Stelute de ianuarie - februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

hai buna din nou,
de data asta de acasa, pt ca la 12 am plecat de la birou, program de canicula.

Alinuk, am vazut mami ca mi-ai scris,esti o draguta,, nu de la brocoli a facut bleah, de la mazareinclin sa cred ca pur si simplu nu ii place, pt ca vad ca are exact gusturile mele la papa, exact ce mananc eu din sila sau deloc, exact asa face el, am pana acum 10exemple CLARE.din care 2(caise si mazare)negative, restul la rubrica "am mai hali daca ar mai fi"
pt ca mazarea aia nici macar nu-i ajunsese in stomac, ca sa faca gaze..sa il doara burta..nu, pur si simplu a mestecat asa in sila si la 1-2 minute hop, afara cu ea, ca exista alte bunatati pe lume, ce palaria mea, vorba lui Teo!
brocoli urmeaza, cred ca sapt aviatoare;deocamdata am facut ieri supa cu muulte legumite si am introdus si rosia, am cam terminat legumele, ai am brocoli si spanac, dar din ele vreau sa fac piure simplu sau in combinatie cu mai putine legume.(dr mi-a zis sa-i fac brocoli simplu, cu ulei de masline si ceva condimente, pt gust)

Delfi, daa, am avuut la treaba!!nu mai am poze cu Alina decat ce-am facut atunci la picnic, si cu Alinuk.ieri a fost cu noi la Water Park si ne-am simtit fbine, ne-am dat pe tobogane pe colac, a fost tare fain.
acum se pregateste intens pt proba sportiva, care nu e deloc usoara.

oare ce mai vroiam sa zic..iar doarme neuronul..!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

aa, LILISOR, mi-a placut ce ai pove de Matei cu laptele..mi la-m si imaginat cum s-a dus el sa cumpere..cum merge el asa cu fetisoara lui serioasa..pupa-l-as!
si de carut...HAUCK!!GLUMESC, si eu am , ca si Criss, Hauck cu 3 roti, sunt fff multumita, e lucru nemtesc, tapan, ca sa zic asa, solid, inchegat..iti zic si eu ca parere, nu zic ca al meu e cel mai bun si ia din ala..

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

moama, iar am gresit ..s-a pus cratima aiurea ..vroiam sa zic ca mi l-am imaginat pe Matei cumparand singur, ca un cavaler ce se afla..aa, si inca ceva

MESSA, exact ca tine, am avut niste migrene ingrozitoare, imi venea sa ma dau cu dovleacul de pereti, tensiune ff mica, se speriau drii cand ma controlau..tot cu usturoi a trecut, regleaza tensiunea f bine.
si cred ca ii va placea si lui Andrei, la cat am bagat eu, mai ales in sarcina..

pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

intru pe fuga sa nu ma dati disparuta
nu am reusit sa citesc prea multe ca sunt foerte racita ( da am reusit pe caldurile astea sa racesc )
mi-e frica sa nu ia si alexia de la mine
am frisoane ( mi-e frig la 40 de grade ) ma dor ochii ca sa nu mai zic de cap
am luat paracetamol sinus ( si transpir si mai mult ) mi-am pus un ceai de ceapa la fiert ca m-a luat si tusea
asa ca voi recupera maine ( cand sper eu sa ma simt mai bine )
alexia cred ca e intr-un puseu de crestere ceva ca ma sperie cat poate sa mance

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si dupa cum va spuneam in ultimul mesaj, am inceput diversificarea! Si a fost primita tare bine de dra. Isabella care de abia astepta fiecare lingurita cu orez! Acum i-am mai luat orz si ovaz si continuam sa speram ca o sa fie bine si in continuare cand urmeaza legumele, la fructe sincer nu imi fac prea mari probleme. Multumesc fetelor care mi-au raspuns cu privire la scaun. Asa e, Alinuk, avem multe, primite cadou! O sa va pun poze s-o vedeti in actiune la masa si asa vedeti sic e scaun am ales sa-l folosim la masa pana la urma. Am comandat pe ebay o husa si sper sa fie ok, ca acum cred ca-i cam tare plasticul ala, dar tot ne descurcam.

Catalina, de cand mi-ai zis de 4 ore chiar am incercat sa-i mai lungesc pauza intre mese si spre suprinderea mea chiar a functionat asa ca acum ii dau sa manace la 4 ore! Multumesc!

Monicutz apropos de somnul intre mese in timpul zilei, Isabella doarme cam 1-2 ore, asa ca ajungem cam la 5, max 6 ore dormite in timpul zilei si vreo 10 noaptea.

Revin cu pozele promise!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

criss ma bucur ca ai mai intrat si alexia se ridica in patut ( i-am dat mai jos cu un nivel patutul dar cred ca trebuie sa-l mai cobor ca se ridica si e mai inalta ca patutul si mi-e frica sa nu pice ) dar pasi nu face inca sta acolo si se bataie

lilica ce tampenie cu asistente alea iar matei e baiat mare uite un mare ptr el ( mai ales ptr maine dimineata la analize )

liuda ai fost azi la control la solduri ?

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Da` unde plecarati cu toatele????
Tocmai cand vroiam si eu sa va spun ca Mihnea are un dintisor!!!!! Na, na, na, na, na-na!

Vroiam sa va mai zic sa aveti grija maine ca cica e COD ROSU! O sa ne topim de tot.

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Maryela felicitari lui Mihnea pentru primul dintisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara mamici si bebici!

Am fost putin plecati la unchiu', acum am revenit...si cand intru in camera...ce sa vezi?? A facut Nike pipi in pat! Lasasem usa deschisa si la camera noastra sa intre aeru si acolo..de nu o mai lasam..bineinteles ca toata treaba se cheama RAZBUNARE. Acum nici nu stiu ce sa fac..

Maryela felicitari pt dintuletz, ce simptome a avut??

Pitilache ce mult doarme Isabella ziua..al meu daca doarme 2 ore in timpul zilei..

Ma duc sa vadce e de facut cu patu ala..

Mergi la inceput

Delfinuta da dorme bine si ziua dar eu o pun in carut si o plimb ca altfel daca ar fi la ea in pat cred ca s-ar trezi de cateva ori si nu ar mai dormi asa de mult.

Uitati www.flickr.com/photos/terbitza/878240186/in/set-72157600532598393/" target="_blank">aici si pozele promise. Am reusit in sfarsit sa le pun pe contul comun.

Va pup,
Rx

Mergi la inceput