am facut varsat de vant la 30 de ani!!!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ellej spune:
Eu am facut la 25, l-am luat de la un cineva care avea peste 40 de ani. Culmea e ca am fost programata pentru un interviu ff important chiar in prima zi de eruptie. Era groaznic de cald si vedem cum ma degradez parca din ora-n ora. M-am spalat, imbracat pana in gat, machiat, cu febra si m-am dus la interviu. Sper ca n-am molipsit pe nimeni, dar era o sansa pe care nu putea s-o ratez si bine am facut. Noroc totusi ca era prima zi si mai aratam cat de cat, pe urma eram chiar ca dracu'.
Nu m-am spalat, m-am dat doar cu musetel si pudra de talc, am tinut regim vreo 2 saptamani, mai mult pe lichide am stat, n-am iesit din casa. Altfel nu tin minte sa fi avut dureri. In schimb dupa regim sa nu te apuci sa manaci mult dintr-o data; eu m-am lacomit si mi-am nenorocit bila.
Sanatate multa!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Anda esti mai bine mama?
Roxana
da, roxana, multam, tot buboasa
![](icon_smile_big.gif)
ma doare sufletul cand ma gandesc ca o sa faca si el... offf...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
miraklucker spune:
Anda, perioada de incubatie este de 2 saptamana. socoteste 1-2 zile inaite de ati fi aparut bubitele. fix 2 saptamani. Pediatrul copiilor mei zicea ca e ca ceasul. Si la noi asa a fost. A facut baiatul marti,si duminica seara peste doua saptamani a inceput la fetita cea mare, luni la mine si la cea mica.
Multa sanatate, nu prea exista tratament. Pasta mentolata si picaturi de fenistil, supozitoare de paracetamol daca face febra. A mea a mica a facut la nici 4 luni cu febra peste 40 si a fost plina, plina de bube enorme. Dar am scapat cu totii. acum stam linistiti
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by xandra28
da, roxana, multam, tot buboasada' mai bine... plus ca s-a prins piticania ca stau acasa cu el si e topit de bucurie, numai dupa mine se tine...
ma doare sufletul cand ma gandesc ca o sa faca si el... offf...
hihihi saracuta de tine. ai grija si nu te scarpina. prea tare
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
R