Din intamplare am dat peste cartea asta de care am tot auzit.Nu am citit inca din ea,doar am rasfoit-o dar se pare ca-i interesanta si avem ce invata din ea.Se poate si lista, sunt 77 de pagini.
http://static.scribd.com/docs/3226ysi37f77s.swf
Individul asta, daca ar fi dupa mine, l-as baga in puscarie! De ce?
Simplu: se erijeaza in vindecator cand, de fapt nu face decat rau. Am aflat despre el intr-o circumstanta tragica. E vorba despre un coleg de serviciu (tanar) suferind de ciroza care, la indemnul familiei a mers la "consult" la sarlatanul asta. I-a "prescris" nu-sh ce kkturi care l-au adus in coma. Familia disperata l-a sunat pe sarlatan pt. a-i cere sfatul. Replica lui: "Ati platit pt. consultatie si medicament nu si pentru a ma deranja la telefon". Si a inchis.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Un nenorocit, un hot fara scrupule care profita de disperarea oamenilor. Ar trebui inchis pe viata, nu lasat liber sa vinda ceaiuri de la plafar la preturi uriase. Pacat ca asemenea specimene sint lasate sa se imbogateasca in loc sa sape la ocna!
subscriu.
tipul este un impostor si un nenorocit!!! am fost si eu la el in urma cu mai multi ani si m-a dezgustat amarnic.....pina si "tzatza Floarea" din Chitila da leacuri babesti care macar sunt bune....dar tipul asta era aberant...nici nu intru in detalii ca mi se ridica tensiunea!!!
bunicul meu a avut si inca mai are mari probleme pentru ca a crezut in (asa-zisele) puterile acestui individ de o nesimtire cum rar iti este dat sa gasesti :(
ne-a "mancat" banii si l-a "ajutat" pe bunicul meu sa nu-si mai revina deloc din niste boli... :(