sotia ideala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

...ca m-am ajuns si cumpar din ala de-a gata...de la raionul de pe randul doi...
parca asta era

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
--------------------------------------

se vezi ca nu sti sa cetesti ...pi rindu doi sunt bezelele shi dulcegariile...(vezi sa nu te intilneshi cu DOAMNA shi sa te faca de doua parale....)
magiunurili sunt dincolo........ de fapt nu stiu daca d.c nu le-a schimbat de rind (era in al 4 -lea sau al 5-lea de sus in jos).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

altu' de emite pretentii nici n-a mirosit-o....io o iau razna oameni buni.
bre omule..du-te si bea o tuica ceva, ca-i cald..si hidrateaza-te si lasa filosofia ca ajungi curand asa disperat ca nu-ti mai trebe ideala, harnica si devreme acasa. o sa zici mersi ca nu te injura si nu-ti smulge sarmaua de sub bot, ca sa i-o dea cu pufi, catelul preferat si muuult mai respectat ca tine.
io am vazut din astia de faceau spume la gura de pretentii si s-au trezit cu baba cloanta acasa.:)))

pe mine ma scuzi, doar ce am scapat de un pretentios din asta.:))

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

da` in ce secol traiesti bre , matale ? auzi sotia ideala... voi vreti de toate de la femei ca de ..ele-s de fier si trebuie sa fie perfecte, da` voi ce oferitzi???????? zi mersi ca ai gasit una care nu te inseala si-ti face de mancare si pupa-i si talpile pt asta.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sinteti mor-ta-le!!! Rid de una singura pe aici! Nici nu pot da citate, ca ar trebui sa va citez pe toate, asa de mortale sinteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Pai da siminaf nu vezi , i-au gasit pretentiile , cand ei ar trebui remodelati de la ZERO.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

:) Principe ...e drept ca eu am fost favorizata ...probabil din alte puncte de vedere decat crezi... Am avut ocazia sa traiesc printre oameni din culturi foarte diferite... Dar eu nu ma consider aproape niciodata reprezentativa. Nu ca nu as vrea ci ca nu ma integrez. Nu spun asta cu aroganta ci cu parere de rau.

Pt. mine harnicia nu este importanta de loc de exemplu. Nici pentru mama mea nu a fost. Daca pot sa fac ceva mai important in timpul pe care ar trebui sa-l aloc treburilor gospodaresti ...nu am mustrari de constiinta, nu ma streseaza si...de fapt nu consider proritar.

In ce-l priveste pe Gelu, chiar cred ca asta cauta ( ce am zis in postarea precedenta). Am remarcat in postarea lui o oarecare saracie ideatica (scuze Gelu, probabil ca esti omul faptelor, nu al vorbelor sau pur si simplu nu ai avut timp)si sfatul meu a fost sincer. Chiar cred ca are o adresabilitate f mare. ...Bine depinde si de fizic...fizicul conteaza...

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu sunt sotia ideala pacat ca sunt data, dar sunt sigura ca poti gasi multe fete ca mine.
O sotie ideala si "intelegatoare "nu asteapta mare lucru de la sotul ei ci numai portofelul.
Sunt destul de "harnica " si imi place curatenia , dar pt asta am angajat femeie de servici, o sa intrebi dece pei ca sa fiu o "mama buna "trebuie sa imi petrec timpul cu copii mei asa ca nu prea am timp sa ma ocup de curatenie. Si uite asa de aprope 20 de ani traiesc cu sotul meu in buna intelegere si dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Eu sunt sotia ideala pacat ca sunt data, dar sunt sigura ca poti gasi multe fete ca mine.
O sotie ideala si "intelegatoare "nu asteapta mare lucru de la sotul ei ci numai portofelul.
Sunt destul de "harnica " si imi place curatenia , dar pt asta am angajat femeie de servici, o sa intrebi dece pei ca sa fiu o "mama buna "trebuie sa imi petrec timpul cu copii mei asa ca nu prea am timp sa ma ocup de curatenie. Si uite asa de aprope 20 de ani traiesc cu sotul meu in buna intelegere si dragoste.

Lemoni,

Mergi la inceput

Pt. mine harnicia nu este importanta de loc de exemplu. Nici pentru mama mea nu a fost. Daca pot sa fac ceva mai important in timpul pe care ar trebui sa-l aloc treburilor gospodaresti ...nu am mustrari de constiinta, nu ma streseaza si...de fapt nu consider proritar.
--------------------------------------------------------------------

nume,

cum spuneam ,tu reduci intzelesul cuvintului harnicie la unul singur ...harnic in gospodarie....dar harnic potzi fi shi in altele: culturi,educatzii,profesii,indeletniciri,sporturi.
ptru a fi bun sportiv de ex ,trebuie sa fi harnicutz ,sa dai din miini shi picioare ,sa fi sirguincios,capabil,disciplinat.
eu consider ca sotzul meu este o persoana f harnica, shi in nici un caz nu ma refer in gospodarie.
in educatzia mea,a spla farfuria shi a cinta la pian ,in afara de curatenie(ptru farfurii) shi respectiv muzica(ptru pian) ,ele mai inseamna shi disciplina.
nu ma consider o persoana pe care nu o intereseaza harnicia fiindca hacinta spala shi freaca in gospodarie,pai sigur trebuie sa fiu harnica in ceva, shi cevaul sa-mi permita sa o pot plati.
iar cind hacinta nu vine, pai chiar ca harnicia asta ne priveshte ...ca doar nu am sa astept sa fac gindaci pina vine hacinta.

Mergi la inceput

aaaaaaaa shi uitai sa spui ca unii (provinciali,urbani,privilegiatzi sau nu) s-au cultivat,educat in arta de a gati ,shi bucataria face parte din cultura sau traditzie .....din cite stiu eu ,shi o mai bucataresc shi pe bani multzi ....saracutzii.

monica mami de printz

Mergi la inceput