Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Anangel, asa e, dar dimineata aveam creierii dilatati la maximum si n-am fost atenta.
Vorbiti de lasat capul pe umeri. Maria mea a facut astazi de vreo 2 ori asta, cand eram afara in parc si am luat-o in brate. Acum nu stiu daca a fost intamplator, sau chiar a intentionat sa faca acest lucru.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina, multumim ca nu uiti aradencele cand faci prezenta, chiar daca ele sunt niste chiulangioace.
Tare greu ma urnesc sa scriu, nu am timp, nu ma lasa Adelina, am si pierdut firul pe aici, nu prea mai stiu ce ati facut.
Noi suntem ok, umblam toata ziua prin casa cand in picioare sprijinite de ce apucam, cand in 4 labute pe jos, facem pa-pa cu manuta, vorbim cu tata la telefon cu telecomanda de la televizor, cand intram in bucatarie sau vede pe cineva mancand face "me-me" ca vrea si ea, face ca masina de ne scuipa pe toti(asta face mai rar), ne da pusi doar mie si al Dragos cand ii zicem ...il iubeste tare mult pe Dragos si il pupa cum il prinde, adica merge cu gura deschisa spre el si vrea sa-l muste, sunt tare scumpi cum se iubesc.
La capitolul mancare nu stam f bine, dar merge...avea 8200 la 10 luni.

Nu promit sa scriu mai des, dar vreau.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ramomar - isteata fata ai! Pai Vladut al meu nici macar nu sta o clipa sa ma asculte ce povestesc. I-am luat si eu carti, da' n-are nici un pic d rabdare sa stam sa "citim". Oare cum o invata copilu asta al meu cate ceva?
Pufy - si Nicolas e tare simpatic, din cate povestesti tu. Vad ca intre copiii nostri e o luna diferenta. Oare peste o luna la fel de multe o sa inteleaga si Vladut ?
Alina Morostes - si tu tii atata timp ascunse progresele Bucuriei Adelina de noi? Mi se pare mie sau Bucuriile care au un fratior mai mare se dezvolta mai rapid ca au de la cine invata?
A propos, mai era o mamica, care avea copilasii la un an diferenta unul de altul, Meme. Daca ne citesti, mai da un semn de viata, mai spune-ne cum te descurci. Imi imaginez ca nu prea ai timp, dar ce satisfactie vei avea cand vor creste un pic mai maricei.
AdinaF - voi cum v-ati acomodat fara ajutorul bunicii in Germania? Sau a venit si ea cu voi pana la urma?
Pe cine mai trag de limba?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

doamne ce harnicutze ati fost la scris in ultimele 2 zile.

Eu sunt super fericita ca l-am convins pe dragul meu sotz sa facem si noi concediu in septembrie, ca eu un an fara mare...nu rezist.

am citit despre dormitul bebeilor in patul "matrimonial" si mi-am facut urgent 100 de cruci si mi-am scuipat in san ca la noi din fericire nu se intampla asa ceva - ca de unde scoteam eu patul de 4 persoane??? Acuma fie vorba intre noi, copilasii dorm bine acolo unde sunt obisnuiti, iar eu daca nici nu i-am alaptat nu prea am avut "motiv" sa-i lipesc noaptea de mine - desi mai ales la inceput de multe oboseli m-ar fi scutit chestia asta.

Aveti numai grija: "aruncatul" sotului din pat poate sa aiba si efecte negative mai ales daca asta se intinde pe o perioada lunga de timp. O fi acuma canicula, dar totusi, omu' mai ravneste si el dupa una alta .

Imi pare asa rau de voi si de copilasi - imi dau seama cum mai ales ei saracii sufera pe caldura asta. Aici n-a fost pana acum vara adevarata, dar jur ca nu ma plang ca tare bine imi dormiteaza noaptea.

Lexi, felicitarile mele pt job...incep sa ma rusinez de faptul ca eu astazi stateam si ma gandeam pe cine sa-mi angajez dupa ce va pleca maica-mea in Ro (ca ea tot pleaca de vreo juma' de an ), chit ca la mine acuma nu se pune problema de a lucra in viitorul apropiat.

