Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Valeria,iti spun si aici sarcina cit mai usoara si bebe sanatos.
Betty , sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare , destept si sanatos, sa va bucurati toata viata de el.
Cellu, sa fie bine,o sa vezi ca asa o sa fie .
Va pupacesc pe toate , plus bebeii
Meda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Sarut mana Meda sa dea DD si mie si la toate fetele dragalasele

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png

Mergi la inceput

Sa va zic un pic despre noi, continui sa slabesc ( kg) dar am o burtica ... maricica zic eu. Nu am in continuare pofta de mincare, din potriva , maninc in sila tot ce pot minca cit de cit( adica fffff putine lucruri) , zilele trecute mi-a fost tare rau , plus durerile de cap care nu ma lasa o clipa , am incercat toate remediile naturiste... degeaba .
Saptamina viitoare merg din nou la control sa vedem cum se prezinta colul. A, o intrebare; am vrut sa-mi fac programare si ptr morfofetala iar asistenta mi-a zis ca nu se face decit daca faci a doua zii si analize de singe( adica DT, nu?) ....... intrebare chiar nu se poate face numai echografic , daca numai asta vreau? si daca e prea repede ?

Meda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

nu cred ca e prea devreme, eu am facut eco la 12s si 3z. stiu ca pliul nucal nu are relevanta decat daca e masurat intre sapt 11-14.
Pp. ca DT poti sa nu-l faci daca nu vrei, nu vad de ce te-ar obliga cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Delfi - si eu am facut o fatza lunga (asa mi-a zis sotzu') cand mi-a zis dr. ca si al doilea are putzuca...da' la urma urmei nu conteaza ce e, conteaza ca sa fie sanatosi,nu?
Si mie mi-a zis sa stu cat mai mult la pat , mai ales ca eu sangerez cum ma obosesc putin.
Mài fetelor , eu am intrebat mai demult daca va cade parul, ca eu nu mai stiu ce sa ma fac...si asa il am fin si subtire, de fiecare data cand ma piaptan imi cade un pumn, si sa nu mai zic ca tot patul si toata casa-i plina de par.Nimeni nu a patit la fel? Voiam sa merg sa ma tund dar aici sunt toate inchise pana la sfarsitul lui august...ce sa fac?

18+ Amadeussi Cesar

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ne-am intors... pana acum m-ati laudat pe mine acum le puteti lauda pe Printese! V-am pus poze cu ele!
Ana are 575 gr. si Elena 606 gr. sunt asezate aproximativ transversal pe orizontala in pozitia 69! Au tot ce le trebuie . Colul lung, peste 4.5 si inchis. Din punctul dr. de vedere pot sa nasc dupa 02.11! Pana atunci trebuie sa le duc! Sa stau la pat cat pot de mult, fara efort... plimbari usoare de max. 1/2 ore! Secretia alba e de la sarcina si e normala, durerile la fel( uterul creste dublu, la fel si muschii abdominali) .. sa iau No-spa! Foarte incat a fost de kg. mele A zis ca mie mi-e mai usor sa duc sarcina cu putine kg.!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BETTY SA ITI TRAIASCA FECIORUL SI SA FITI SANATOSI
ANIAST URMEZI TU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

delfi nu-i foarte mare burta mea.. asa zic eu, te-ai uitat la pozele mele? Cu statul in pat.. asta este ! Am zis ca de maine chiar stau!
meda eu am facut morfofetala fara analize din sange! Dt este una si ecografia morfofetala este alta!Cu slabitul... am slabit pana in sapt. 14, 4 kg. Am fost internata, am facut 2 seturi de perfuzii ! De atunci am si recuperat si am si mai pus 5 kg.!
galuscutelor m-ai vazut pe mine ce scurt sunt tunsaCare crezi ca e motivul. M-am tuns in mai ca nu puteam!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Asta vreau si eu sa fac, morfofetala , fara analizele de singe, o sa vb direct cu d_ita , ca nu ma inteleg cu asistenta.
Pussi,nu-i mare burta deloc , arati tare bine , iar fetele tare dragalase
Meda 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Pussi - uauuu ce au crescut printesele.Sa-ti traiasca ! Si fuga la pat nu mai umbla pe coclauri
Si eu ma duc la tuns cand se intoarce coafeza mea din vacanta.

18+ Amadeussi Cesar

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput