Imi trebuie urgent un faiantar !

Imi trebuie urgent un faiantar ! | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

Ce credeti... mai am vreo sansa sa gasesc pe cienva meserias sa-mi puna faianta si gresie in august... pe 7-8-9 august de preferinta ??
vrem sa renovam baia si am vorbit cu cineva care ne-a lasat balta am aranjat totul inca din Mai (!!!) pentru aceasta perioada, sotzul va sparge faianta veche si va reface instalatia de apa, eu plec cu cupilu la pensiune la Slanic, vine mama sa stea cu muncitorii... si acum asta... Am mai vorbit ieri cu vreo 3 insi, toti ne-au spus de cel mai devreme sfarsitul lui august, sant prinsi in lucrari...

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Si eu am nevoie de o echipa de faiantari , buni meseriasi . Daca stie cineva si poate sa recomande mi-ar fi de folos . Si un finisor ( gletuitor ) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeynat spune:

Si noi ne-am chinuit vreo 2 saptamani sa gasim mesteri care sa ne zugraveasca si sa ne puna faianta si gresie in apartament...Ne apucase disperarea, credeam ca nu mai terminam odata de renovat... abia de doua zile am gasit o echipa, care pana acum au lucrat ok, muncesc bine si destul de rapid si au si un pret rezonabil.
Sa vedem ce-o iesi, saptamana viitoare pe marti au spus ca ne termina toata treaba...
Daca mai sunteti interesate as putea sa va dau nr lor de telefon sa vorbiti cu ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by zeynat

Daca mai sunteti interesate as putea sa va dau nr lor de telefon sa vorbiti cu ei...

Te rog muult !!! Sunt foarte , foarte interesata.
Vrem sa renovam baia si bucataria.
Daca nu poti sa scrii nr. de tel. pe forum , scrie-mi te rog un PM.
Multumesc mult , mult!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

si eu am nevoie de un faiantar, pt schimbat gresia in baie si pe hol. daca se poate un nr. de tel, ceva. sunt din buc. multumesc!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Si eu, si eu! Si nu numai e faiantar: am cumparat o casa care trebuie renovata, asa ca e de lucru destul de mult...
Multumesc!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_preda spune:

Va pot ajuta cu un nr. de tel. care este al sotului meu de meserie faiantar si nu numai. Se ocupa cu rigips, parchet, gresie , faianta.
0723.199.231-riky rog seriozitate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Dupa lupte seculare care au durat doua luni de cautari asidue, am gasit o echipa de care sunt f multumita, mi-au facut trei bai, zugraveli, gresie holuri balcon, bucatarie, scari, totul in trei sapt.
La sf saptamanii termina la mine si cu casa scarii, asa ca-i recomand cu placere, cine doreste nr de contact sa-mi trimita PM.

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput