Gravidute prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 12
delfi spune:
salutare fetelor,
Pussi esti tare cu babele, am ras copios cu sotul
Meda sa stii ca si pe mine la eco de 12 saptamini m-a durut f tare pe jos, nu am singerat dar m-am linistit destul de greu si asta numai de la eco transvaginala, de atunci fac numai abdominala. Data viitoare mi-a zis ca o sa fac si intravaginal probabil pt masurarea colului, dar pe bebei o sa-i rog sa-i vada abdominal
A, ne-am hotarit o sa nasc la Euroclinic asa ca data viitoare cand vin in Buc o sa le facem o vizita sa vedem cam cu cati bani ne pregatim si sa-mi fac programarile necesare.
Un weekend frumos si linistit la toate burticile
mona 17 + Alexandru si Ana Maria
pussi spune:
ma bucur ca v-am facut sa
O duminica frumoasa la toata lumea...........
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
medamaya1 spune:
Am intrat numai sa va urez o duminica frumoasa, sa va pup pe toate si pe bebici si sa va multumesc mult inca o data ptr incurajari, nu stiu ce m-as face fara voi .Multumesc
Meda 10+
first_carmen spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru suportul moral !
Am nascut simbata trecuta, pe 28 iulie, prin cezariana, la spitalul Municipal, pe bebelinii mei Octavia Petru la ora 13:25, 3300g si 51 cm, cu nota 10 si la 13:26 pe Stefan Rares cu 3100g si 50cm, cu nota 9. Toti trei suntem bine sanatosi, nu a fost nici un incident. Am stat in spital 4 zile. Sunt niste scumpi si-mi vine sa-i maninc. Sunt tare mindra de ei si chiar asa mici cum sunt cel mare seamana cu mine si cel mic cu tatal lor.Nu-mi vina sa cred ca din alea setul acela de 8 celule au iesit cele doua minuni ale mele. Sunt tare fericita si in acelasi timp uneori tare dezorientata cind incep amindoi sa plinga si eu nu mai stiu ce sa fac. Dar e inceputul, incet incet o sa invat...
Felicitari Lachi pentru fetite, se pare ca o sa ne sarbatorim impreuna copiii!
Va pupam
Petru , Stefan si Carmen
Poze am sa pun in curind
aurel_cris spune:
CARMEN FELICITARIIIIIIIIII,ma bucur mult pentru tine.Imi dau seama cat de fericita poti sa fi tu si sotul tau,ai dreptate va fi putin greu dar merita efortul.Mi-ai facut o zi frumoasa cu vestea ta
pussi spune:
Felicitari Mamica Carmen!! Sa-ti traiasca feciorii sanatosi, destepti si frumosi!!
Cand ai timp vreau detalii despre tot, esti un exemplu pt. mine, la fel ca Lachi. Asa ca vreau si eu secretele unei sarcini cu gemeni duse la termen si cu BB-ici maris si sanatosi!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
medamaya1 spune:
Felicitari Carmen pentru cele 2 comori, sa fie sanatosi, cuminti si desteptii. Sa va aduca numai bucurii toata viata. Va pup pe toti 3
Meda
galuscuta spune:
Felicitari Carmen pentru gagautze , sa-ti traiasca mari si mancaciosi si sanatosi
16+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
madalina28 spune:
CARMEN FELICITARI PT CELE DOUA MINUNI!SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI PANA LA ADANCI BATRANETI!
Madalina 13+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
cellu spune:
FELICITARI MAMI CARMEN, SA VA TRAIASCA BAIETII! SA VA BUCURATI DE EI TOATA VIATA !
SA FIE SANATOSI, DESTEPTI SI FRUMOSI!
Cellu 16+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png