PIERSICUTZE de iul-aug.2006 (51) - 1 anisor!-LMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multumim frumos de cuvinte, indiferent cum e a mea e!
mai pun o pozica

Mamanati sa stii ca Rebecca de la 6 luni a mai luat foarte putin in greutate.La 1 an ea are 9 kg fix si 76 cm.Cam micuta as zice eu dar nu pare chiar slabuta.Atata timp cat e sanatoasa nu imi fac griji, fetele stiu ca sunt putin mai micute(v-am mai spus ca eu o compar mereu cu Phillip, involuntar).
Drum bun in Romania si Dumnezeu sa fie cu voi.Nu te speria,frica o sa ai putin dar o sa fie bine!Eu am avut un accident cand avea Phillip un an jumate, mi-a fost frica sa mai conduc un timp cu el in masina, dar mi-am invins teama pentru ca trebuia.Fruntea sus!

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Norocuta, si noi am aplicat tot metoda cu plansul dar pe la 5 luni. Metoda era luata de pe babycenter si am folosit-o si la Rares. Inainte de culcare avem un mic ritual care se repeta identic zi de zi dupa care o pun la supt insa nu o las sa adoarma (si oricum Mara nu a adormit veci la san). Suptul doar ii creeaza o stare propice pt somn. Apoi o tin putin la ragait si o pun treaza in patut. Ea se intoarce pe o parte, se arunca peste papusica ei si se culca. Am grija sa nu faca nimeni zgomote mari si bruste prin casa sa o deranjeze chiar atunci.
Pe la 5 luni, sau putin inainte ca nu mai stiu, am inceput antrenamentul. Rutina dinainte de somn o aveam deja. La sfarsit o puneam in patut si plecam din camera. Desigur plangea dar mergeam inapoi de cate ori vroiam (in functie de nervii fiecaruia poti merge dupa 1 min, dupa 5) si o linisteam fara a o ridica din patut (mai este si varianta sa ii ridici din patut si sa ii linistesti in brate dar sa nu ii lasi sa adoarma in bratele tale ci sa ii pui jos inainte de a adormi). Acum la 1 an ar trebui deja sa stie ca urmeaza sa faca nani si ar trebui sa ii spui ca trebuie sa faca nani(sau cuvantul pe care-l folositi).
Eu nu am lasat-o sa planga mai mult de o jumate de ora sau 40 min odata (oricum nu plangea continuu) si daca dupa timpul asta nu adormea o adormeam in brate. Dupa 3 seri s-a culcat singura dar a mai recidivat si abia dupa 1 luna sau 5 sapt pot zice ca era stabilita rutina complet.

La 1 an deoarece pricep mai multe poate sa fie putin diferit. Fie se obisnuiesc rapid cu ideea fiindca inteleg ce au de facut fie se opun cu rezistenta tocmai fiindca pricep ce vrem. Daca plange exagerat mai bine amani si mai incerci peste vreo 2 sapt.

Pe Rares l-am adormit ziua in brate pana la 1 an. Pana la varsta aia am tot incercat sa-l dezvat si nu am reusit caci plangea prea mult. Dar la un moment dat dupa 1 an, cand deja stia ce inseamna aia nani, l-am pus in patut, i-am zis sa faca nani de vreo 2, 3 ori si spre surprinderea mea s-a culcat fara sa planga.

Ce sa mai zic ca Rares se trezea dupa fiecare ciclu de somn si ziua, adica fix dupa 1 jumatate de ora se trezea (pe ceas), caci nu stia sa nu deschida ochii cand era in somn de veghe. Si dormea de vreo 4 ori pe zi cate o jumate de ora. La fel, pana cand nu a invatat sa adoarma singur si ziua (fara suzeta si brate), deci dupa 1 an, se trezea tot la juma de ora. Dupa 1 an a inceput sa doarma cate 2, 3 ore legate ziua.

Succes

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

SimonaU multumesc pentru raspuns .

Voi incerca sa ma ghidez dupa cele spuse de tine (am vazut ceva asemanator si la Tv in niste emisiuni speciale pt copii-facute de BBC), insa acum suntem "chinuiti" si de aparitia dintilor de parca nu era deajuns.
De exemplu ieri nu a dormit chiar cat de mult obisnuia sa doarma dupa amiaza si am fost sigura ca peste noapte va dormi bine. E drept a adormt pe la 21.30 , dar dintii l-au trezit din ora in ora, il vedeam cum isi ducea manuta la gurita si voia sa doarma la loc of, off, offf Or trece si astea odata.

Inca eu sunt multumita ca acum doarme dupa amiaza si cate 2-2.5 ore ceea ce innainte nu se intampla nicicum. El de mic (poate pentru ca fost foarte mic ca greutate) se trezea si manca des, iar somnul din timpul zilei era in reprize scurte de 20-30 min. Intr-un timp se mai reglase, dar ma straduiesc sa il ajut sa doarma si el toata noaptea.

