Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by fatima

fetelor...HELP!! vreau niste MORAL SUPPORT, PLEASE!!! Tosmai m-a sunat o prietena si fosta colega de zbor..s-a ivit o oportunitate, un job la o companie aeriana..e in romania, la bucuresti, programul e lejer (2-3 zboruri dus-intors pe saptamana) salariul bun, am luat deja decizia, dar sunt inca sub stare de soc..a fost totul prea repede..ma gandeam sa ma intorc sa zbor, dar asa, in viitorul apropiat..acum realizez ca trebuie sa o las pe iubita mea, ingerasul meu mic in grija altcuiva..in plus, trebuie sa o intarc...pe 6 august incep cursurile la budapesta, dureaza 3 saptamani, apoi incep sa zbor prin septembrie-octombrie...sunt distrusa psihic..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

sa fie intr-un ceas bun!
lasa ca te descurci tu cumva. odata si odata tot trebuie sa o intarci pe eva. daca se intampla sa fie acum, asta e. pregateste-te sa intri intr-o noua etapa. curaj!.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:

de cand am aflat o pup in continuu..mi se pare ca sunt cea mai rea mama din lume..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

pupam si noi fata si o sustinem

nu esti deloc ce-a mai rea mamica din lume (lasa pealta in locul tau,da?)
gandeste-te la revederea cu printesa ta - la cat de mult o sa va iubiti cand vei fi din nou langa ea si ce frumos va fi.
Va prinde si voua bine o mica despartire - cel putin asa o gandesc eu - - sorry - la noi e vb doar de 2 ore pe zi - si ma simt mizerabil - dar cand o vad cum intinde bratele spre mine cand ne revedem si cum tipa de fericire - si cum vrea sa sboare din carut drept la mine in brate ... imi spun ca merita.
Si gandeste-te cate lucruri frumoase o sa-i aduci printesei din deplasarile tale - ca doar se stie ca la fiecare iesire, fie si pana la piata, o mama cumpara ceva copilului ei, nu?
Hai pupici si fruntea sus - pana cand incep cursurile te vei obisnui cu gandul.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

mi-a trasnit alta idee...daca as lua-o cu mine? o iau si pe bunica-mea sa stea cu ea cat sunt eu la cursuri..asa mai prelungim alaptatul 1-2 luni..stie cineva cam cat costa cazarea prin budapesta?

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

FATIMA,nu esti rea,cum sa fii???SUnt lucruri pe care trebuie sa le facem in viata,pt avantajul tuturor,o sa te obisbnuiesti cu situatia,nu-ti fa griji!!!
MARANI,vazut poze, f frumoase,ce curajosi!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

mai stau si eu putin pe aici, ca trebuie sa apara sotul si are de lucru.

tocmai i-am dat de mancare lui grasu. a mancat tot. acum se joaca cu lingurita. cred ca ar mai manca, dar atat a fost portia. am sa-i dau imediat desertul, adica tzitzica.

ieri am fost la o taiere de mot. a fost foarte cald, chiar daca era aer conditionat. toti bebeii erau maraiti. erau sarbatoritul, varul sarbatoritului si inca o fetita. mamicile astora sa chinuiau sa ii hraneasca.
grasu bineinteles a vrut si acolo sa manance, cu toate ca a mancat acasa. asta cand vede lingurita, casca gura, si sta cu ochii pe lingurita ca pe butelie.
asa ca a trebuit sa-i dau si lui sa manance.
de plictiseala a inceput sa bata in masa.
eu cu sotul il duceam pe rand cu calutul.
intr-un final a cazut lat de oboseala. asta pe la 10. apoi am plecat acasa. a dormit andrei pana azi dimineata la 4.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si pitici

vazut poze frumoase cu pitici frumosi si cu parinti deasemenea frumosi

-Karina si parintii ei- frumos v-ati distrat; si noi stam cu degetul in gura, cu orice ocazie; avem si noi body identic cu al Karei ;-)
si Bravo Kara pentru operatiunea olita; ma bate gandul si pe mine, ca a devenit foarte greu schimbatul scutecului murdar, nu sta deloc sa o spal cum trebuie, iar spalatul la baie e si el putin greu, ca e ea grea de tinut in brate

- Chinico si Bea - vad ca nu suntem singurele care se baga sub canapea, si Zara la fel, ca un catelus in cotet, doar cu capul pe afara

- Eva Ioana si parintii ei ce gingasa e Eva

-Mark de Alexandra ce barbatel frumos

-Marani superbe pozele din Ceahlau; la mica alpinista

Uitandu-ma la poze am observat ca fetitele sunt tare gingase si gratioase,iar ei baieteii sunt nazdravani, puternici, ce mai ,niste mici barbatei; de mici mici incepe sa se vada diferentele..

Kokorina , multumim pentru aprecieri; si noi avem haine de la Zara; cand mai iesim la cumparaturi, facem si o vizita pe la magazinul fetei(glumim si noi) ; ce superba si emotionanta este dragostea dintre Pascal si Sophia, sandokanilor

Sanatate multa lui Matei de Ruxandra, Octavian de Desiree, Marc de Dianarus78

AER CURAT mamici si copilasi

Mergi la inceput

quote:

mi-a trasnit alta idee...daca as lua-o cu mine? o iau si pe bunica-mea sa stea cu ea cat sunt eu la cursuri..asa mai prelungim alaptatul 1-2 luni..stie cineva cam cat costa cazarea prin budapesta?

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

vorbeste si cu cei de la companie. poate te ajuta cu o solutie.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Fatima, Evei si suntem alaturi de tine; Felicitari pentru job; e super daca reusesti sa o iei si pe Eva la Budapesta; e un oras superb; am devenit un pic nostalgica ca acum ceva ani am stat 1.5 ani acolo; superb

Mergi la inceput

a, si mai vream sa zic ceva - scoate-ti din cap ideea ca esti o mamica rea - esti cea mai buna mamica pentru Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Cricket, ai niste baieti super...m-am uitat iar la poze...Da' unde-ati prins-o pe Monica Anghel, dom'le?

V-am pupat for now...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Varsta Denis

ne-am intilnit intimplator la sediul VODAFON si am rugat-o daca vrea sa pozeze cu baiatul meu si a fost foarte draguta

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 pozici

Mergi la inceput