Cazare Piatra Neamt

Cazare Piatra Neamt | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

E cald,e cald ,e foarte cald.
Va rog daca stiti un loc de agremet cu cazare si ceva ce ar putea distra un copil de 5 ani in zona Piatra Neamt,spuneti-mi si mie adresa.
O pensiune ceva cu mancare buna ,piscina eventual etc.
E mult prea cald sa mai putem sta week-end-urile acasa.
Multumesc anticipat!

Monikka

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Monica, in Piatra Neamt gasesti f. multe locuri de cazare si agrement si piscine gasesti in strand, care cred ca e cel mai frumos din tara acum, cu bazin pentru copii, locuri de joaca f. multe, e frumos tare, garantez ca o sa va placa. Locuri de cazare sunt si in strand, insa la casute. Daca nu, poti sa cauti pensiuni pe net - sunt si care au piscina - de ex. pensiunea Ambiance, insa nu e langa strand. E frumos ca loc de cazare si la pensiunea Smarandita, unde aveti si o priveliste deosebita, sau la Troian, sau motel Belvedere, dar astea sunt asezate langa strada si nu recomand pentru ca nu au locuri de joaca. Oricum, gasesti muuulte tare, poti sa cauti pe net.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc mult Lora.Vom vedea in cele din urma incotro apucam week-end-ul asta ,pentru ca la noi e tareee cald.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Monica, nu ai pentru ce. Stiu cum e in Focsani, socrii mei sunt de-acolo...e mult mai cald decat in Piatra. Dar la Lepsa-Gresu nu-ti place? Noi vrem sa venim in august vreo 2 zile. A, sau cauti si locuri de agrement pentru copil, nu?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput