Erich Fromm - Arta de a iubi
Caut si eu cartea asta in format pdf sau word! O are cineva sa mi-o poata trimite si mie? Sau stie cineva unde as putea s-o gasesc pentru a o downloada?
Va multumesc anticipat pentru orice informatie!
Raspunsuri
J G spune:
Si eu caut cartea de foarte mult timp, nu neaparat in word sau pdf, doresc sa o compar dar nu am de unde!
De aceea le rog pe fetele din Bucuresti care o au sa mi-o imprumute cateva ore ca sa o pot copia!
Este cineva?
Multumesc!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
EllaX spune:
Eu tocmai am cumparat-o de pe net - www.cartile .ro (fara pauza dupa cartile, evident). Mi-a placut de ei, cum au zis ca fac, asa au facut, cand au zis ca o trimit, au trimis-o si m-au instiintat. Pe cuvant ca nu-i nici al meu magazinul, nici al vreunei cunostinte/rude!
Am vazut ca mai sunt cateva librarii virtuale, am mai comandat si de la altii ceva.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
sanziana72 spune:
Despre ce e vorba in aceasta carte ? De ce v-o doriti atat de mult ?
M-ar tenta si pe mine, dar as vrea sa stiu mai multe despre ea inainte de a o cumpara.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Bfly spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
EllaX saru' mana de pont! Am comandat-o si eu azi de pe site-ul ala si mi-a venit raspuns ca in 2-3 zile o s-o primesc.
Sanziana este vorba despre o analiza psihologica a iubirii ca fenomen si a relatiei de iubire ca exprimare. Este foarte interesanta si iluminatoare asupra multor aspecte. Eu ti-o recomand cu caldura mai ales daca te intereseaza subiectul!
J G spune:
Bfly dar cum ai comandat-o?
Pentru ca am cautat-o pe site dar nu am gasit-o. Te rog spune-mi si mie cum ai procedat.
Merci!
Bfly spune:
J G uite aici: http://www.cartile.ro
Pui titlul cartii la cautare, dai click pe butonul de cautare si o sa-ti apara prima pe pagina, dar un pic mai jos.
Apesi pe butonul rosu pe care scrie "Adauga in cos" si mai departe o sa-ti dea un formular de completat cu adresa si alte date necesare.
Succes!
J G spune:
Merci Bfly, asa faceam si eu dar nu aparea cartea. Azi, pentru prima data, a aparut si am putut sa o arunc in cos
Sunt fericita ca am gasit-o, o caut de luni de zile!
Ellax multumim!