Baile Felix- unde anume sa nu mergi!
Imi cer scuze, poate trebuia sa postez la locuri unde sa nu mergi. Am fost de curand in Oradea, si fiind asa de cald am zis hai sa ne racorim un pic in Felix. Zis si facut: am stat noi pe la umbra la nuferi pana pe la 5, apoi ne-am dus sa facem si o baie ca doar nu om fi venit pana aici sa mergem nespalati? Bun, fiind singura din masina (4 adulti si un copil) care mai vizitasem Felix-ul, mie mi-a cazut in grija sa ii duc pe toti la un bazin. Fara sa stau pe ganduri, i-am dus la bazinul unde mergeam cu reducere de student: la piscina hotelului PADIS. La intrare, pret adult 7 lei, pret copil 4 lei. Bun. Cearta la intrare intre un angajat si un turist venit la balaceala: am inteles ca turistul e nemultumit de program. Casc si eu ochii si vad program pana la 19,30.Ok zic, e 17, avem 2 ore jumate sa ne scaldam. Copilul, in extaz fuge la bazin.Toate bune si frumoase, chiar vrem sa plecam pe la 19. Ies din bazin, si vreau sa plec la dus. Vad un nene care umbla intr-un fel de canal cu o teava lunga de fier. Pe cand vin de la dus, bazinul gol pe jumatete! Mai sa fie, dar nu era decat 19,15! La ora 19,30 bazinul era gol! La 19.40 au oprit apa la dusuri, desi era la dus o singura fetita cu un par luuung plina de sampon in cap!!!!!!!!!!!Omul (sau animalul) care a oprit apa, nici nu a vrut sa auda sa ii dea drumul la loc! Noi stateam siderati si ne uitam, nu ne venea sa credem, ne tot miram, cand vine o tanti si il roaga pe sotul meu sa se ridice de pe sezlong, cu textul "ne mai vedem si maine". Sotul ii raspunde: "cred ca nu o sa ne mai vedem nicicand". Asa ca pe la 19,50 am iesit dezamagiti din incinta strandului hotelului PADIS.DECI, MORALA: NU VA DUCETI LA PADIS IN FELIX CA DATI BANII DEGEABA!In plus au niste pretuuuuri: de ex: 0,5 l de cola 38.000 lei vechi.
Raspunsuri
soanso spune:
silvana-salajan,eu am fost de foarte multe ori in Felix,ultima data de 1 Mai anul acesta si pot sa-ti spun cu certitudine ca stransul Padis e CEL MAI CURAT DIN TOT FELIXUL! Se schimba apa zilnic,singurul inconvenient este ca nu exiata spatiu verde alocat pt plaja ci sunt doar sezlonguri si beton .
si nu inteleg de ce ati iesit dezamagiti la 19,50 cand stiai de la intrare ca e program pana la 19,30.
si s-a oprit apa la dusuri tot dupa program ,nu?
deci morala!puteti merge La Padis in Felix!E cel mai curat!!!
SOSO
Alynutza spune:
Poate-s un pic off topic, dar eu tocmai am venit de la mare si pe plaja la Mamaia luam apa la 0,5 cu 2 lei si Coca-Cola la 0,5 cu 3 lei. E drept ca mergeai tu si le cumparai, nu ti le servea nimeni.
Iar de stranduri curate la Felix, din cate stiu eu, in toate se schimba apa la sfarsitul zilei, eu de cate ori am fost acolo le-am vazut golite seara. Preturile nu le comentez, este in stilul turismului nostru sa se profite de pe urma clientului daca nu poate iesi din incinta si esti obligat practic sa iei produsele de la ei.
LoraG76 spune:
Alynutza, cred ca atat ai dat, dar eu, pe plaja din Mamaia am cumparat de la un barulet de langa umbrelele de la Vega suc prigat la 0,25 l cu 50 de mii...si pretul chiar era afisat in vitrina, deci nu mi-a luat ala c-a vrut el asa...normal, puteam lua din alta parte, dar cu copilul tipand dupa tine ca vrea suc nu te mai gandesti...la hotelul Bicaz pe terasa, la 50 de metri de Vega, in schimb, suc prigat la sticla de plastic de 0,5 l era 28 de mii...fara comentarii...
Lora, mami de IUSTINA
silvana_salajan spune:
Pai de asta merge totul in tara asta pe dos, ca sunt oameni care gandesc ca si tine soanso!Pai eu inteleg programul pana la 19,30 dar asta insemna ca stau in bazin pana la ora aia. Ca si la magazin se intra pana la ora de inchidere si stai sa iti faci cumparaturile pana la final. Nu te da nimeni afara. La fel si la restaurant. Asa ca parerea mea e ca nu ai dreptate.Sau ai? Cat despre copila cu samponul in cap ce zici? Daca era copilul tau cum reactionai? Oricum eu sunt in continuare dezamagita.
soanso spune:
nu stiu daca am sau nu dreptate cum zici tu ,dar am fost in magazine asa pe la inchidere si nus cati angajati mi-au zis ca programul s-a terminat,porma am fost la restaurant si noi mai aveam pitza in farfurie iar altii ridicau scaunele pe mese ,asa ca trage tu concluziile.
intradevar faza cu apa de la dusuri a fost de prost gust ,eu am intervenit cu raspunsul la acest subiect pt ca am fost in mai in toate strandurile din Felix ,si raman la convingerea ca cel mai curat e cel de la Padis.plus ca nici nu e cel mai scump .
intrarea in strandul mare e 10 ron,in Apollo e 15 ron ,plus ca a stat sotul la coada pt a lua ceva de mancare doua ore si am platit in pretul biletului si sezlong da nu am mai gasit.
cat priveste pretul la suc si in Cluj e sucul pe terasa 3,5 ron si am baut si cu 4,5 ron si nu e statiune.
daca te-am suparat ,imi cer scuze .
SOSO
mihaela_s spune:
Daca veti merge in Ungaria, doar aici aproape...la Hajduszoboszlo, Nyiregyhaza sau Vasarosnameny veti ramane foarte surprinse de nivelul strandurilor si sunt sigura ca si cel mai "luxos" strand din Ro va va parea urat apoi...
Noi am fost timp de 2-3 ani fan 1 Mai sau Felix, nu trecea un we in care sa nu mergem acolo...pana am descoperit Hajduszoboszlo vara trecuta. Desi costa mai mult, pentru ca plateam carte verde, faceam in asa fel incat sa prindem 3 sambete in acele 2 saptamani si chiar daca nu mai mergeam in fiecare we, mergeam in Ungaria. Acum nu mai avem nici o retinere...
Apa in bazine nu se schimba, peste tot e cu recirculare, nu te da nimeni afara la ora inchiderii, asa cum zice silvana_alajan, ora inchiderii e ora la care nu mai ai voie sa stai in bazin. Apoi rand pe rand pleaca lumea, ca doar n-o sa stai la infinit, dar in nici un caz nu se opreste apa la dusuri, nimeni nu vine sa-ti spuna ca trebuie sa iesi...acum 2 sambete am fost la Nyiregyhaza si am iesit din incinta strandului la 19.50, in conditiile in care programul era pana la ora 19. Pleci pur si simplu pentru ca nu mai ia ce face acolo...
Incinta e maaaare, loc cat vrei, nu trebuie sa te inghesui, apa termala, bazine multe, mancare, inghetata, bauturi...preturi acceptabile, nu mai stiu cat am platit pe mancare, dar nu o avere in orice caz...data viitoare am sa ma uit la preturi si pot sa va spun. Acum nu m-am uitat pentru ca n-am fost aici in tara la strand ca sa pot compara.
Insa are dreptate silvana_salajan...daca asa se pune problema de catre clienti...atunci ce sa asteptam de la ofertantii in turismul romanesc ???? E trist.... E trist pentru ca din zona noastra romanii merg si ridica economia si turismul din Ungaria...
Mihaela si fetele mele