...Ne place un tip casatorit. Cum procedam?
Raspunsuri - Pagina 8
babyblue spune:
cine-i angelina jolie?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
paraluta spune:
...Daca aveam chef sa ma cert, il scriam la ZZ de la bun inceput.
Dar cine stie cum se vor mai incinge pe aici spiritele, vad ca femeile scriu aici ca disperatele. Se pare ca, subiectul fiind "dominat" de femei, va ajunge fara doar si poate candva la ZZ
Eu n-am nimic impotriva...:-)
quote:
Originally posted by rilbuc1
Nu puteti muta subiectul asta la ZZ ?
Ramona J spune:
paraluta, am aceeasi parere si despre Angelina Jolie. Gasesti parerea mea tot la "In unul sau in doi..."
Ca sa vezi, sint consecventa!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
iarina spune:
Mey fetelor nu va mai pierdeti timpul scriindu-i. Este o persoana extrem de agresiva...aproape in fiecare topic jigneste juma' de forum.
Paraluta dear...in momentul in care postezi ceva pe net, te rog io sa nu mai ai pretentia ca lumea sa nu citeasca....iote ca citeste...ca fierbe magiunul pe aragaz si trebuie sa ne omoram si noi timpul cu ceva. Si subiecte ca ale tale sunt numa' bune de relaxat neronu' obosit de munca si gatit.
Dat fiind faptul ca avem de-a face cu o recidivista..io zic sa-i uram
Si va rog sa nu mai scrieti prostii pe aici...ci chestii fine..intelectuale....adeca de pe culmile incognoscibilului aprioric.
P.S. Imi cer scuze daca am sarit calul...da ma enerva la culme duamna...
Siminaf spune:
quote:
.... vad ca femeile scriu aici ca disperatele...
Cine vorbea - disperata shefa!
Scuze, dar chiar nu m-am putut abtine. La asa postare, asa raspuns.
De curiositaet, ai intrat pe vreun forum dominat de barbati?! Sigur ca nu. Atunci ai fi vazut cit de disperati scriu aia pe acolo.
Doar asa, ca o mica paranteza, sint o berbeaca d-aia foarte incapatinata si impulsiva. Dar m-am autoeducat si eu zic ca am self-control chiar mai mult decit multi "echilibrati" din jur.
principe spune:
io cre'ca paralutza ,din viteza a ajuns la raionul greshit ,vrea reteta de bezele la raionul de conserve unde conservatoarele stiu doar retete de rosii in bulion ,sotzi in sinul familie ,magiun la borcan ,compoturi shi alte conservarii.
raionul de bezele shi alte dulcegarii este al doilea pe dreapta.
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by principe
io cre'ca paralutza ,din viteza a ajuns la raionul greshit ,vrea reteta de bezele la raionul de conserve unde conservatoarele stiu doar retete de rosii in bulion ,sotzi in sinul familie ,magiun la borcan ,compoturi shi alte conservarii.
raionul de bezele shi alte dulcegarii este al doilea pe dreapta.
esti mortala in seara asta!!!
sau asa est tu de fel?!
pe la ce raion umbli ....sa te urmaresc!!!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!