Erich Fromm - Arta de a iubi

Erich Fromm - Arta de a iubi | Autor: Bfly

Link direct la acest mesaj

Caut si eu cartea asta in format pdf sau word! O are cineva sa mi-o poata trimite si mie? Sau stie cineva unde as putea s-o gasesc pentru a o downloada?

Va multumesc anticipat pentru orice informatie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Chiar nimeni n-a auzit de cartea asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si eu caut cartea de foarte mult timp, nu neaparat in word sau pdf, doresc sa o compar dar nu am de unde!

De aceea le rog pe fetele din Bucuresti care o au sa mi-o imprumute cateva ore ca sa o pot copia!
Este cineva?

Multumesc!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu am gasit-o la biblioteca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Eu tocmai am cumparat-o de pe net - www.cartile .ro (fara pauza dupa cartile, evident). Mi-a placut de ei, cum au zis ca fac, asa au facut, cand au zis ca o trimit, au trimis-o si m-au instiintat. Pe cuvant ca nu-i nici al meu magazinul, nici al vreunei cunostinte/rude!

Am vazut ca mai sunt cateva librarii virtuale, am mai comandat si de la altii ceva.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Despre ce e vorba in aceasta carte ? De ce v-o doriti atat de mult ?
M-ar tenta si pe mine, dar as vrea sa stiu mai multe despre ea inainte de a o cumpara.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri!

EllaX saru' mana de pont! Am comandat-o si eu azi de pe site-ul ala si mi-a venit raspuns ca in 2-3 zile o s-o primesc.

Sanziana este vorba despre o analiza psihologica a iubirii ca fenomen si a relatiei de iubire ca exprimare. Este foarte interesanta si iluminatoare asupra multor aspecte. Eu ti-o recomand cu caldura mai ales daca te intereseaza subiectul!

Mergi la inceput

Bfly dar cum ai comandat-o?
Pentru ca am cautat-o pe site dar nu am gasit-o. Te rog spune-mi si mie cum ai procedat.

Merci!

Mergi la inceput

J G uite aici: http://www.cartile.ro
Pui titlul cartii la cautare, dai click pe butonul de cautare si o sa-ti apara prima pe pagina, dar un pic mai jos.
Apesi pe butonul rosu pe care scrie "Adauga in cos" si mai departe o sa-ti dea un formular de completat cu adresa si alte date necesare.
Succes!

Mergi la inceput

Merci Bfly, asa faceam si eu dar nu aparea cartea. Azi, pentru prima data, a aparut si am putut sa o arunc in cos
Sunt fericita ca am gasit-o, o caut de luni de zile!

Ellax multumim!

Mergi la inceput

Gata eu am primit-o azi! S-au miscat destul de repede.

Mergi la inceput