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pumpkin

De bucurie ca a nascut Cristina_ana am intrat si eu sa va pup si sa va salut !
Felicitari mamica draga si asteptam vesti de la tine !
La multi ani tuturor piersicutelor si astept sa organizeze cineva o intalnire....

Pupici pentru mamicile de piersicute si piersicuti.

Miky si piersicuta Maya

Bine ai revenit !
Ce mai faci? Te-ai intors l job? Ce face piersicuta Maya?

Hai mai stai cu noi cum stateai odata, mi-a fost dor de tine .

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

ia uitati un tunsulici ( am pus 2 poze, nu va speriati de batistele de pe ghidonul tricicletei, dar a inceput sa roada si sa rupa cauciucul protector ):
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762405037306/photo/294928804438275826/0Sunt in cautare de bona pt Alex si azi a fost prima bona dimineata sa ne cunoastem la un mic interviu...nu mi-a placut in primul rand pt ca fumeaza si noi suntem nefumatori ( va rog din suflet sa nu va suparati cei care fumeaza...daca unul din noi ar fi fumat ar fi fost ok )....si s-a aruncat tare mult la pret, iar eu am negociat cam prost, si sincer, nu mi-a placut nici macar in general...Nu am nimic cu femeia, dar mi-as dori altceva ...Cam atat...
aaaaaaa....in sfarsit Alex stie sa bate din palme la Bravo !
Inca astept cu nerabdare sa mearga singurel !
pupici,miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

e un dulce tunsulik.si sotul fumeaza,eu nu.nu are voie decat in bucatarie si spalarea pe maini imediat cum termina tigarea ,sa nu cumva sa puna mana pe fata mea...
felicitari ptr BRAVOOO!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

mai pun o pozica

fotomodel ,ce sa mai....e superba!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

felicitari Cristina_Ana!sa ti traiasca baiatul,sa fie cuminte si mancacios,sa va bucurati de el!
LA multi ani si ptr piersicutzele sarbatorite!
pumpkinbine ai revenit prin livada
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare fetelor! Felicitari tuturor piersicutelor care au mai implinit un anisor! Miti te inteleg perfect la faza cu fumatul. E normal sa vrei ce e cel mai bine pentru copilul tau. Asa ca nu-ti face probleme nu esti singura care gandeste asa. O sa gasesti pana la urma si o bona nefumatoare.
Noi suntem bine, Antonia merge de manute si singura chiar a inceput sa faca cativa pasi, e tare haioasa cand merge asa impleticit ca o babuta ... Aici ploua si sunt 16 grade, am inteles ca in Bucuresti iar e nebunie cu canicula.
Sunt cam suparata ca aseara m-a anuntat mama ca Alf, cainele nostru(pe care il lasasem la mama cat lipsim noi) a fugit din curte prin gard si nu l-a mai gasit acasa. Offf....Si cand ma gandesc ca in urma cu o sapatamana am euthamnasiat-o pe Bonnie, cockerul meu spaniel pentru ca era foarte batrana si nu se mai putea misca(avea 16 ani). Poate revine Alf, imi pare asa rau de el.Daca vedeti un caine mic, maro in zona Piata muncii, metis de teckel cu soricar, proaspat tuns si cu un smoc in varful cozii, anuntati-ma, va rog! Desi nu cred, dar noi mai speram sa se intoarca.
O duminica placuta si linistita la toata lumea!

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by Babee

mai pun o pozica

Mamanati sa stii ca Rebecca de la 6 luni a mai luat foarte putin in greutate.La 1 an ea are 9 kg fix si 76 cm.Cam micuta as zice eu dar nu pare chiar slabuta.Atata timp cat e sanatoasa nu imi fac griji, fetele stiu ca sunt putin mai micute(v-am mai spus ca eu o compar mereu cu Phillip, involuntar).
Drum bun in Romania si Dumnezeu sa fie cu voi.Nu te speria,frica o sa ai putin dar o sa fie bine!Eu am avut un accident cand avea Phillip un an jumate, mi-a fost frica sa mai conduc un timp cu el in masina, dar mi-am invins teama pentru ca trebuia.Fruntea sus!

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Babee, tare frumusica fata! SI vorba ta nu pere sllabuta dar nici nu cintareste foarte mult. Vorba ta: sanatoase sa fie. Merci pentru incurajari. Tre sa trec si peste asta. Nu pot evita o viata calatoriile cu masina, asta e viata...

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

babee mumoasa mumoasa piersicuta Rebecca , esti sigura ca nu e de mancare?!
Am remarcat la tine niste poze foarte reusite (mi-a placut mult si cea cu tema "marina", cu amandoi copilasii tai...scupici, scumpici rau). Sunt facute in studio ori "lucrate" pe calculator?

Mami cu doua sufletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

David, baietelul lui Rolendana

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput