photoshop-eroare
am instalat photoshop de cateva saptamani si mergea perfect... ultima data cand am lucrat cu el era ok... astazi cand am incercat sa il deschid imit ot da eroarea asta: Could not complete your request because of missing or invalid personalization information
nu am sters nimic din pc, nu am schimbat nimic, habar nu am de ce a aparut si nu stiu cum sa o repar, are cineva idee cum sa repar sa pot folosi iara photoshop?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Raspunsuri
Llaura spune:
Gabriela, ai windows vista sau ce ?
Problema e in registry database si s-ar putea sa se trezolve (dar nu e sigur) printr-o reinstalare.
Gabbriela spune:
am XP si nu inteleg de ce a mers timp de 2 saptamani perfect si acuma imi da eroarea aceea de cate ori incerc sa deschid programul.
quote:
Originally posted by Llaura
Gabriela, ai windows vista sau ce ?
Problema e in registry database si s-ar putea sa se trezolve (dar nu e sigur) printr-o reinstalare.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Llaura spune:
Gabriela, m-am uitat un pic cu google si se pare ca problema apare si la alte pachete software de la Adobe, nu numai photoshop; e de la ei
Daca ai photoshop cu licenta incearca sa suni la customer support, iti vor zice ei ce cheie din registry database sa modifici. Probabil se va rezolva fara reinstalare.
Daca nu, incearca sa reinstalezi.
Poate apare altcineva, cu mai multa experienta la photoshop.
Gabbriela spune:
thank you laura.... ii sun sa vad ce iese...
Sanatate si numai bine