Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Stefania sa nu te superi pe mine dar chiar ai papt putin..eu am papat azi 2 banane, un baton de cereale, un castron cu supa, o farfurie mare de cartofi prajiti cu mancare de rosii deasupra, prune, o inghetata, o sticla de Lipton de 1,5 l , cateva pahare de suc natural de portocale rosii, apa plata la greu si LU' FI'MIU II E FOAME ca ma bate si ghiortaie niste matze mici ...am bagat in mine ca sparta

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ROxana de ce sa ma supar pe tine ca tu esti ca o sora mai mare(care mi-a dorit-o intotdeauna...
de trei zile merg asa inainte si nustiu ce am sa mai fac daca nu se racoreste un pic nu pot sa mananc, imi vine inapoi...si eu care mancam ca sperta m. mult ca scumpul meu sot care munceste de sparge...de se mira saracul si ma intreba "nustiu cum reusesti sa bagi asa ca sparta-n tine", cica unde intra?,bine in spirit de gluma dar aveam foame sau pofta...
acum se preocupa si el pt. mine ... sotia mea ..e bolnava daca nu mananca e clar...si incearca sa-mi pregateasca mancaruri mai usoare si gustoase de care stie el ca nu as rezista...nimik ,iau doua guri si nu va mai spun..am si slabit un kg...sper sa se schimbe intr-un fel sau altul situatia... cred ca in seara asta o sa mergem la rest. sa mananc un peste macar schimb aerul, atmosfera..ce stiu eu...

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

STEFI ....ai mare grija ca stiu ca nu este bine sa slabesti...poate iti va face bine o iesire...macar sa iei vitaminele sau ce ti-a dat dr ca sa aibe bebe de unde lua..
..eu ma bag un pic in patut ca am avut o ameteala de o fractiune de secunda...am si spalat ceva cu Domestos si m-a cam deranjat mirosul...va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

deci tb sa facem cap.nou...dar nu mai e nimeni...mai vrea cineva cap.nou?

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

..da eu dar nu stiu sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ramonell, bucura-te de racoare si concediu, asa trebuie :)
Asa e Roxana, e important sa nu uiti sa zimbesti celui de linga tine si sa iti aduci aminte ca cei dragi noua sunt daruri de la Dumnezeu de care cel mai important e sa ne bucuram si sa daruim la rindul nostru. Ea se straduie saraca sa aiba grija de ea si de bebe, dar nu prea mai maninca, zicea ca nu prea poate, se straduie macar sa bea multe sucuri. Dar sapt viitoare mi-am propus sa ma prezint cu o salata care stiu ca ii place :)
Si eu am incercat sa ii spun ca Doamne Doamne i-a daruit un cadou foarte pretios de la sotul ei, bebe-ul pe care o sa il aiba si care o sa fie o expresie a dragostei dintre ei ...

Stefania, o fi de la caldura lipsa de pofta de mincare?
Rox, si eu am o foame in mine de as papa si pietre, azi noapte m-am trezit ca o nebuna de foame si cum ma straduiam sa nu maninc macar noaptea vorba aia, am zis hai sa maninc mere ca alea nu ingrasa. Am halit doua mere cit China si dimineata aveam o burtica ca si globul pamintesc, ca ma baloneaza de numa :)))

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

..am uitat sa va zic ca mi-a spus dr sa iau Aspacardin cand mi se pun carcei..cat despre hidronefroza mea DARLEENA...ramanem la no-spa si cozi de cirese...bineanteles cat mai multe lichide

Mergi la inceput

..ma bucur mult PUFULE ca ti-a venit ideea cu salata..poate o mai scoti din starea ei..pt ca trebuie sa se gandeasca numai la bebe de acum incolo..si eu zic ca bebe a fost un dar de la DD...sa le mearga bine Doamne ajuta!!
..sa sti ca si eu m-am abtinut sa pap noaptea de asta imi era cel mai frica..INSA..foamea lui bebe e mai mare ca vointa mea si cand incepe sa dae cu capu' sau ma ustura matzele...sa ma vezi ce bag lapte cu canile, banane....etc

Mergi la inceput

..hai ca mi-a trecut starea de ameteala cu voi..sigur a fost de la Domestos..promit sa nu mai cumpar..blaechhhhh

Mergi la inceput

..ia sa ma invatati si pe mine sa deschid capitol nou ca ma sperii cand raman singura pe aici

Mergi la inceput