Un nou inceput

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Azi vazut azi petrecerea de nunta? Cum v-a placut?...

P.S.....Rochia Eugeniei era...durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

Am vazut, putin. Oribil ! Destul de restransa, parea putina lume acolo, manele la greu, Carmen dansa desculta, isi scutira sanii si umerii intr-un mare fel, Petre aveam impresia ca o sa ramana cu pantalonii in mana, Eugenia avea o rochie lunga, mult prea lunga si prea infoiata bej, si era incaltata cu ceva fara toc negru. Elena era genul de mireasa banala, nimic spectaculos. Cornel, ori era obosit, ori nu stiu...dar parea mult mai batran decat in emisiune. Petre, usor badaran cum il intuiam si zgarcit. I s-a furat mireasa si se tot tocmea pentru rascumparare, nu vroia sa dea nimic, cica vine ea inapoi ca nu poate sa ia premiul fara el. Pana la urma trebuia sa dea 6 sticle de nu stiu ce si a zis ca n-are bani. Gabriela i-a spus, ca tocamai a castigat 100.000 Ron, la care el zice "da, dar aia ne trebuiesc". Mai vreti sa va mai povestesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cand a fost nunta? Ca eu n-am vazut nimic? Asteptam sambata, am cam ratat nunta anului!!

A fost chiar nunta(cu invitati) sau petrecerea de care amintea Elena ca o da daca va castiga(doar cu concurentii)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

A fost chiar nunta dar nici mie nu mi-a placut deloc.Faza cu rascumpararea miresei de catre Petre a fost penibila tare.El a dat dovada inca o data numai de interes.De la inceput l-am mirosit pe Petre ca vrea doar banii.Un...nesimtit!!!!!!!!!!!!!Atata se tocmea cu Gabriela pentru niste sticle de nu stiu ce...E o mare naiva,Elena !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Elena -saraca- cred ca si-a pierdut tare mult increderea in sine dupa ce s-a despartit de sotul ei destul de devreme. Si probabil visul ei era sa <<mai joace odata jocul de la capat>>. Nu stiu ce o fi gasit la individul asta-Petre, ca in niciun caz nu vad ca i-ar usura viata convietuirea cu el. Mie el mi se pare tipul de om comod, poate chiar lenes as spune, care nu se straduieste deloc sa isi schimbe nivelul de trai. A venit la concurs ca la loz in plic, sau ceva mai mult decat la 6 din 49.Doar, doar....Despre sentimente...dati-mi voie sa ma indoiesc profund! Iar comportamentul lui la nunta a fost mai mult decat indoielnic...si-a dat arama pe fata. Nu zic mai multe, ca e bine sa ma cenzurez eu inainte sa o faca altii!

Mergi la inceput