am facut varsat de vant la 30 de ani!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu am facut la 25, l-am luat de la un cineva care avea peste 40 de ani. Culmea e ca am fost programata pentru un interviu ff important chiar in prima zi de eruptie. Era groaznic de cald si vedem cum ma degradez parca din ora-n ora. M-am spalat, imbracat pana in gat, machiat, cu febra si m-am dus la interviu. Sper ca n-am molipsit pe nimeni, dar era o sansa pe care nu putea s-o ratez si bine am facut. Noroc totusi ca era prima zi si mai aratam cat de cat, pe urma eram chiar ca dracu'.

Nu m-am spalat, m-am dat doar cu musetel si pudra de talc, am tinut regim vreo 2 saptamani, mai mult pe lichide am stat, n-am iesit din casa. Altfel nu tin minte sa fi avut dureri. In schimb dupa regim sa nu te apuci sa manaci mult dintr-o data; eu m-am lacomit si mi-am nenorocit bila.

Sanatate multa!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Anda esti mai bine mama?

Roxana

da, roxana, multam, tot buboasa da' mai bine... plus ca s-a prins piticania ca stau acasa cu el si e topit de bucurie, numai dupa mine se tine...
ma doare sufletul cand ma gandesc ca o sa faca si el... offf...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Anda, perioada de incubatie este de 2 saptamana. socoteste 1-2 zile inaite de ati fi aparut bubitele. fix 2 saptamani. Pediatrul copiilor mei zicea ca e ca ceasul. Si la noi asa a fost. A facut baiatul marti,si duminica seara peste doua saptamani a inceput la fetita cea mare, luni la mine si la cea mica.

Multa sanatate, nu prea exista tratament. Pasta mentolata si picaturi de fenistil, supozitoare de paracetamol daca face febra. A mea a mica a facut la nici 4 luni cu febra peste 40 si a fost plina, plina de bube enorme. Dar am scapat cu totii. acum stam linistiti

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by xandra28
da, roxana, multam, tot buboasa da' mai bine... plus ca s-a prins piticania ca stau acasa cu el si e topit de bucurie, numai dupa mine se tine...
ma doare sufletul cand ma gandesc ca o sa faca si el... offf...

hihihi saracuta de tine. ai grija si nu te scarpina. prea tare . ai vazut....orice problema are si avantajele ei

R

Mergi la inceput