Bucurii de sept-oct 2006-LA MULTI ANI DAVID (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Si eu am avut o noapte de vis asa cum am scris mai sus...dar avem speranta la mai bine

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fetelor, eu in locul vostru n-as da cu Baneocin pentru iritatia de la caldura. Pudra aceea e un antibiotic si cand erau bebeii nostri mici se folosea pt profilaxia infectiilor ombilicale, atat. Deci se aplica pe o zona f restransa. Mi se pare ca in prospect e specificat ca nu se aplica pe portiuni mari. Plus ca folosit in cantitati mari si indelungat, e si ototoxic.
Bepanthenul sau galbenelele cred ca sunt ideale. Si dusuri multe.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutare

cum de nu ati dormit bine fetelor?! mai ales ca s-a racorit putin azi-noapte. Eu pot sa ma laud cu un somn bun, intrerupt doar de doua treziri ale Patriciei pt tzitzi
multumim fetelor pentru felicitari
CristinaGoji, Patricia face vrute si nevrute: ma plimba toata ziua (dar asta v-am mai spus-o), dar acum e mai bine ca merge doar de o manuta si imi mai indrept si eu spatele; azi dimi in parc m-a lasat de deget si a facut singurica 2-3 pasi. Asa face si acasa, dar in parc m-a luat prin surprindere, imi era frica ca o sa cada sa-si juleasca genunchii. Striga toata ziua dupa pui si tzitzi (pisica), caci saptamana trecuta am fost la bunici unde are pui si pisica si acum le duce lipsa. Imi pune degetul ei la gura sa fac ca si masina bum-bum-bum, asta dupa ce imi da ea tonul. Mai nou striga dupa mama chiar si de la tati, ceea ce nu prea ma incanta, deci sper sa nu devina o mamaoasa si sa nu se dezlipeasca de mine. Intinde manuta spre ceva ce ii trebuie si indoaie degetul aratator ca si cum ar zice adu-l aici..Gata, restul iti mai povestesc in alta zi
roxanae, felicitari pentru reusita de a culca puita singura in patut. Zi-mi si mie cum ai reusit. Eu ma chinuiam si o adormeam in brate, acum daca vreau sa o culc asa urla de scoala tot cartierul in picioare si se incovoaie ca un peste de abia tin de ea, vroia la san la orice ora si doar asa sa se culce. Asa ca de vreo luna o culc in carucior, o leagan cam 4-5 min, adoarme si apoi o mut in patutul ei. Uneori se mai trezeste si incepe acelasi urlat, dar de cele mai multe ori reusim.
alexutza, mercic de info despre crema. Da, am citit si eu prospectul si am vazut ce contine si de aceea nu i-am pus. Nu are rost sa-i dau cu nimic ca oricum trec, asa ca facem 2-3 dusuri /zi amandoua si mai scapam de ele. Azi nu are nici una.

vad ca tot mai multi puisori se obijnuiesc cu mami in pat. Si a mea cred ca a invatat un pic, pt ca dimineata dupa ce merge tati la serviciu, cand ii dadeam tziztzi o puneam langa mine in pat si asa mai dormeam amandoua pana pe la 9 -10 dimineata. Dar acum nu o mai iau pt ca o invat asa

pupici si o zi racoroasa

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Wow, Ramomar, chiar ai fetita mare la cate face! Iar ci lipiceala de mami, cred ca asa e perioada, ca si Vladut a devenit extrem de mamos, el, care mergea la oricine, acum e destul sa apar eu la orizont ca numai la mine in brate se cere. Si plange pana nu-l iau. Si chiar daca se joaca pe jos, cu o mana tot trebuie sa se tina de mine. Le trece lor si perioada asta. Chiar azi ma gandeam ca incolo, dupa vreo 2 ani o sa fie dince in ce mai atasat de tata si o sa-mi lipseasca mamosenia lui. Acuma poate ca ne pare rau ca nu reusim sa facem nimic de ei (azi de exemplu trebuia sa maa imbrac, iar copilul era ""lipit" de mine si a trebuit sa-l sustina tat'su, in timp ce copilul era in continuare agatat de mine, iar eu ma imbracam).

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna ziua,
revin rar,din pacate cu f putin timp liber.
Am vazut bucuriile ce mari au crescut si cate progrese fac,felicitari.Noi nu suntem f avansati,mergem in "4 labute"de ceva timp,nu vrea in picioare deloc,cu somnul stam rau,doarme f putin,cu noi in pat...,a spart si dintisorul nr 2 si 3....
pt bubite de la caldura si eu va sfatuiesc sa nu dati cu nimic.din cate stiu eu si bpantenul contine antibiotic.noi facem des dusuri,le pun apa in barculele de la mare si se joaca toata ziua.
in legatura cu suptul stam rau din pct meu de vedere,noaptea avem treziri si din jumatate in jumatate de ora...uneori nici nu vad pe unde merg dimineata.am acusi 2,6 ani de cand nu am dormit o noapte intreaga.O sa creasaca ei mari...de plecat si noi plecam la munte in august,abia astept,anul acesta ne am terminat fizic,psihic si material cu mutarea si toate cele(am pus si centrala).De caduri suferim si noi,dar parca azi a fost mai bine.Acum fata doarme dar cosmin nu asa ca stau sa l ia somul sa pot si eu sa dorm putin,putin.
nu stiu ce sa va mai povestesc...ar fi multe dar nu vreau sa monopolizez...multumesc fetelor care mi-au raspuns data trecuta cand am intrat pe forum,eu va citesc dar nu reusesc sa scriu f mult,nici prea vorbareata nu sunt de felul meu.
va pup si la cat mai multe realizari din partea bucuriilor

Cosmin are alergie la proteina din lapte de vaca asa ca vom suge titi pana la adanci batraneti....mai rau e cu iaurtul ca nu pot sa i dau si branzica dar poate vom scapa pe la 3 ani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alipiticot bine ai revenit!!!!!!!!Cum sa monopolizezi subiectul?Eu ma bucur sa citesc ce progrese mai fac bucuriile noastre!
Nasol cu intoleranta lui Cosmin la proteina din laptele de vaca.....!

Cristina aradencele sunt ocupate si nu apuca sa intre pe aici......eu imi fac timp(nu ca as avea liber....[:D, da-mi fac!). mamosul mic!E o etapa normala si sanatoasa din dezvoltarea bebicilor asta cu atasamentul excesiv pentru mamica.....dar va trece.....si atunci ne va fi dor noua de perioada asta de lipiceala maxima!

Eu sunt fff bucuroasa ca aseara l-am intrebat pe Nicolas cum vb mama la telefon si a dus o manuta la ureche si a spus "ao", apoi l-am intrebat cum ne jucam noi cucu-bau si si-a acoperit cu manutele ochisorii apoi le-a luat de pe ochi....si tot asa de cateva ori pana a ametit si in loc de ochi isi acoperea urechile.....ne-am distrat de el!A fost tare haios.
Eu cred ca bucuria mea va fi fan sporturi extreme.....ceva gen alpinism....cand ne vede lungiti pe jos ne "escaladeaza" pana pe partea cealalta....nu conteaza cat de mare e "obstacolul".
Azi iarasi m-am distrat de el ca a mers in bucatarie , s-a ridicat in picioare la frigider si a inceput sa-i linga usa!Si-l intreb "ce faci mamico acolo?" la care el a inceput sa plescaie din gurita(asta inseamna la el ca-ti spune ca mananca sau iti spune sa mananci)!A fost mortal!De fomit ce era manca usa de la frigider!

Fug la treburi.....va pe toate!!!!!!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alipiticot - imi pare rau ca esti atat de obosita. In legatura cu alergia la proteina din lactate, eu stiu ca aceasta de obicei dispare cand copilul creste ceva mai maricel, nu stiu sigur sa-ti dau o varsta, dar banuiesc ca de pe la 2 ani ar fi. Deci nu-i chiar adanci batranete

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo si Pufy, ce scumpe trebuie sa fie Bucuriile facand toate cate ne povestiti voi! Maria nu face nici pe departe atatea lucruri, dar nici nu-mi fac griji. Pentru mine cele mai frumoase momente ale zilei sunt cand vin de la servici si Maria, indiferent unde si cu cine se afla, intinde manutele s-o iau in brate dupa care se lipeste de mine si-si culca capsorul pe umarul meu. Si apoi in timpul serii, mai face gestul asta, de a-si lipi capul de mine (de obicei cauta umarul, burta sau pieptul) de cateva ori, asteptand s-o mangai. Ma topesc, nu alta!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi si eu sunt la fel ca tine topita de drag cand se lipeste cu totul de mine gazuca mica.....e asa bine.....!Si cand rade in hohote imi vine sa-l pap tot ....cu tot cu scutecel!!
Sunt indragostita!!!!!!!!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

da, Cristina, chiar are mami fetita mare, nici nu-mi vine sa cred cum creste si cate pricepe si face pe zi ce trece. de la Patri pentru Vladut
Ioana, felicitari pentru "ao", pentru cucu-bau si papa din frigider. Multi pupici la cei doi gandaci frumosi foc ai tai.
Lexi, stai linistita ca intr-o zi o sa te ia prin surprindere Maria si o sa vezi cate va face. Asa isi pune si Patri caputul pe umarul meu cand e suparata sau obosita, iar eu ma topesc toata de dragul ei. Ma gandesc ce e si in sufletul tau cand ai asa o primire.
De ex. al meu sot a zis sa nu-i mai bag atatea informatii in cap patriciei. A ramas mirat cand ii arata in carticia ei "Scufita Rosie" unde sunt: lupul, iepurasul, pasaricile. Toate ni le arata cu degetelul, iar dupa ce temin de citit imi citeste si ea pe limba ei. E tare haioasa.
Poate si Maria face, dar fiindca nu esti acasa nu itit dai seama. Si eu uit multe din cate face sa ii povestesc lui Daniel (sotul) cand vine de la serviciu, iar cand o vede el se mira si zice uite ce a facut, iar eu ii zic, apoi chestia asta o face de mult
alipiticot, te asteptam mai des pe la noi. Pupici celor doi frumosi ai tai

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput