Mamici de septembrie-octombrie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
luy spune:
Buna ziua si de la noi !
amar, bine ca mergi astazi la control, sper sa te linisteasca doctorul. Cu siguranta de acum incolo o sa fie din ce in ce mai greu, bebelushii sunt deja maricei, cresc cu viteza si nu mai au loc, iar organismul nostru incepe sa se pregateasca penru nastere. In privinta reactiei sotului tau ... incearca sa fii intelegatoare cu el, chiar ca nu era pregatit, probabil s-a panicat si de aceea reactia lui a fost aceea. Asteptam vesti bune de la tine cand te intorci de la medic !
Ripley, este minunata camera fetitelor... Nu te mai gandi la bani, important este rezultatul si faptul ca va place. Si inca un lucru: nu trebuie sa te justifici in fata nimanui, este foarte bine ca v-ati permis sa amenajati camera asa. Iar chestia cu socoteala initiala si costul final... cred ca este generala
mandarinutza, vad ca si tu te creia o pauzasti de zor... Eu am renuntat, ca este mult prea cald si nu suport nimic, oricum incep sa transpir imediat dupa dus.
Roxana, te rog stai cuminte si nu iesi din casa, lasa ca nu mori azi daca nu pleci la cumparaturi . Asculta aici sfatul unei alte sechestrate
. Hai ca de joi se mai racoreste (adica vor fi 34 de grade )
Gabriela, si eu stiu ca cei 85% nu sunt impozabili. Insa nu stiu daca din ei se mai retin diverse contributii (pt somaj, pt pensii), poate ne lamureste Sim.
aniast, tie cand iti vine mobila ? Cred ca de-abia astepti.
Cecilia, tinem pumnii pentru control, asteptam sa ne dai vesti bune despre grasunel
Tomitza, tu ai ramas pe baricade la serviciu, nu ? Ei, saptamana viitoare merg si eu, abia astept, sa nu mai sufar de cald in cursul zilei.
Luy 34+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabriela77 spune:
Cecilia, succes la dr!
Roxana, ramai acasa, e cod rosu. Nebunie Multumesc de info cu concediul prenatal! Ce bine de tine ca ai energie, eu abia ma tarasc prin casa!!
Ana, lichide beau si eu multe, poate nu chiar 4 l, dar nu mai stiu ce sa fac cu umflatul asta! Mersi de sfat, incerc sa beau mai multe lichide!
Gema, bine ai intrat in concediu! Ce energieeeeeeeeee!!!!
Gabriela 32+
Sara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Ma tot chinui sa postez, cand pe cablu cand pe zapp. Pe aia de la net nu ii mai chem, ieri m-au luat la mishto ca am sters IP_ul si de aia nu merge. Ei ma cred imbecila, desi imbecilii sunt ei. In fine...
Voiam sa va zic ca e chiar interesant descrierea evolutiei BBlusului din cele 40 de saptamani, o gasiti pe prima pagina la DC. Eu nu mai citisem demult, acum m-am uitat la 35 de sapt si m-am regasit acolo. Poate va e si voua util.
Acolo am citit despre cosmaruri, si mi-am amintit sa va spun ca visez continuu bebelusi. Acum 2 nopti am visat ca pana la urma aveam 5 bebelusi si nu stiam cum sa mai punem patuturile in camera. Iar noaptea trecuta am visat ca il adusesem pe BB acasa, si dormea ca belferul cu Alex in patul nostru mare. Numai ca am realizat ca trebuie sa manance si am plecat noaptea amandoi sa cautam NAN si nu gaseam farmacii non-stop. Dupa ce am gasit una care ne pusese sa semnam ca nu am cumparat de la ei, imi tasnise laptele din sani si ma gandeam de ce am mai luat NAN. Si cand am ajuns acasa copiii dormeau in continuare, si ma pocnise ca nu ii facusem BBlusului baita deloc si cum era sa il scol la 2 noaptea. Dragut nu? Ehehe, si lista ar mai continua.
Ana, asa e si Alex, suspina pe la geam, imi arata copii in piscina. Numai ca nu pot nici acolo sa stau prea mult. Exact acum aveam nevoie de mama sa ma ajute cu ea, dar uite ca nu se poate. Si acum tocmai ne certam ca ma roaga sa iesim afara, insa eu nu pot. Si singura nu sta, ca as lasa-o 5 min, se convinge singura si vine imediat. Ea vrea sa inoate, iar eu nu pot. Ma ia cu rau numai cand ma gandesc la soarele de afara. Dar in casa la racoare normal ca am energie.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
sim_stoian spune:
Bee, analiza am facut-o la Elias, la sectia de Endocrinologie. Acolo m-a trimis dr.
Luy, eu vreau sa il scot, nu e bine nici asa balena, dar ma gandesc si eu cum
Andreea, poti sa nasti noaptea, da' sa nu conduci tu pana la spital, da ?
Sabina, tu cu depresia, eu cu nervii. Sunt ca un butoi cu pulbere. Pozele sunt faine tare, ai talent la asta
Roxana, usor de zis cu impinsul, mai greu de facut. Da' vedem noi. De ieri ma supara hemoroizii si ma doare de mor si am inceput sa ma gandesc ce durere o sa simt atunci...
Gabriela, prenatalul si postnatalul sunt neimpozabile. Se opreste doar CAS 9.5%, dar calculat la nivelul unui salariu minim pe economie ponderat cu nr de zile de medical.
Ripley, super camera!
Eu am fost cu mama dimineata devreme si am luat comoda de la Barza, dar astia nu asigura montajul si m-am enervat acasa de am murit cand am vazut ca se monteaza destul de greu . Eu ce naiba fac? De unde gasesc eu pe cineva sa o monteze?
Sim 33+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
afibebe spune:
Da Roxana cod rosu si astazi.Vai de noi.
Gabriela si mie de ieri au inceput sa mi se umfle picioarele.Si eu una nu consum sare deloc.
Fiind predispusa la HTA am renuntat la sare total de cand am aflat de sarcina.
Am vorbit aseara cu o prietena doctorita si mi-a spus ca sunt normale aceste simptome mai ales pe sfarsitul sarcinii dar depinde si de la persoana la persoana.
Sunt fete care nu s-au confruntat cu asa ceva.
La mine acele pernite care s-au format dor la atingere.
Le-am mai masat usor dar se pare ca sunt dureroase.
Am 38 de grade deja in curte ma topesc.
Dar sper sa treaca.La noi la Sibiu au anuntat ploi la noapte si vijelii dar s-o vedem si pe asta.
Va pup
AFIBEBE34+
Cristian Nicolae
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
Luy, intr-adevar eu sunt inca la serviciu si mai vin pana la 1 august.
Dar ce sa zic...nu ma plang, e bine la aer conditionat si oricum nu fac nimic, e plictiseala mare pe aici...
Tomitza 33+
Natalia Ioana
MAI SUNT 7 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
luy spune:
Roxana, hai ca m-ai facut sa rad cu cosmarul ala cu 5 patuturi de bebelus. Doamne fereste ! Iti dai seama cum ar fi ?
Acu' sa nu te superi pe mine, ca nu vreau sa fac haz pe seama faptului ca visezi urat, departe de mine asa ceva. Dar nu m-am putut abtine sa nu rad in fata unei asemenea imagini ( ca eu deja am vizualizat faza in care un cuplu se chinuie sa tot mute 5 patuturi intr-o camera ). Ce sa mai, o iau razna, voi aveti depresii sau nervi, eu aiurez . Acu' suntem gravide, deci ni se scuza asemenea stari
gema, bravo, hai ca trebuie sa te odihnesti si tu inainte sa apara BB
afibebe, sper ca maine sa ne povestesti ca a plouat noaptea si s-a racorit
Luy 34+ cu
cristina85ss spune:
Salut fetelor am vazut ca vorbeati despre dureri de incheieturi,va dor cumva si genunchii? Eu sincer mor de durere,nu ma pun aseza pe un scaun sau ridica singura fara sa plang de durere,nu mi s-a mai intamplat asa ceva,poate aveti voi vreo solutie
Voi va luptati cu infectia aceea vaginala Candida? Mie mi se pare ca am avut-o toata sarcina si m-am saturat de ea.Am facut analize cu tampon vaginal,tratament cu antibiotic ovule..etc nu pot spune ca a ramas la fel,ptr ca pe jumatate s-a vindecat insa nu de tot,ceva scurgeri si mancarimi din pacate mai am.Sper sa nu fie vreo problema la nastere ptr ca vreau sa nasc natural ( cu epidurala binainteles)
Cristina 32+
GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
aniast72 spune:
Sim, promit sa stau cuminte dar stii cum e, ce-si face omul cu mana lui....Nu pot sa garantez ca n-o sa pot pune si eu mana putin pe volan.
Gema, si eu am tot zis ca mai am timp dar de cand au inceput usoare contractii dimineatza, am inceput sa intru in criza de timp. Poate iesim intr-o dupa amiaza mai racoroasa la devorat magazine.
luy, m-au sunat saptamana trecuta si m-au anuntat ca vine la sfarsitul acestei saptamani, mai putin o policioara de jucarii care vine la sf. lui august. Nu ma deranjeaza prea tare aspectul asta, important e sa fie patutul (acum trebuie sa-i caut lenjerie), dulapul pentru hainutze si masa de infasat.
Chiar, aveti idee unde pot gasi cadita cu suport ca sa nu alunece bb, dar de culoare vernil?
Andreea 34+ cu
crishtina spune:
Am reusit si v'am ajuns din urma.
Ma bucur si eu ca bebe a crescut mare. Insa acu ma preocupa altceva...de aseara am piciorul umflat..dreptul...si am sperat ca dimineata sa fie mai tras...insa se umfla tot mai mult...ce sa fac oare?...am citit ce ziceati voi...mi s'a mai intamplat si mie sa se umfle...insa noaptea se mai dezumfla...ma cam ingrijorez.... 32+