sotia ideala

sotia ideala | Autor: geluhutanu

Link direct la acest mesaj

care o fi oare cea mai buna metoda de a-ti gasi o sotie buna ;intelegatoare ; harnica si mama buna , cu care sa-ti petreci tot restul viatii in dragoste si intelegere ???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Metoda? Nu e. Trebuie doar sa ai NOROC.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ai citit subiectul lui babyblue?!
una in genul acela descris de ea vrei?!
ca din pacate femeia robot nu prea mai exista....femeia are si ea sentimente.....
si pe langa asta mai are si o cariera......

dupa mine femeia ideala e cea pe care o iubesti...cand aceasta dispare apar si "defectele"!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Dar barbatu' ideal pe unde o fi???

Nu exista nic femeie si nici barbat ideal.
Totul e sa stii sa te bucuri de calitatile lui/ei si sa fii capabil sa-i ignori defectele...pt cu totii avem si calitati si defecte....mai mari, mai mici, asta e.

Prioritatea fiecare si-o stabileste dupa bunul plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nustiu ce sa-ti spun sincer, dar cu siguranta nu exista nici o metoda sau o regula pe care o poti aplica si totụl sa functioneze ca un robot.
Intr-o relatie sunt inalte si joase munti si campii...
eu sunt femeie..dar pot spune ca am un sot bun? NU
spun ca am un sot perfect si stii de ce ?
pt. ca nu e perfect!are tot ce-i trebuie inclusiv lipsuri...

eu il iubesc asa cum e si ma simt in fiecare zi mai atrasa de el si mai indragostita...il inteleg pt. ca si el ma intelege...si mai vreau sa-mi petrec toata viata cu el
Poti spune de mine ca sunt o sotie buna?

care e metoda noastra? nu este una ,ci ca ne straduim sa dam tot ce avem mai bun pt. relatia asta...si bine inteles caci comunicarea are rolul ei... probabil e cea mai importanta piesa din " metoda"

Succes!

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Initial creeata de geluhutanu

care o fi oare cea mai buna metoda de a-ti gasi o sotie buna ;intelegatoare ; harnica si mama buna , cu care sa-ti petreci tot restul viatii in dragoste si intelegere ???

Dar de ce ai enumerat doar trei calitati: intelegatoare, harnica si mama buna? Asta-i toata zestrea unei femei!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Daca o cauti numai dupa calitatile enumerate de tine, nu o vei gasi! Dupa parerea mea lucrurile astea SE SIMT, SE STIU, atunci cand o vei intalni, vei stii cu siguranta ca ea este aceea.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Sotia ideala este prea mult spus.Nu trebuie sa uitam ca fiecare om in parte fie ca este barbat,fie ca este femeie are si defecte si calitati.Trebuie sa aiba un defect care tie sa nu-ti placa dar sa compenseze cu o calitate si atunci nu mai este ideala.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cea mai buna metoda nu stiu care este ,dar una din metode este,sa fi tu un "sotz bun,intzelegator,harnic shi tata bun,cu care ea sa-shi petreaca tot restul vietzii in dragoste shi intzelegere".adica sa fii dispus sa-i oferi aceleashi "drepturi".

bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LML spune:

femeie frumoasa,laptoasa si devreme acasa n-ai sa gasesti decat in povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Retete pentru identificarea jumatatii ideale nu exista, pentru ca nimeni nu este perfect. Singura solutie ca sa gasesti pe cineva care sa te completeze cat mai bine este sa-ti faci mai intai autoanaliza, sa determini ce anume vrei de la viata si, mai ales, cat ai de oferit pentru atingerea aspiratiilor tale; asa cum spunea cineva mai sus si tu trebuie sa fii la fel de harnic, intelegator si bun ca parinte.

P.S. sorry, dar cred ca nimeni nu-ti va putea indica vreun algoritm pentru rezolvarea dilemei tale... nici macar o adresa, un single's bar unde sa poti intalni femeia perfecta...

Mergi la inceput