Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va pup fetelor cu puiuti in burtica.
Betty, din ce am inteles eu, este ca la o sarcina obtinuta prin FIV dr. sunt f.f. atenti . In acest caz ei decid sa faca cezariana ca sa nu chinuie nici mamica nici copilul. Eu cred ca daca tu alegi o nastere normala dr. nu va avea nimic impotriva.
Va doresc o vara racoroasa si sa rezistati cat mai mult.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiiiiiiii...

noi ne-am plimbat azi sa ne cumparam gresie, faianta, lavoare, wc-uri.. cate 2 pt. fiecare Zanuta in parte

thea mprin urmare tine tu puiutii in piscinuta din burtica.. ca le e bine Promit ca fac si eu la fel. Ai intrebat de Lachi, sunt bine toate trei, joi merge la Mr. Big M... probabil cezariana pe 05.08! Nu a mai iesit din acasa de o sapt.1 Cica e mare burtanul si asteapta sa-si vada Printesele in brate si sa le dea papa bun Va tin la curent!
Betty eu din cate stiu, desi pare stupid, nasterea naturala implica un risc atat pt. mama cat si pt. copil! In schimb la cezariana copilul e scutit de risc.. si fiind atat de dorit in cazul Fiv-ului se recurge la cezariana, care nu-l traumatizeaza deloc! Cu gemenii .. la mine e cam ca la Thea. Nu am ajuns inca la pozitionare.. dar Sabina e in placenta previa.. care face imposibila nasterea naturala! asa ca voi naste cu cezariana..sunt rare cazurile de gemeni in care ambii BB-lasi sunt pozitionati ok, indiferent de cum e obtinuta sarcina!
delfi si eu sunt toot asa..sapt. asta sa dea DD sa vina AC-ul sau racoarea!
mihuta o sa vedem noi... ce le place

va pupacim pe toate!





PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Multumesc ptr. raspuns.
Thea iti multumesc ptr. raspuns. Am 8 zile de la cerclaj, m-ai am dureri minore dar sunt. In schimb acum mult m-ai des ca inainte mi se intareste burtica in partea de jos pe langa buric. Stiu ca sunt un fel de contractii, dar ma sperie si ma tin legata de pat. Sa le spui bebeilor sa stea cuminti acolo la mamii in burtica cat m-ai mult posibil.
Eu pana acum am luat 11kg fiind o pers. foarte slaba, iar cu parul este de groaza, dar de inteles (am 2 anestezii generale pana acum si o sa m-ai urmeze una). Toate gravidutele imi spuneau ca ce par frumos au avut in sarcina numai al meu NU. L-am tot tuns de a ajuns aproape de umeri; pacat de parul meu cel lung.
Va pup si sa aveti grija de voi si de burticute.

+22

PS:Sa stiti ca va citesc tot timpul chiar daca scriu m-ai rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

UAu Carmen ce bebei mari ai. Sa-ti traiasca.

Pussi sa-ti traiasca fetitele. Eu am sarit peste 2 progamari la eco morfo. din cauza cerclajului. Acum tocmai in august, daca o sa ma simt bine o sa ajung.

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

dragele mele am si eu nevoie de un sfat,voi ce dr buni stiti aici in Bucuresti sa imi urmareasca si mie sarcina??Vreau sa mai merg la cineva in paralel cu dr meu de la Giuly.Cum va descurcati cu caldura????Eu simt ca mor...........
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aurel-Cris sa stii ca si eu mai merg la un dr dar in Ploiesti,bine faci ca vrei sa mai auzi o parere;nu stiu in Bucuresti pe cine sa-ti recomand,fetele care locuiesc in Buc iti vor recomanda sigur.
Mi-am facut si eu analizele de trim I si mi-au iesit bine in general sunt doar un pic anemica dar nu ceva grav si asa sunt de cand ma stiu.
toate FIV-oasele

Madalina 11+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Da MADALINA mai vreau sa am si alt dr,sa stiu mai multe si sa fac si eu ceva analize caci nu mi-a zis nimeni nimic de ele.Sper ca ma ajuta fetele cu sfaturi,ma bucur ca totul este bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Aurel_Cris la ce medic esti la Giulesti? Cu exceptia lui Tutunaru ( care cred ca este foarte ocupat) eu tot din Giulesti ti-as recomanda medici pentru ca la Giulesti sunt si eu si medicii de acolo ii stiu cel mai bine. Am auzit lucruri bune si despre dr. Nayel de la CFR 2. Ca sa te orientezi citeste la "Femina intim" diverse pareri despre medici ginecologi si obstetricieni, poate te ajuta sa iei vreo hotarare.

Teodora
35+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

buna seara fetelor, mai puteti cu caldura ? La noi azi a fost cumplit de cald am fost dupa masa intr-un supermarket sa ma racoresc, a si ras sotul de "plimbarea mea". Ca sa fie o zi si mai frumoasa dimineata ne-am dus sa facem TT. Am ajuns la ora programata la doctor ne-a completat o fisa cu datele mele dupa care a zis sa mergem la ecograf. Cei de la bucuresti mi-au dat o eco care au spus ei ca mi-ar trebui la TT dar doctorul de aici a zis ca trebuie analiza sangelui si eco in aceeasi zi. Bun, ne spune sa mergem la eco , ajung acolo eu si alte 5 fete, toate cu burtile dupa noi iar asistenta ne spune sa luam loc sa asteptam. Ce a omis ea sa ne spuna era ca noi intram printre programarile de azi de la eco pt ca noua nu ne-a zis nimeni sa ne facem programare si la TT si la Eco, asa ca dupa ce am asteptat 3 ore m-au apucat dracii si am plecat acasa, mai intai mi-am facut o programare pt maine la eco. Nu puteau oare sa-mi spuna cei de la cab de TT ca-mi trebuie si eco recent sau aia de la eco ca o sa asteptam mult si bine pana intram ? Tara lui papura voda. Asta este, asa ca maine o pornesc din nou de dimineata poate reusesc totusi sa fac ceva. Sa-mi tineti pumnii.

mona 16 + Alexandru si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

THEA da ai dreptate medicii de la Giuly sunt foarte buni,eu am ceva probleme cu comunicarea intre mine si domnul prof.,nu prea spune mare lucru.Ce sa zic lui ii datorez reusinta mea nu comemntez dar acum cu probl .mele ,mai intreb una alta si nu zice decat ca este bine.Multumesc pt sfat
Mai fetelor voi cand ati fost la echo nu va zis nimeni de aceste IR-uri ca pe mine m-au bagat in ceata rau.Am citi o gramada de chestii despre ele si nu am mai dormit de grija zau.
la toate

Mergi la inceput