Conflict de interese:))
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
quote:
Originally posted by Bluel
Eu as fi zis sa-i trimiti mesajul acela lung cu ce nu iti place la el, dar acum ca ai aruncat cartela, e bine sa nu te mai uiti inapoi! Daca ai totusi remuscari, i-l poti trimite pe e-mail, dar nu ii mentiona nimic de noul job si mai ales de orasul in care vei pleca, asta daca nu vrei sa te trezesti cu el pe acolo si sa iti mai faca si scene.
Lasa-l sa isi gaseasca alta fraiera, zi mersi ca nu ai fost tu aia!
Cand te simti singura, ai umarul nostru pe care sa plangi daca simti nevoia.
de job nu-i spun, pentru ca ar turba. ar zice ca iau decizii singura, ca nu-l consult, ca nu-mi pasa de parerea lui si ca nu-mi pasa de relatia cu el, ca nu-l respect etc si ar face o adevarata tragedie,din orgoliul ca am eu ceva mai bun si nu i-am dat posibilitatea sa ma faca sa renunt sau sa me deziluzionez...nu s-ar gandi la mine, la sufletul meu, la visele mele. ci doar in ce masura il afecteaza pe el decizia mea. ii pleaca femeia si menajera...
stie ca am plecat din oras, dar nu stie cat timp. ma soma in mesaje sa ma intorc mai repede.evident, e imposibil.
am decis sa nu ma mai framant, sa las soartasa decida ce va urma...
va pupi
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
chiar iti pasa de ce va spune el in legatura cu job-ul?
si de ce sa lasi soarta sa decida, cand o poti face tu.
![](images/user_woman.png)
mamitzica spune:
Si eu am avut o relatie cu un dobitoc in genul astuia.Fata lasa-l ca nu ajungi nici unde cu el.
Culmea e ca dupa n-spe mii de ani ne-am vazut din intimplare si a sunat-o pe maica-mea sa-i spuna cit sint de perfecta si cit de mult m-a iubit el.Sanse sint ca dupa ce il lasi vei deveni femeia perfecta,dar nu te amagi ca iar o va lua de la capat daca ii acorzi o sansa.
denizel spune:
quote:
Originally posted by babyblue
am decis sa nu ma mai framant, sa las soartasa decida ce va urma...
va pupi
_
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
Babyblue, cum adica lasi soarta sa decida? Eeei, ia sa nu mai spui asa! :-) Tu nu esti o frunza care pluteste pe Raul Vietii
![](icon_smile_blackeye.gif)
Probabil ca esti acum putin data peste cap dar, daca rupi orice legatura cu tipul asta naspa si nerfos
![](icon_smile_evil.gif)
Si, ar mai fi ceva: daca tu zici ca are orgolii din astea stupide si grobiene, s-ar putea ca eforturile pe care le face ca sa te aduca inapoi, sa fie date de faptul ca tu ai fost cea care i-ai zis 'pa'. Vaaaai, cum sa i se intample asa ceva unui tip ataaaaat de grozav ca el?
![](bandit.gif)
![](alcool.gif)
Succes la noul job! O sa ma gandesc la tine!
![](pupic.gif)
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
babyblue spune:
ra_mata
mai mult ca sigur ca nu crede. pt ca de multe ori ne-am certat/despartit..si am stat cateva zile sperati. are impresia ca in wk cel tarziu apar la usa lui.
adela..imi pasa de job, nu vreau sa vina acolo si sa-mi faca scene. cu masinica lui, cei 200 de km ii face intr-o ora si ceva, dc i se pune pata. circ mi-a facut la prietena mea in casa, ca nu voiam sa plec cu el, nu bag mana in foc ca s-ar controla. bine, acum fie vb intre noi, nu cred c-ar ajunge pana acolo. dar dc afla, parca il si aud comentand cu ai lui, ca las' ca vede babyblue care se crede mare si tare..
[red]mamitica[red/]
posibil...e genul care urmareste evolutia unei foste si se oftica daca tipa ajunge super ok.
[red]denizel[red/]..ooo..chiar are o natura mai grobiana si orgolioasa, numai ca ma gandesc ca ne-am certat si despartit de atatea ori, incat se va potoli la un mom dat. plus ca ochii care nu se vad se uita si..cred ca o sa i se ia. dc eram in acelasi oras, categoric nu scapam de el..cu una cu doua.
am zis ca las soarta sa decida, in sensul ca o las cum a picat. o sa alfe pana la urma ca am job aici, ca n-am cum sa vin si se va consola. las soarta, in sensul ca nu ma mai agit, nici cu explicatii, nici sa ma vad cu el, cine stie, poate in wk..sau sa mai gasesc nu stiu ce modalitate de a ne intelege. abandonez problema..si il las sa faca ce vrea.
[red]bluel[red/]
ce trist ca din toata iubirea aia pe care zice ca o simte si o ofera, ajungi ca femeie sa te simti o fraiera si sa fugi ca scapata din cusca..
pana la urma ce voia el si eu am considerat normal, doar ca n-am primit incurajari si intelegere pentru mom cand nu puteam sa fiu robot. ca sa nu mai zic de ajutor...
