...Ne place un tip casatorit. Cum procedam?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:
Originally posted by iarina
..te pomenesti ca te reincarnezi in matza intr-o alta viata.

Off topic: ai ceva cu mitzele? Te asigur, mitzele n-au fost anterior paralutze...

http://www.sonia.as.ro/

hihihihi..io facusem o analogie cu matzele alea de cartier care scot ghearele si zgarie...acu ii drept ca sunt si feline de rasa...care ai dreptate, n-au fost paralute intr-o vata anterioare.....ui..ui...ui nu vrusei sa jignesc neamul pisicesc..iertare..iertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

AOLEU!!!!!
Incep sa cred ca Paraluta e identica cu cea cu care m-a inselat sotul!
Dar mai stiti ceva???Rautatea ei se va intoarce impotriva ei....
Cel putin aici pe forum e recompensata in corde noi toate.
Probabil avea nevoie de atentia noastra,caci,daca nu-i vreau raul,sper macar ca "tipul" sa nu-i dea nici o atentie!
Fetelor,bravo pentru atitudine,iar tie,Paraluto,candva vei fi recompensata la fel.Iar daca chiar ai fost deja,ar fi trebuit sa fie o lectie pozitiva,nu negativa...
Paraluta,si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Paraluta e acum banata.
Va rugam sa ne anuntati cu butonul respectiv cind ofense atit de serioase se intimpla pe forum.
Multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by cmirela35
Rautatea ei ...

Nah, voi ati fost bune ....

Intr-un om bolnav n-arunci cu piatra.....cel mult c-o vorba buna...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Originally posted by paraluta

Ok,am pus o intrebare(ca pana la urma era doar o simpla intrebare, n-am intreprins nimic, ceea ce am relatat a fost doar ceea ce poate mi-as fi dorit sa se intample,,asa ca nu era cazul sa saritzi asa, gainilor!), mi s-a raspuns in fel si chip, mersi de raspunsuri. Eu zic sa ne oprim aici - sau mai bine zis, eu m-as opri aici, motiv pentru care i-as ruga pe moderatori sa imi inchida subiectul; intentia mea n-a fost sa ma cert, pentru mine intrebarea asta a reprezentat chiar o problema, mai ales in situatia in care ma aflu, situatie cu care unii dintre voi au facut deja cunostinta. Am crezut ca aici e un forum in care oamenii ´se ajuta cu sfaturi utile, unii dintre voi au inteles asta si se comporta asijderea,altii insa se pare ca nu muncesc sau au prea mult timp sau, mai rau, se plictisesc, asa ca , de plictiseala scormonesc in stanga si in dreapta, cum am zis, ca niste gaini...
Chiar daca poate este imoral ceea ce simt pentru cineva, si imi dau seama de asta, ca altfel nu v-as fi cerut parerea, totusi, lucrurile astea se pot explica mult mai frumos si mai civilizat, nu la misto, cum fac unii!
Deci, in conclizie, consider ca am aflat destul, mersi.
va doresc - unora dintre voi, urmatoarele:
1. Sa pierdeti o sarcina si sa treceti prin asta complet singure,si intr-o tara straina,numa asa, ca sa vedeti prin ce am trecut si eu, si sa nu ziceti ca sunt rea, pentru ca si voi sunteti la fel de rele, asa ca raspund la fel,si la acelasi Level,
2.Sa va paraseasca sotul iubit cu marmelada cu tot(sic!) pentru o femeie cam asa cum sunt eu ( si, sa stiti ca chiar sunt o femeie foarte frumoasa!!!)
3. Aveti grija si spalatzi-va dintzii bine, poate candva ajungeti pe mana mea ( sunt dentist). Nu e o aménintare, dar daca aflu de vreuna dintre voi ca imi calca pragul la cabinet, atunci veti avea cu siguranta o problema.
Hai pa.

Eu iti doresc tie urmatoarele:

1. Sa te duci la medic sa te faci bine.

2. Sa ne parasesti de pe acest forum

3. in conclizie sau con-ocluzie, nu meriti atentia membrilor desprecopii.com

Le revedere.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput