Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 13
Biancas spune:
Giova...am inteles. Nasol si presupun ca e masina noua. Mie nu mi-a placut nici o ciorba, am incercat si aia de spanac si de ciuperci si de ceva morcov cred ca era portocalie.Succes maine
Bombo, vai ce de blanuri erau acolo... numai bani sa ai sa iti permiti asha ceva. Bafta la examen
Anasebe, omleta=paparaie...spargi cateva oua le bati, pui sare, piper putin lapte sau smantana si pui in tigaie cu putin ulei. Se poate face cu cascaval si cu ce vrei tu..Hai mai cum sa nu stii ce e aia Ti-ai amintit?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Noi am fost in Real am mai luat una alta..i-am gasit la Dani o salopeta intreaga de vara tip maieu care se incheie intre picioare si are putin crac de pantalon cu 3.99 lei.
Inca nu mi-am impachetat nimic ca nu am chef de nimic si trebuie sa pun pe langa haine si mancare.
Mai bine mergeam direct ieri cu hainele alea decat sa fi venit acasa.
Cica de maine se face vreme urata..sa speram ca vom prinde vreme frumoasa pt ca vrem sa vizitam, Bran, Peles, Sinaia, Predeal , Moeciu (prindem targul de la Moeciu) si cine stie mai ce..
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
BIANCA drum bun si distractie placuta.
Ghitza isi face un maglavais din oua amestecate aiurea in tigaie la care ii zice ... RATOTA ,asa stia de la ma-sa vitrega Asa cu denumirile astea regionale
Omleta normal se face umpluta cu cate ceva,mie imi place cu sunca (bacon) si cascaval.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
Biancas spune:
Moni...cate regiuni, atatea denumiri, eu m-am convins de asta. Mersi de urari. Mai mergem acum si apoi va invidiez eu pe voi ca pana in decembrie Nelu nu mai are concediu si nu stiu mie daca imi va da.
Dani iar e la greva foamei, ieri nu a mancat mai nimic, azi f putin, in seara asta a baut 150 ml lapte si l-am prostit cumva cu paine cu unt si miere care stiam ca ii place. In rest a mancat niste lapte de dimineata, la amiaza supa ca felul 2 nu a vrut, cand s-a trezit a mancat o felie de pepene galben si 1 iaurt si seara ce v-am spus.
Ieri nu a mancat nici jumate cat azi.
Biancas spune:
Ca mi-am amintit de scutecele de apa.
Ele nu protejeaza de pisu, adica copilul face dar in acelasi timp intra si apa in el, cand iasa afara din bazin se poate storce putin la fund si gata. Intr-o zi am ramas fara scutec de apa ca facuse kk in el si i-am pus un pampers .Mama mia cat s-a facut, s-a umflat tot , era plin plin.
Atunci am vazut diferenta intre scutece normale si scutece de apa, astea de apa nu se umfla pt ca au un strat subtire de vata si atat.
De kk protejeaza atat.
Biancas spune:
Ce ma distreaza astia de la TV...au dat cod rosu in sud dar ca la noi au fost azi 41 grade nu e nimic
monica70 spune:
Si la noi au fost si azi 40 de grade,avem cod portocaliu sau l-au schimbat in galben? Ce mai conteaza
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
Biancas spune:
Am pus 2 filme cu ceea ce s-a gatit afara intr-o seara. In fiecare seara se schimbau unele mancaruri. Si inca unul de la mare.
O sa mai incerc sa mai pun sa vad care sunt mai mici pt ca nu am crack la program si nu le pot face mai mici.
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/
monica70 spune:
Acum a inceput sa toarne cu galeataaaa
S-a si racorit bine!
Plec la nani,ca am butonat destul!
Noapte buna la toata lumea!
Biancas spune:
Mai eu sper sa prindem vreme faina ca la munte e nasol daca ploua.
Noapte buna si de la mine