M-am gandit si sa-mi aduc din Ro o fata ca au-pair. Eu sunt insa de genul meu o persoana f. critica si nu vreau sa amarasc nimanui viata. Of,of...greu de decis.

oricum nu va mai plictisesc cu problemele mele, cumva tot le dau eu de capat.

O seara dormita de la cap la coada va doresc si 25 de grade maine.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cristinaGoji, roxanae...multumim ca ati intrebat de noi
eu va citesc zi de zi, dar nu am mai scris pt.ca sunt foarte trista de cand l-am pierdut pe tata si nu vreau sa stric atmosfera pe aici (na...ca am stricat-o un pic cu vestea asta proasta)

Vladone e bine, nu-i stau piciorusele toata ziulica...cotrobaie prin toata casa....merge de-a busilea bine si se ridica in picioruse, se tine de mobila si cotrobaie prin sertare si imi deranjeaza toata casa...in rest e un scump si un dragut....mai putin fazele in care plange ca vrea in brate sau pe jos

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Lilina - CONDOLEANTE! MULTA PUTERE SA REUSITI SA DEPASITI CRIZA IAR DUREREA SA DEVINA MAI PUTIN INTENSA! Ma gandeam eu ca ceva nu-i in regula daca ai intrat doar pentru a felicita fetele pentru sarcina si nu ne-ai mai zis nimic.

Poze

Mergi la inceput

AdinaF - voi cum v-ati acomodat fara ajutorul bunicii in Germania? Sau a venit si ea cu voi pana la urma?
Pe cine mai trag de limba?

Cristina, ce faza tare! :))

Eu cred ca-mi scriam mesajul cu raspunsul la intrebarile tale, fara sa stiu ca tu in acelasi timp imi adresai de fapt intrebarile. Ce mai, la ardelence functioneaza telepatia

Sa stii ca nici banditii mei nu prea avanseaza decat in planul motoric, in rest...pauza - iar cartile au un gust deosebit de bun , asta e singura relatie a lor cu "invatatura". In schimb, se trag de cap, de urechi, isi baga mainile in ochi - si io repede pana nu trece faza le explic: "asta-i ochiul-scoate repede degetul de acolo", sau "asta-i urechea - Fabi nu-l mai trage te rog de ele" s.a.

Sunt haiosi oricum,pe de-o parte sut invidioasa pe cele care se realizeaza si in plan profesional, pe de alta parte ma gandesc -momentele astea nu mi le da nimeni inapoi niciodata - daca s-ar putea impaca toate, ar fi cel mai bine, din pacate e imposibil.

Hai c-am filozofat destul, da eu asa sunt- tac toata ziua si noaptea m-apuca

Noapte buna !

Botez

Mergi la inceput

Lilina, condoleante si multa putere iti doresc in momentele acestea grele.

Botez

Mergi la inceput

AdinaF - cu bona ar putea iesi asa cum zici tu. Eu am avut angajata o bona sa ma ajute cu Vladut (stiu ca pare aiurea, dar chiar aveam nevoie de cineva sa ma ajute in timp ce aveam grija de Vladut - un singur copil adica) Si n-a mers, pentru ca eram mereu cu ochii pe ea, ea saraca se complexa din cauza asta si nu-i reuseau multe, iar eu, vazand ca nu se descurca, faceam totul eu pana la urma, asa ca bona doar asista si am renuntat. Nu e vina bonei, sunt constienta ca e vina mea, dar asa sunt eu, increzuta ca daca fac eu e mai bine decat sa faca altcineva.
Iar cu dormitul in patul mare, eu n-am avut de ales - pana aproape de 6 luni a dormit la el in patut, dupa aia, cat am fost internati a dormit cu mine, iar pe cand am ajuns acasa, deja se ridica in picioare si nu se culca, singura modalitate de a-l tine in pozitie orizontala era sa-l culc langa mine. Iar cu sotul ne mai intalnim, dar nu in patul matrimonial, care e rezervat deocamdata de Domnia-sa Vladut.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lilina sincere condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau!
Imi pare sincer rau de pierderea suferita de tine si sper ca vei avea putere sa treci peste durere cat mai repede!
Chiar azi ma gandeam la tine....

Noapte somnoroasa bucurii!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput