Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luy, Sim, multumesc tare mult de lamuriri!
Afibebe, sa speram ca trec umflaturile astea! Eu care crezusem ca scap de ele,acum am niste picioare ca niste busteni! Nasol. Nasol!
Cristina, daca vrei sa nasti natural ar trebui sa tratezi candida!
Crishtina, si mie tot piciorul drept mi se umfla mai tare. Nu cred ca ai ce face mare lucru, decat ce tot s-a zis pe aici, multe lichide si fara sare! Asta e, hai ca nu mai avem mult!
Roxana, si eu am niste vise de nu ai vazut, mi-e ciuda ca nu le notez undeva, ca as face bani buni pe scenarii, ulterior!
Annisia, nebuna ce esti…Nu mai poti da inapoi, mami! Rad eu rad, dar cam asa simt si eu cateodata! Despre Kay, trist…am plans cand am citit si am vazut site-ul Soniei! Vezi, k trebuie sa iti faci analize!
Bravo, Sim, ma bucur ca vin aia la montat! sa ne spui cum arata!
Vai, Carmen, imi pare rau ca nu te simti bine!Hai babuto, ca nu mai avem mult! Pupici!
Bravo, Cecilia, Madalina, felicitari pt vestile bune! Ce grasunel dulce ai, Madalina!
Roxali, imi pare rau ca nu a iesit bine analiza, dar cum zicea si Carpatina, curaj , nu e dracul asa negru!

Au aparut si la mine contractii nedureroase, adica se contracta burta pt cateva secunde, dupa care isi revine. Astea sint alea normale, nu? va pup! Mor de cald! Astept cu interes furtuna!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt in culmea depresiei, am plans jumatate de ora in hohote fara sa stiu exact de ce, biata Alex imi tot zicea sa nu plang ca ma iubeste. Ma simt obosita, satula de tot, plictisita, am impresia ca nu ma ajuta nimeni si as vrea sa fac ceva sa ies din starea asta. Ma enerveaza toti si toate, sunt un sac nesecat de reprosuri. Sotul meu saracul nu stie ce il asteapta acasa, oarecum el a declansat criza, cu un comentariu care nu imi era adresat mie, insa mi se adunasera si mie lucruri si am sarit ca arsa.

Andreea, am introdus link exact cum ai scris tu si apar mai multe modele. Insa toate sunt frumoase.

Sabina, depresia ta cum mai e? cred ca te iau de la mare departare.

Carmen, tu zisesei de dureri de oase nu de burta. Daca e vorba de burta nu ma mai pronunt.

Cecilia, ma bucur ca sunteti ok.

Ali, nici nu vazusem mesajul tau despre diabetul pe sarcina, eu habar nu am de asta. Imi pare tare rau ca ai probleme, dar o sa treci si peste asta.

Annisia, lasa ca esti bine, nu ai nimic, si BB e ok. Secretia aia sa o faci in sapt 36-37 daca nasti normal si cred ca ajunge.

Nana, eu nu mai citisem demult despre BB pe parcursul sarcinii. La Alex ma abonasem si primeam un newsletter pe care il trimiteam apoi si lui tati. Dar acum...

Alehiam, chiar ca pare durduliu Robert. Sa fie sanatos si tu sa ai sarcina si nastere usoara!

Gabi, eu nu cred ca ar cumpara cineva scenariile la visele mele ca sunt prea ciudate.

Nu stiu ce naiba am, nu mai plang, dar imi vine sa imi trag pumni in cap. Dati-mi careva 2 palme sa imi revin. Poate Teodora daca trece in vizita.

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, fii barbata! Caldura e de vina... si lipsa sexului... Aici trebuia sa razi....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

HIhihi! Dar chiar e pe bune? nu mai faceti si voi un love mic...acolo....asa? deloc? De ce? e vreo interdictie? sau doar de frica de a nu naste mai devreme?

Emma 31+

Mergi la inceput

Nici eu nu stau prea bine cu moralul.... Nu am nimic special, doar o stare de amorteala... Plus ca ma scoate din pepeni al meu. Fuse azi la medic si cica trebuie sa se apuce iar de sala, ca sa se recupereze... Cum puii mei face ce face si eu de sala si fotbalul lui nu mai scap???? Adicatelea sa inceapa iar sa umble teleleu si eu sa raman pe baricade? Nu neicusorule! Daca e asa, i-am zis - o zi el, o zi eu! Pai ce, eu nu am prietene unde sa ma duc? Eu nu am nevoie de liniste si de relaxare? Ia sa stea si el la schimbat pampersi si oracaieli! Ca i-a placut cand l-a facut... Sa-i placa si sa-l creasca!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Chiar asa mai Roxana.. fii cum zice Annisia Cred ca pe ea ar trebui sa o inviti la tine... sa te zguduie putin..

Ioteeee.. ti-a disparut avertismentu' Annisio... (pe care habar nu am de ce-l luasei, ca fusei lipsita de Internet)

29+ cu Ioana

Mergi la inceput

Carpatino, ai baut ceva? Sunt cu avertisment la purtator... Cu divertismentu ma chinui....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hai mai Rox, ca tu esti puternica, ce naiba?!
Eu asa te vad cu Alex cea nazbatioasa si dulcica, isi face ea grija ca tu crezi ca nu o mai iubesti? Vezi mai mami? Fii tare ca a mai ramas putin si apare bebe Andrei pr firmament si sa te tii atunci!
Uite aici un ca sa iti mai revii!

Deci la mine se rasuceste Razvanel de m-a disperat. Nu mai stiu cum sa stau, parca sta sa imi plesneasca burta iar el nu intelege de nici un fel ca acum casutza lui e mai mica si nu mai poate face tumbe asa cum era el obisnuit. Fir-ar sa fie de treaba. Nu stiu cum sa mai stau si ce sa mai fac, ca ma doare si spatele cumplit. Una alta mi-am pus o cana de lapte rece, poate bea si el si-l ia somnul. As vrea io!!!!!

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Aeperju, jap, jap si sa-ti fie rusine! Adicatelea ce, acum vrei sa te dai tu mare ca faci si noi somam?
Eu sunt sincera neamule, nu mai fac! Incercai saptamana trecuta si fuse asa de jalnic, ca mai bine ma apuc de facut goblenuri. Al meu cu grija, eu cu draci ca ma simteam ca un urs facand spagatul... Acusica nu o sa mor cateva luni acolo daca stau doar cu gandul la dansa... Sau o sa mor? Mai vedem. Daca e cazul, aplicam planul B... Asta daca il prind pe al meu prin ograda...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Carpatino, ai baut ceva? Sunt cu avertisment la purtator... Cu divertismentu ma chinui....

Bebe Yannis in evolutie

E de la caldura!!!!!!!

Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput