Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
ati vazut la stiri: pentru maine se anunta avertizare "cod rosu"?
vai de capul nostru!
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
bamboletta spune:
Fatima-daca as fi avut o asa oferta pt servici cu siguranta as fi acceptat asa ca nu te mai gandi ca esti cea mai rea mamica esti cea mai buna mamica pt Eva
M_monique-cod rosu? vai de mine
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
crykett spune:
se pare ca mai multi copilasi sunt bolnaviori printre care se numara si antonio,a inceput sa stranute si sa ii curga nasucul si a intrat si el in greva foamei nu vrea sa pape mincare solida deloc si laptele abia il bea (de bine ce il laudam).la bebei bonlavi sa treaca repede.
alexandra -sa facut un frumos Mark.sa va traiasca.cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 pozici
dianocica spune:
asiza sper ca esti deja pe drumul inapoi de la gineco si ca totul e ok. denis nu mai vrea sa suga? of of of. stiu ca voiai sa l alapteziu cat de mult. e, uite ca s a intzarcat singur...ceea ce, pana la urma, nu i asa rau, nu?
desiree la un mom dat d era tare marait si am fost cu el la dr. a zis ca e un pic rosu in gat dar sa nu i dau nimic. daca incepe sa vb ragusit sa i dau un pic de tantum verde (de care oricum nu i as fi dat...) si albastru de metil. antibiotic in nici un caz. oricum nu a ajuns la partea cu ragusitul deci a scapat fara.
mirona buey nene - recunosc ca am citit si recitit faza de vre-o 5 ori - si tot nu intelegeam depre ce e vb - "iar se ia de mine???" asa, huh? traiesti cu spaiama-n suflet caldurile or fi de vina da' pune repede un filmulet cu calaritul ca n am inteles nimic... sau o fi de la visinata lu' dandusa?
fatima of, greu tre sa fie...nu stiu ce sa spun, sunt sigura ca o sa iei decizia buna...moral n am , si al meu e jos...mai incerc mai pe seara...
bogdana te rog muuuult trimite mi si mie pe mail pdf ul ala cu diversificarea. am o prietena in slatina si la vaccinul de 2 luni-azi, i a zis dr ca poate incepe sa i dea suc de mar, morcov si portocala si nu prea ma crede cand ii zic sa NU. a, trimit pm cu mailul meu
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
m_monique spune:
asiza ai fost la medic? ce ti-a prescris? bromcriptin?
nu vreau sa te speriu, dar toate mamicila care au luat acest medicament s-au simtit foarte rau. noroc ca-si face efect din 1-2 pastile.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima !
Fatimaaaaaaaa, cum poti sa gandesti macar asa ceva, ca ai fi o mamica rea? Gandeste-te ca in trecut nu era concediul de maternitate 2 ani, era 3 luni si asta nu a insemnat ca beblusii de pe atunci au devenit copii insensibili, neatasati de mamele lor ori privati de afectiune. Asa cum ai spus tu e o oportunitate pe care n-o poti rata, iar Eva se va bucura de o mamica implinita, fericita, iar timpul petrecut cu ea va fi super-calitativ. Eu asa gandesc, in locul tau asa as proceda. Si e asa ciudat... ii iubim, ii veneram pe puii nostri, da' atunci cand se iveste cea mai mica despartire, o infima "ruptura" in cele 24 de ore din 24 petrecute impreuna... atunci ii IDOLATRIZAM.
Am vazut si pozele de la mare, sunteti o familie desavarsita, frumosi, mama mama!!!
Am admirat si pozele Shefei, mai, Chinico, da' treaba-i asta, fetizo?? Pai atata amar de vreme ne-ai privat de frumoasa Bea, ai ascuns-o numai pentru tine. Ai o fetita S U P E R B A!!! Iti seamana leit! Si tu ai o privire poznasa, exact cum iti sunt postarile. iar Bea mananaca f.f.f bine, iar ne complexam...
Marani, am vazut si pozele voastre, peisaje superbe in care va incadrati perfect. da' curajosi mai sunteti, oameni buni, ati dus pisica pe cele mai inalte culmi, ce bine dormea in aerul ala curat! Super! Iar tie iti vine foarte bine noua freza
Kara, e iar in bazin, se simte in elemetul ei, ea e obisnuita deja cu drumetiile...
Mey, da' io am ramas singura fricoasa din gasca?? Numa' io imi mai tin copilu la umbra nucului din parc si atat???? Ba, am mai fost prin Maramures asa putintel...dar in rest, acasuca si-n parc. Sa nu raceasca, sa nu faca febra, sa nu faca otita, sa nu faca vreo conjuctivita, refrenul asta-mi suna in scafarlie...
Chiar asa: cum v-ati descurcat cu bebeii prin concediu, sau ati mers cu bunic, catel , purcel?? ca io, sincer, sincer, numa' relaxare n-as avea cu David daca am merge asa vreo 10-14 zile pe undeva. David doarme inca leganat, papa vai si-amar de noi, nu vrea borcanele, etc..
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
m_monique spune:
roxanica2006 nici noi nu am plecat inca nicaieri cu copilul.
intr-o zi cu ploaie (ca zile cu soare tot sunt) cred ca vom pleca.
tot vrem sa plecam la tg. mures la parintii mei, dar sotului ii tot apar lucrari. asa ca stam acasa, ca doar ne trebuie si bani.
eu tot sper ca saptamana asta vom reusi sa plecam. ca speranta moare ultima.
si m-a luat un dor de duca...
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
asiza spune:
Salutare...
Multumesc mult mult fetelor pentru raspunsuri! ...Nu am fost inca la ginecolog ca mi se pare ca au cedat nodulii dupa ce aseara am stat cu comprese reci si i-am mai si masat...Vad eu cum decurg lucrurile de aici incolo...Nu, Mirona, bineinteles ca nu l-am intarcat dintr-odata, ci treptat...asa cum spuneam, sanii nu-mi sunt tensionati (mai aveam lapte de-un shake doar in ei cand am decis ca-i GATA), nu sunt plini, is fleasca, doar ca am mici noduli, care mi se pare ca au cedat deocamdata...stati asa, ca mai am un motiv pentru care n-am ajuns la ginecolog: am umblat pe la alti medici (decretez ca m-am saturat de umblat la medici si prin spitale )...Am fost la reumatolog (petnru treaba cu genunchii mei) si ala mi-a mai dat sa-mi fac niste analize si o eco si am fost cu Denis la un pediatru ca tusea lui se inrautatea....nu-i mare filozofie ce are el...vom lua Eurespal 3/4 zile si speram sa treaca...si uite-asa mi-am petrecut eu prima jumatate a zilei....moooor de nervi si de cald...booon...
Fatima, baga-ti mintile-n cap......esti o mama fantastica, iar Eva stie asta...ti s-a oferit un job foarte bun si te felicit din suflet ca l-ai acceptat...Intarcarea nu e timpurie la voi, Eva are deja tot ce trebuie de la tine din laptic, dar daca ai posibilitatea sa o iei cu tine la Budapesta ar fi super...Cazarea nu e tocmai ieftina, dar nu am detalii exacte! Te pupacesc....
Vazut absolut toate pozele cu fulguletzii nostri...ce sa zic...SUPER...
Desiree, sanatate multa lui Octavian!
Dianarus, sper ca Marc sa fie bine! Sa ne dai vesti cand veniti de la medic...
V-am pupat si-mi cer iertare daca nu am raspuns cuiva, dar nu-s in cea mai mare forma azi! Byeeeeee...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
roxanica2006 spune:
Dianarus, imi pare rau sa aud ca acum aveti febra. sa stii ca noi acum 2 sapt cand am avut rosu ala in gat, cica "insesizabil" am facut febra 3 zile, de am crezut ca o sa-mi pierd mintile. Asa mi-a facut si dupa vaccinul de 6 luni, de am ajuns in spital, din orice rahat face febra . Atunci, dupa vaccin a facut si 40 cu 3, iar acum 39, 8 maxim. Nu stiu de ce reactioneaza asa, explicatia ar fi ca lupta organismul lui mititel cu boala, dar las-o nene mai moale, ca tampesc cand simt cum ii arde corpusorul.
Si cu exceptia febrei n-am avut alte simptome, nici muci, nici tuse, nimic, nimic. parca si Victor, de Acs a avut tot asa trei zile de febra. Dr spunea ca circula o viroza care da doar febra. Noi ne-am insanatosit dupa cele 3 zile horror.
Nurofenul i-l dadeam cu lingurita cand ii era foame, ca atunci era mai receptiv. Numai stand in funduletz, nu culcat pe spate, ca odata mi-a vomat de la faza asta.
Ii mai dadeam cu seringa dozatoare, dar m-a mustruluit dr. zice ca poate sa se sufoce, sa faca pneumonie de aspiratie si alte aberatii. dar nu-i bagam un jet puternic, asa pisiceste, cativa picurei.
Multa sanatate!
Si lui Octavian,sanatate multa!!!
Uffffffff, citesc ca si Matei al Ruxandrei tuseste din nou, dar el e mai marisor si deci mai puternic! ii dorim si lui numa' sanatate!!!
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
asiza, bine ca au diparut nodulii, ca aia-s pacatosi! desi te-ai saturat de dr. si spitale io tot zic ca un consult nu ar strica. Hai, mai, ca Zbarciu ala sau cum l-o chema e super dr, nu??
Sanatate lui Denis!! Sa treaca repede tusea!
Toti fulgusorii tusesc?? Ufffffff!
Sper sa zicem pas tura asta, ca mi-e teama de FEBRAAAAAAAA!
poze David Mihai