Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)
Raspunsuri - Pagina 6
adinag spune:
Adalia, LA MULTI ANI!!! Iti doresc sa fii fericita alaturi de familia ta, o sarcina usoara si o nastere asa cum iti doresti tu, iar bb sa fie vesel si sanatos si mancacios!
De unde luati voi emoticonul asata cu Happy Birthday, ca eu nu-l gasesc?
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
creem spune:
Iuliana, Constanta e foarte frumoasa, mai ales vara...mie imi place mult orasul asta...o sa vii si o sa vezi ce bine e langa mare
Dar acum e tare cald, si cred ca si bebelina mea e cam molesita ca nu prea am simtit-o azi.
Voi ii simtiti pe BBei in fiecare zi la fel? sau sunt zile in care ii simtiti mai putin? Nu vreau sa ma ingrijorez, dar stiti cum e ...ca nu te poti abtine sa nu te gandesti: oare ce mai face BB?
iuli-ana spune:
Eu nu prea pot sa ma laud cu simtitul bb-ului meu,ca avem abia 17 saptamani...Poate de saptamana viitoare...sau cealalta,oricum,abia astept sa vad cum e!
anacami spune:
Buna!
ADALIA! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii! Sarcina usoara!
Ericka, eu am "Mami Special2007-2008- Sarcina"- supliment de la rev. Mami.Nu am vazut crema, probabil ca am trecut-o cu vederea.
Am gasit cate ceva:
"Ti se umfla picioarele:
Hormonii de sarcina retin apa si, prin urmare, cantitatea de apa din organism creste simtitor.Fenomenul se evidentiaza prin umflarea gleznelor, mai ales daca stai mult in picioare. De asemenea, consumul de sare poate duce la aparitia edemelor la picioare
Remedii:
redu consumul de sare, evita chiar si painea normala-care este destul de sarata- si opteaza pt. painea fara sare. Bea cat mai multe lichide. Poarta lenjerie si incaltaminte comoda, care sa favorizeze circulatia. Ori de cate ori ai posibilitatea, ridica picioarele pe un scaun (mai sus de nivelul soldurilor). Daca zona umflata nu revine la normal dupa o noapte de odihna sau cuprinde si mainile si fata, anunta medicul"
sau
" Trucuri pentru Picioare Umflate:
- picioarele se umfla mai ales cand afara este cald sau daca stai mult pe scaun. Daca sunt provocate din cauza retentiei de apa, nu e, in niciun caz, semn ca trebuie sa bei mai putine lichide.
Practicarea regulata a unei activitati fizice e recomandata-inot,plimbare, gimnastica usoara. Ridica-ti picioarele pe un scaunel sau pe un colt de masa ori de cate ori ai prilejul. Poarta dresuri speciale, elastice, cu rol de suport"
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
darleena spune:
LA MULTI ANI, ADALIA !!!
Anca deci nu sunt singura care sta prin casa. Eu cred ca o sa ies totusi un pic, dar sa ma gandesc pe unde.
Adina e foarte simplu emoticonul: pui s intre paranteze patrate si iese :
24+ si baby Kara
anacami spune:
aaa, am gasit:
1. Chicco Mamma Donna Dermo Antistress (aprox. 40 RON)
2. Gama "Mustela 9 luni" are si crema pentru picioare:
"Mustela crema-gel pt. confortul picioarelor" (68 RON).
Roxana, mi-am amintit ca ai descoperit ca Galenicul pe care il folosesti nu este pt. gravide- exista Galenic Elancyl Specific Maternite -este un tub alb cu putin verde (am avut si la Sebi). Acum am cumparat unul cu tub predominant verde-de la BabyExpo- pe cutia mare scria in lb. romana ca se poate folosi de la 3 luni (si eu m-am mirat initial, stiam ca exista Specific MAternite)
Roxxy80 spune:
Creem, nici eu nu-l simt tot timpul. De exemplu acum 2 zile, l-am simtit cel mai mult. Ieri, destul de putin, iar azi a miscat cam o data (destul de usor). Sincer, cred ca si bebeii sunt afectati de caldura (preiau starile noastre). Eu incerc sa fiu mai binedispusa, insa e destul de greu. Mi-e teama sa ies acum afara si nu prea imi gasesc locul prin casa. Eu zic ca e mai bine ca nastem iarna (mai ales ca iarna in Romania nu mai e atat de dura ca altadata).
As vrea sa ma uit la un film. Dati-mi o ideea, un nume de film frumos ca sa-l descarc de pe ODC.
iuli-ana spune:
ROXXY,uite o propunere,dar nu stiu daca e pe gustul tau sau daca ai vazut:Diavolul de imbraca de la Prada.
E usurel,mie mi-a placut...
anacami spune:
daca aveti timp gasiti articole despre sarcina pe situl mami
bb_yasmi spune:
cum am plecat eu cum a inceput "miscarea" pe aici.....
noi am fost si am papat la mami meu, imi era pofta de o ciuorbita acrita cu bors...am bagat 2 farfurii....
eu acuma ma observat ca imi sunt ff umflate mainile, aproape nu mai pot scoate verigheta.... ce ma fac????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 24+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik