Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor cucuietelor,

Am revenit la servici de astzi. am fost in timisoara dar jur ca nu am iesti din casa deloc ca alex a facut alergie la caldura. fain aa-i?
apai as muri sa stau acolo. faceam 7 dusuri pe zi si tot muream de cald. saracul copil era plin de bubite. am fost disperata. cum am plecat i-au trecut.
asa ca scuze fetele ca nu am sunat dar chiar nu avea rost. am stat numai in casa si am stat numai 3 zile in rest am fost la socrii. asa ca latadata pe vremuri mai normale.

Acum e bine ca de cand am venit in cluj unde e cald dar respirabil alex e Ok.

Am o problema. mi-a facut iar rani la sani ca la inceput. sunt disperata ce ma doare. nu credeam sa mai trec prin asta dar ...uite-ma la noua luni cu rani.

Si atunci la inceput am scapat de ele ca a inceput sa suga cu silicoane, dar de....masa proasta i-a dat fara ca se simtea ea bine si acum copilu nu mai vrea. dar deloc...urla ca din gura de sarpe cand ii bag ala in gura. si ii dau fara si ma doare...nu vrea nici cum. ce ma fac? sugestii va rog....

Mi-ati lipsit de numa. verisoara mea are un bebe care are la colici si urla de numa . multumesc lui dumnezeu ca alex nu a fost asa. cat noroc am ca am asa un copil.

pe drum a fost exemplu de copil. s-a jucat in scaun a dormit. super bine.

va pupicesc pe toate si timisorenelor....va compatimesc. haideti la cluj ca e bine. jur ca e alta viata aici.

va pup si inca o data scuze ca nu ne-am vazut dar chiar nu se putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Chinico,Fatima-super pozele cu voi si printesele

Mirona-wow ce distractie pe voi balaceala la greu

Asiza-

Alexandra-parca e mexican Mark cu paralia ce ochi are

Dianarus,Desiree-sanatate la puiuti
eu nurofenul il dadeam cu seringa din dotare,o tineam culcata pe spate ii dadeam un pic de apa un pic de nurofen dar tare greu il mai inghitea (in schimb daca ii dau panadol il inghite cu mare placere )

Roana-pt rani la sani bepantene sau garmastan

Laura-v-ati intors?cum a fost la concert?

Lavinia,Avdanaarhire-ce mai faceti?la apel

fug sa dau cu aspiratorul ce chef am

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Victoras a implinit ieri 8 luni! Uraaaa! Ofer tuturor cate o cupa de sampanie (a ramas de la nunta), sa incepem saptamana cu bine.

Caldura asta ne omoara! S-au umplut prichindeii de bubite de la transpiratie. Noaptea e un chin cu somnul. Beau apa din ora-n ora si eu sunt de serviciu cu paharele si biberoanele. Ne-am culcat la 35 grade si ne-am trezit la 32. Voi cum faceti fata (ma refer la cei fara aer conditionat)?

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

quote:
Originally posted by kokorina

m-am intors si trebuie sa scriu asta.am vazut pozele lui FATIMA.....voi ati vazut cum arata?bai,e trasnet!e o gagica beton.iar ma oftic.si evaaaa e draguta foc....iar imi pun in cap sa nu mai mananc aia si dintr-aia....sa arat si eu ca FATIMA.....procesul de constiinta mi-l fac intotdeauan seara,dupa ce ma bag in pat,ca dimineata iar uit....

pupici

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

Tu vorbeeestiii???? lasati, lasati, ca-m vazut si pozele dvs., doamna modestie intruchipata..pai ala-i abdomen in care au intrat 2, -2, nu unul!- bebelusi? sa-i zici lu' mutu' si tot nu te crede..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

TEUTZ, KOKORINA, incerc sa pun link, daca nu reusesc poate ma ajuta cineva.

[url=http://www.flickr.com/photos/10167710@N07/sets/72157600946718448/]Poze Ceahlau[/url]

AELITA, nu a iesit inca, e vanat locul, se vede un punctulet dar nu a spart. Aseara foit la greu, poate sparge azi sa se poata odihni mititica la noapte.

KTRINEL, foarte mult i-a placut. La urcat a dormit in marsupiu vreu juma de ora, incepu sa planga caci traseul era abrupt asa ca o luai in brate si 3 ore am urcat cu ea intr-o mana si dormi pana pe platou. Sus veselie, dormea mult ziua iar seara la 20.30 era in pat. Manca 300 ml la o masa, obicei mentinut si acu. Asadar duceti-va copiii pe munte! S-a comportat f bine!

DIANOCICA, ma bucur ca i-am starnit interesul, haideti in toamna pe munte, e grozav toamna. Pupici!

Intreba cineva de Nurofen, il dau cu seringa din otare, bb culcat pe pat, fara sa riposteze.

AER CURAT sa aveti!

Mergi la inceput

Tare desteapa-s, n-a mers.

DIANARUS, DESIREE, sanatate multa puilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by marani

TEUTZ, KOKORINA, incerc sa pun link, daca nu reusesc poate ma ajuta cineva.

[url=http://www.flickr.com/photos/10167710@N07/sets/72157600946718448/]Poze Ceahlau[/url]

mamica de bubamara (02.12.2006)

pui linkul intre ghilimele "linkul" in rest ai scris perfect

doamne parca sunt batuta in cap numai aiurea scriu
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dianarus, nurofenul il dau cu seringa, culcat sau n funduletz, il inghite imediat ca e dulce...aseara l-a inghitit de foame...si dupa ce i-am dat a inceput sa urle ca mai vrea..dupa care a mancat un castron de fructe cu cereale..ca la ora 19 nu a vrut nik sa pape..a mancat la 10 seara...

am fost acum la pediatra...e groaznic de cald afara...putintel rosu in gat (fara febra)si secretii la greu...amoxicilina,sterimar apa de mare pt muci, nurofen siropel,ceva pt tuse just in case si ..multa grija....fetelor, nu mai dati rece la bebei, de la frigider, oricat ar fi de cald afara...nici apa, nici papa, nik...

va multumesc pt gandurile bune!..trecem noi si peste asta!

..asiza, du-te la ginecolog repejor..sa nu faci mastita...iti da o pastila...

..

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ieri am avut revolutie part two. Ca de cand cu somnul de la pranz in casa dadea semne clare ca nu-i mai e pe plac vechiul program. Sa vedem daca ne-om si satisface clientul, acum suntem in probe. Lui Matei i-a revenit tusea pacatoasa ..

Meniul zilei(de ieri)

1. cam 200 ml lapte Humana2
2. piuree legume+carne vaca (cam 150 g)
3. branza vaci (din 300 ml lapte Dorna 3,5%) + 2piersici + 2lingurite cereale orez
4. cam 200 ml lapte + 1 lingurita cereale orez

De fapt la noi e mai mereu acelasi, numai masa nr 3 variaza. Azi vor fi cereale iar maine preferatul conului, piuree facut din:

1 galbenus + 2piersici+ 2-3lingurite cereale orez

E inebunit dupa piersici, sta sa le molfaie minute intregi; asa baba stirba cum e el.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

BAMBOLLETA, javascript:insertsmilie('')
pupic multumesc mult!

incerc inca o data: [url="http://www.flickr.com/photos/10167710@N07/sets/72157600946718448/]"Poze Ceahlau[/url]

Mergi la inceput