[red]rosey[red/]...nostalgiile...vor veni.:(
_
cmirela35 spune:
Hai,baby,fii la fel de amuzanta ca la inceput.Incearac,chiar daca e greu,sa te detasezi.Daca ai reusit sa pleci,acum e important sa nu te mai intorci.Las sa-si macine el gandurile,tu incearca sa iesi cu noii colegi,stai cat mai putin singura acasa,si stiu eu ca totul va fi ok..Macar stii ceva?Ai scapat de bataia de cap a unui divort,de custodia copiilor,etc...Deci,capul sus,si fii tare!
eloise spune:
quote:
Originally posted by babyblue
incredibil: ultimul text al domniei sale, barbatul perfect.
de acum inainte el o sa puna o suma fixa de bani, in relatie, adica o sa scoata de la serviciu un fluturas cu un salariu fictiv de 3 milioane sau 2. si daca femeia il iubeste, asa ii va arata. sta cu el 3-6 luni asa, cu bani putin (realitate este ca el castiga sa zicem in jur de 1200 euro), si dupa 6 luni ii va face si un palat, pentru ca si-a dat seama ca merita femeia aia. ca vrea sa vada si el o femeie ca ii arata ca il iubeste si sta cu el si pe 2 milioane si pune ea 10.( precizez ca noi suntem fifty fifty mai mereu,cu RARE exceptii si avand in vedere ca el e mare gurmand si mai si bea cate o berica, doua. deci ce cheltuie in plus, cheltuie pentru burtica sa).
sincer, eu am ras la gaselnita asta...dar ma intreb, omul asta ce are in cap? aa si mai vrea sa ne si mutam (cred ca pe mine ma urmareste blestemul asta, cine stie povestea mea cu exul obsedat sa ma mut cu el)
_
Am citit pana aici, mi-a sarit mustarul si nu ma pot abtine de la comentarii. Scarboasa mentalitate
![](icon_smile_dead.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
puiul meu creste...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
cine te place, te place asa cum esti, nu se merita sa te schimbi pt nimeni.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
annnna35 spune:
Baby, te-as aplauda daca as putea... N-am avut niciodata curajul sa fac ce ai facut tu si regret, pt ca ocazia am avut-o. Citesc subiectul tau de la inceput si acest deznodamant este "cel mai normal". Te felicit din toata inima si iti doresc sa gasesti un barbat care sa aprecieze minunea din tine, curajul si luciditatea, dar si sensibilitatea ta.
Pupici!
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
babyblue spune:
quote:
Originally posted by annnna35
Baby, te-as aplauda daca as putea... N-am avut niciodata curajul sa fac ce ai facut tu si regret, pt ca ocazia am avut-o. Citesc subiectul tau de la inceput si acest deznodamant este "cel mai normal". Te felicit din toata inima si iti doresc sa gasesti un barbat care sa aprecieze minunea din tine, curajul si luciditatea, dar si sensibilitatea ta.
Pupici!
Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
multumesc ana.
nu stiu cat de curajoasa sunt.am lalait-o si eu foarte mult cu el (spun asta gandindu-ma la aspiratiile pe care le aveam odata de la un barbat si comparand cu casatoria pe care am avut-o).
cred ca ceea ce ma salveaza oarecum este firea patimasa pe care o am si...vital!..nevoia de aer si libertate. cu riscul sa radeti de mine, insa sunt o balanta veritabila, am nevoie de spatiu si chiar fug de critica si badaranisme.
![](icon_smile_dead.gif)
aaa si inca ceva...nebunie sau nu, mereu am avut impresia (pt ca ne-am despartit pana acum "serios" de vreo 5 ori) ca il pot avea la orice ora. stiu ca ulciorul nu merge de multe ori la apa...dar gandul (confirmat pana acum de reactiile sale) gandul ca-l pot avea si peste 4 luni, dc il voi mai dori...ma face sa pun prioritar un pic..jobul. (iar jobul asta, sincerrrrr e belea!) pt ca am renuntat la multe pt el si incep sa ma compar cu fostii colegi de facultate care au ajuns fiecare unde au ajuns si ma turbeaza gandul sa fiu mai prejos ca ei.
una la mana si doi....sunt semi convinsa ca in 4 luni o femeie de calitate care se respecta, nu sta cu un dobitoc ca el, desi nu zic, are super momente.cv-ul pe care il vrea el de la o femeie, nu-i usor de oferit, asa ca miss zana zanelor nu va aparea in 4 luni:)))sau mai stii?
la cat de interesat si labil e, dc ii voi flutura pe la nas un pic de babyblue..si prin decembrie...nu cred ca va zice nu (wow ce tare ma dau!) ca in ultimele sms-rui parea cam dispus sa ma astepte cu jobul:))))
da doamne sa cunosc si eu un tip ca lumea, intre timp, insa...
![](iartama.gif)
_