Un nou inceput
Raspunsuri - Pagina 7
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutza
Si cine se intelegea cu ei ?? Va dati seara ce-ar fi iesit cu turcii in emisiune [:)))))))))))]
belutza
Mai prost si mai penibil decat iese acuma nu se poate.
Bysko spune:
Da' ce le trebuie discutii?Direct la actiune!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Da' ce le trebuie discutii?Direct la actiune!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni
Oare ce vrei sa spui?Daca ne-am gandit amandoua la acelasi lucru sa ne fie rusinica.
belutza spune:
Da` chiar asa , prea multa vorbaraie// la actiune.. dar cu cine?!?! femeile intre ele|??
belutza
iuliana_2007 spune:
quote:Daca s-ar intampla asta nu ar mai fi loc de barbati le tv.
Da` chiar asa , prea multa vorbaraie// la actiune.. dar cu cine?!?! femeile intre ele|??
belutza
Nu dati cu rosii...
Balareala multa sincer.Oricum mie nu imi place kanal D.
Si emisiunea mi se pare gandita aiurea rau de tot.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
mira_m spune:
Mi-a placut ce a zis Tzuni. Clar si la obiect.
Trist dar adevarat!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
belutza spune:
Dar cine se uita la canal D? Nici mie nu-mi place.. M-am uitat de NPM ca nu aveam la ce sa ma uit ziua , dar in general nu urmaresc nici un program de-al lor.
Emisiunea nici mie nu mi se pare cine stie ce..
belutza
belutza spune:
Lucia asta e de coma. Imi vine sa-i dau una in cap.. Ce ma enerveaza cu fatza ei de perversa.. Numai de sus le priveste pe toate.
belutza
wonderful spune:
quote:
belutza
Nu fi perversa si nu da idei!
wonderful spune:
quote:
Lucia asta e de coma. Imi vine sa-i dau una in cap.. Ce ma enerveaza cu fatza ei de perversa.. Numai de sus le priveste pe toate.
belutza
M-am uitat si eu azi,am sperat ca ma ;desbalonez' daca ma uit la 'fomeile' alea.Din pacate,am nimerit-o pe Gina,cand am spus ca e ciudata.Biata de ea chiar e bolnava.Prostii de la Canal D n-au vazut?Ori sunt cinici ori de-a dreptul idioti.Lucia mi se pare parsiva si tzatza.E tare mandra ca gateste bine!Mare scofala!Ce,iei un barbat numai sa-i umpli burta?Vad ca se cearta auritele mai mult,argintatele stau cuminti inca;ori sunt mai rezonabile ori fac cu randul.Oare mai e vreun nebun sa se bage in concurs?Mira-m-as!