, si apasat!
Si eu intreb de Bianca cu Milan, unde sunteti?
Eu as vrea sa ne-adunam cu mamici si pitici si sa le cante Bianca piticilor, mie nu-mi iese din cap cum canta ea si Milan, Ana, Miruna si Maria ascultau nemiscati si fermecati!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LiaMia?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Gina,felicitari!Sa ai sarcina usoara si o nastere la fel,iar fetele sa-ti fie sanatoase!

Marinela,sa aveti drum bun,zbor lin si o viata pe care o visati!

Cristina,asteptam vesti de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gina felicitari pentru baietelul din burtica!

Marinela drum bun si sper sa aveti viata pe care o doriti!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Diana, sarutmana pentru intentie, am renuntat la vibratii nu de alta dar cred ca Tudor o sa ajunga mai repede la 6 kile decat Vlad asa ca in curand o sa trebuiasca sa il mutam la nivelul de jos!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, multumim, maine plecam.
Gina, felicitari
Marinela drum bun
si pe celelelate fete, ca maine plecam in concediu , fix de ziua lui Petra
deja avem intrebarile astea : "unde e fierul?"

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

FELICITARI GINA ! Ma bucur sincer pentru voi. Sa ai o sarcina usoara si un baietel frumos ca tine.
La multi ani PETRA ! Codruta sa-ti traiasca fata, multa sanatate si mult noroc in viata.
Era sa uit: Concediu placut, sa veniti cu amintiri frumoase
Ioana, sanatate pt Miruna care a plecat la Boston, cum iti mai placea tie sa spui.

kidu-le, sa sti ca acel calendar chinezesc de care vorbeai, la mine s-a potrivit, numa ca eu nu am ramas gravida cand am vrut (se observa din semnatura ). Imi doream o fetita cu disperare.Iti urez bafta. Sa sti ca am o colega la serviciu care face calcule in functie de datele de nastere ale partenerilor, din pacate s-au potrivit. Baiat mi-a zis, baiat am facut. Daca te intereseaza anunta-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Miruna a ajuns cu bine la Boston si se simte bine cu 2 bunici la dispozitia ei. Am pozat-o inainte de a pleca, cit de fericita se uita la Baby Einstein. In fiecare zi ma intreaba 'film? film?', dar intelege ca nu se poate decit o data la 3 zile.

Codruta, la multi ani la Petra! Si drum bun in concediu, sa va distrati bine!
Gina, felicitari pentru baietel, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si la termen.
Medy, o sa-ti aduca baietii nurori acasa peste citiva ani doar, nu dispera.
Irina, mai povesteste ce minuni face Vladut.
Mihaela, distractie placuta la munte.
Andreea, de la un an jumate se da vigantol in lunile cu R (pina la nu-stiu-ce virsta).
Casiana.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput