Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
marani spune:
www.flickr.com/photos/10167710@N07/sets/72157600946718448/" target="_blank">Poze Ceahlau
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by desiree
am fost acum la pediatra...e groaznic de cald afara...putintel rosu in gat (fara febra)si secretii la greu...amoxicilina,sterimar apa de mare pt muci, nurofen siropel,ceva pt tuse just in case
Desiree, scuze nu vreau sa te supar sau sa te enetvez. Dar de ce i-a dat antibiotic daca nu are decat "putin rosu in gat" si "fara febra"?
Multa sanatate lui Octavian.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Mirona spune:
sal'tare,
m-am pus la scris - da am un ou pe foc la fiert - SA NU MA LASATI SA UIT DE EL, da???
vazut poze cu Mark - mami Alex sa fii mandra de el - e un adevarat barbat. Multa distractie in conced.
Pozele din Ceahlau ale lui marani nu se vad - nu e bun link-ul - sau nu-s puse pe public - ca de scris ti-au explicat bine fetele. Mai incearca.
asiza da cum l-ai intarcat asa de-odata? La noi a fost un proces de durata - si incet incet nu a mai curs nika - desi le tragea Kara ... nu degeaba is acum asa de fleasca. Asa ... nu am mai avut nevoie de nici o pastila.
daca as crede acum in superstitii - ti-as zice sa nu-l intorci la san - ca cica ar deochia in viitor - dar zau ca e mai bien pt tine sa-l pui din nou la san. Pana una alta - fugi la un gineco sa vezi ce si cum rezolvi situatia - dar birje birje - (avem sarboaice printre noi? - am scris bine?)
fatima vazut si eu pozele. Frumoasa ai fost inainte de sarcina - dar acum ... le intreci pe toate- iti rad ochii incap de fericire. Frumoasa familie.
acs un si un pentru cele 8 luni ale lui Victoras.
Roana -pt ragane la sani bepantene sau garmastan. Mie bepantenu mi-a fost mai util.
dianarus nu are nika de-a face olita - cred ca are de-a face cu copilu. Kara din prima clipa de cand am pus-o pe oala - a stiut ce tre facut acolo. dca ar fi plans, s-ar fi zbenguit si ar fi dat semne ca nu-i place - ca nu-i de acord cu ea ... as fi renuntat - insa fata mea - din prima clipa a fost indragostita de olita - bate darabana pe ea ... si sta pe loc pana face ce are de facut ... daca nu vrea sa faca se ridica tragandu-se de mine. La fel dupa ce termina - ma cauta cu manutele si da sa se ridice. Deci nu cred ca oala e vre-o minune. E luata din real - parca 110 mii vechi - e cu winnie.
chris si ruxandra buna treaba cu restaurantele.
quote:
Originally posted by dianocica
mirona ... cand am vazut o blurata era sa pic pe jos .
buey nene - recunosc ca am citit si recitit faza de vre-o 5 ori - si tot nu intelegeam depre ce e vb - "iar se ia de mine???"
Pana una alta m-am intors in programul cu care am prelucrat poza si am vazut ce inseamna "blur".
Vi se pare Kara lunga? - zau ca nu o pot masura CA LUMEA. Noua ne da 70-72 cm. e lunga la 8,5 luni? cred c doar pare - in comparatie cu slaninutele ei, nu? avem doar 7.100 kg dar futomodel o fac.
fug sa vad de ou si revin cu un mesaj - ca mai am de zis
pup you all
Miro
Mirona spune:
asa ... ramasesem datoare la Kokorina cu raspunsul la intrebarea daca i-a placut ori ba Karei acel Gute-Nacht brei.
nu am vrut sa spun nika pana azi - pt ca nu-mi pot face o idee doar dupa o seara, doua de papat asa ceva.
Buey nene - NU MAI POT!!! cine m-o fi pus sa-i dau asa ceva la fii-mea?
Acuma nu-i mai trebe laptele de seara - stie ca daca nu papa lapte ii dau brei-ul. Topeste o juma de borcan de 190 de brei - dupa inca 90-100 de lapte.
Deci - ca o comparatie: (pentru situatia noastra)
papam cam 210-240-270 ml lapte seara
acum daca papam 90-100 mama e fericita
si rest - 70-80 ml brei - i n m u i a t cu laptele ce ramane in bibe.
Nu il incalzesc - il dau la temperatura camerei - eventual direct de la frigi - ametit doar de laptele semi-cald din bibe.
Na si acum ce ma fac? mai am un singur borcanel de-asta. Am mai facut comanda de inca 4. Ori sunt caldurile de vina - ori tre sa ne aprovizionam de-acum saptamanal cu brei-ul minune.
DE MULT VREAU SA VA IMPARTASESC CEVA:
imi amintesc de un joc al copilariei mele, care aplicat oricarui copil -FUNCTIONESTE LA MAXIM.
Cantecelul e in germana:
So reiten die Frauen - pasaten, pasaten;
So reiten die Herren - hop sa sa, hop sa sa
So reiten die Bauern - hop tup - hop tup - hop tup tup tup tup
(TRADUCEREA:
asa calaresc femeile - sacadat/incet/ etc.
asa calaresc barbatii - hop sa sa, hop sa sa
asa calaresc taranii - hop tup - hop tup - hop tup tup tup tup)
Tu stai jos pe scaun, cu copilul pe genunchi cu fata spre tine - ca la calarie. Mainile copilului sunt in mainile tale.
In prima faza - calaritul la femei este usurel - ca si cum bat o darabana pe o masa.
La barbati - ridici si tu putin genunchii - vezi calul la trap.
La tarani - bagi un fel de galop - si finalul e ca tu deschizi genunchii pentru ca copilul sa "cada" usurel intre genunchi.
daca nu se intelege nika - dati cu rosii in baba si bagam un filmuletz cu Kara jucand acest joc spre exemplificare.
Copilul e super incantat - speriat in prima faza ca nu stie ce se intampla cand pica intre cracii mamei - dar apoi realizeaza ca e un joc si nu mai scapi de el - il vei juca zilnic.
SI ACUM O INTREBARE PT NEMTOAICE: ce inseamna dom'le "pasaten" - ca nu-l gasesc in dictionar. Si eu cum stiu cantecelul de la Oma mea - care le vorbea cu pite si cu tanke ... am interpretat eu acest pasaten ca pe sacadat/incet. Ia traduceti si la baba.
hai ca v-am terminat. pupici si fug sa fac ceva de papa
Miro
m_monique spune:
Mirona noua ne place de mult sa mergem cu calul. nu stiam ca exista atatea variante.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
bamboletta spune:
Marani-ai reusit la mine se vad pozele sunt super ai reusit sa urci cu bebelina asa in marsupiu ?
Mirona-incercam si noi calutul azi
Desiree-pt Octavian sa-i treaca repede rosu in gat
gata am terminat curatenia [omulet cu limba scoasa] am facut si un Antonia a dormit si acum se joaca in patut azi e foarte cuminte sa nu o deochi
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
fatima spune:
fetelor...HELP!! vreau niste MORAL SUPPORT, PLEASE!!! Tosmai m-a sunat o prietena si fosta colega de zbor..s-a ivit o oportunitate, un job la o companie aeriana..e in romania, la bucuresti, programul e lejer (2-3 zboruri dus-intors pe saptamana) salariul bun, am luat deja decizia, dar sunt inca sub stare de soc..a fost totul prea repede..ma gandeam sa ma intorc sa zbor, dar asa, in viitorul apropiat..acum realizez ca trebuie sa o las pe iubita mea, ingerasul meu mic in grija altcuiva..in plus, trebuie sa o intarc...pe 6 august incep cursurile la budapesta, dureaza 3 saptamani, apoi incep sa zbor prin septembrie-octombrie...sunt distrusa psihic..
fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
fatima spune:
de cand am aflat o pup in continuu..mi se pare ca sunt cea mai rea mama din lume..
fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
desiree spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by desiree
am fost acum la pediatra...e groaznic de cald afara...putintel rosu in gat (fara febra)si secretii la greu...amoxicilina,sterimar apa de mare pt muci, nurofen siropel,ceva pt tuse just in case
Desiree, scuze nu vreau sa te supar sau sa te enetvez. Dar de ce i-a dat antibiotic daca nu are decat "putin rosu in gat" si "fara febra"?
Multa sanatate lui Octavian.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
nu ma enervezi
aceeasi intrebare i-am pus-o si eu, mi-a zis sa preintampinam o eventuala agravare a situatiei, cu febra mare..sa nu izbucneasca mai rau, fiind in faza incipienta acum...doza prescrisa e la jumatate cat normal..adica in loc de o linguritza la 8 ore ii dau una la 12 ore..ai inteles ceva?
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!