Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cellu, te asteptam cu vesti bune
Sheri, super frumoase desenele tale
Pup toate -utele
Meda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Anaist mai e foarte putin....Iti doresc mult noroc la intalnirea cu bebe si sa fie sanatos si frumos ca mami (te-am vazut in poza la intalnirea FIV).

Nastere usoara!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata! si noi cu

galuscutelor aveti si nume! Abia acum am vazut! Sa le stapaniti sanatosi! Imi plac! Foarte frumoase! Te-ai uitat bine la Giulia sa fie si baietii tai la fel de frumosi!Ca eu asa am facut! Scurgerea o am si eu, i-am aratat-o si la dr. si e normala!
aniast mai ai putina rabdare.. ai vezut ce repede trece timpul! Noi tinem pumnii sa fie intr-un ceas bun Si sa veniti acasa sanatosi! Si eu cam numar sapt. ce-i drept.. dar cred ca e normal!
dream poate pt. moralul tau ti-ar prinde bine o pauza! Dar voi stiti cel mai bine
valeria dupa testele de urina nu te poti lua! Eu am facut unul in Z12, aveam un Bhcg de vreo 500 fiind gemelara si testul de urina a iesit negativ! Tinem pumnii sa fie cu ochisori!
cellu suntem cu tine azi

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello

Galuscuta, frumos burtik, sa-ti traiasca! si felicitari pt bebei si pt nume!
Andreea, mai ai putin! tin pumnii si ma gandesc la tine! stiu cum e, zilele astea ultimele sunt cele mai grele! dar crede-ma, deja mi-e dor de burtik chiar daca locatarul doarme acum la el in patut! o sa vezi ce repede trece si o sa te miri ca ti-a disparut burta!
Sheri, super camera bebelinei! moama ce talent ai! felicitari! daca stiam te chemam si la mine! ofeream sejur moca pe litoral!

toate burticile si mamicile!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

'Neata ! Vine careva la mine la o ?
Cellu- te asteptam cu vesti bune
Pussi , Andicu - de cand eram mica mi-a placut numele de Amadeus iar cand eram in Austria la FIV am promis ca asta-i va fi numele la baietel daca reusim...al doilea, Cesar l-am ales de comun acord cu sotzu' ca ce a ales eu nu i-a placut...noi ne-am pregatit cu un nume de baietel si unul de fetitza (Vanessa)...da' nu am sperat sa ne ajute DD sa avem 2 dintr-o lovitura si pentru asta multumesc.Pussi , baietii mei vor fi foarte frumosi mai ales daca seamana cu mama lor
Uffffff, am sunat acum la coafor da' mi-am adus aminte ca aici coafurile nu lucreaza lunea, deci s-a amanat pe maine..

18+ Amadeussi Cesar

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

http://community.webshots.com/album/560345621TtVTYk?vhost=community

Mergi la inceput

galuscutelor si noi am zis la fel, frumoase ca mine si destepte ca si tata asta e varianta optima, recunosc! Dar nu ma supar nici invers... parca era o gluma de genul ca Eistein cu Ciociolina sa fac un copil impreuna si sa fie destept ca Einstein si frumos ca Ciociolina, dar n-au riscat ca sa nu iasa invers!

Andicu tu decand ai inceput sa faci achiziile pt. BB? In jurul meu e plin de babisme... si eu oricum daca mai aman nu le mai fac eu, ca am program de pat! Si ma enerveaza acum, ca n-am eu placerea de a cumpara lucrusoare

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, eu din luna a6a am inceput, adica de cand eram ca tine acum! am fost la targ la Baby Expo si i-am luat caruciorul, un set de biberoane de la Avent ca era super oferta si mobila pt camera. Eu n-am tinut cont de babisme, mai ales la ustensilele necesare. Hainute am inceput sa-i iau dupa 7 luni, ca am tot asteptat sa ma orientez la marimi, in fc de greutatea aprox a lui bebe, dar tot m-am pacalit, ca i le-am luat mari(dupa cum zicea dr mea) si el s-a nascut cu 50 cm si pe urma cautam innebunita hainute de nou-nascuti si nu gaseam decat de 3-6 luni care ii erau prea mari..

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Andicu mersi! Sa vad cum ma simt .. si poate primesc si eu verde pt. un drum de Szeged... la cumparaturi!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

multumim pt complimente , parca-mi vine sa mai pictez ceva sa ma mai laudati!
Andicule, frumoasa camera are printul tau, normal o crestere ca din apa! Sau ii inmoi piciorusele in fiecare zi in mare de creste asa vanjos!
Aniast inca putin si ne vedem la maternitate cu flacaul in brate, si sa-mi spui si mie atunci ce ti-a soptit, de ce te asa rau!
Galuscuto, f frumoase numele baietilor, si exotice pt tara in care stai, o sa-i inebunesti pe italieni!

Bey ma uit pe icon-urile astea din stanga cand scriu mesajul, si parca ieri scriam la aspirante folosind la greu , si (mai tineti minte?) si acu am si uitat ce-s astea si cum se numesc .

Shery 29+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

sheri pe asta l-ai uitat?! Va ca nu-ti mai sta capul la ? Te-ai obisnuit cu ideea de ... castitate Eu ma tot intreb... anul asta mai pup ceva ... sau la anul Deci astept 2008

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput