Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Groaznic...nici nu vreau sa-mi inchipui ce e in sufletul ei...

23s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

era tare pierduta ca nici nu stii ce sa spui in situatii din astea, parca orice cuvint nu are cum sa ajute, poti numai sa fii acolo linga ea ... insa raspunsuri la intrebari "de ce" nimeni nu poate sa dea ...

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUFU nu am inteles eu bine???...sotul ei a murit si ea este insarcinata??...Doamne ma rog sa fi inteles gresit...

ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

din pacate asa e Roxana ... :(
Si eu care abia asteptam sa vad unde o sa-si petreaca luna de miere, ca practic asta reprezenta vacanta lor ...
Si nici macar nu o sa poata sa isi ia concediu de ingrijire pt bebe, pt ca nu primeste alocatie (ea lucreaza ca si asociat la cosmetica si i-au zis ca in cazul asta nu primeste), asta pe linga toate celelalte ...

Dar m-am gindit acum la ceva care cred eu ca e f important, cit e de important sa te bucuri de fiecare clipa de viata si de cei dragi tie, si sa nu lasam toate mizeriile alea sau griile care uneori ne inconjoara sa ne faca viata amara, ca nu merita, si clipele alea nu o sa le mai avem niciodata ...

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

despre cine se vb?

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Flory, vai ce soarta ar cosmeticiana ta! Imi pare tare rau pentru ea...

Stefania, nu, cred ca m-ati inteles gresit! Jasmina a fost normal la gradi, tatal ei a venit mai repede dupa ea si ea vine acasa cu o ora mai tarziu decat de obicei, asta nu are nici o influenta asupra ei!
Si ea este si in week.end, cam 1-2 ori pe luna la tatic, si zau ca nu ma deranjeaza! Savurez momentele din plin... Dar azi nici n-ar fi motiv, ca vine acasa normal, eu am dus-o la gradi...

Cred ca pur si simplu am cazut in butoiul cu melancolie, cum bine zice Roxana. Eu nu mai sunt asa tinerica si cateodata, cand constientizez ca nu merge totul in viata asa cum iti doresti sau cum sperai candva, ma apuca tristetea si plansul.

Flory, tot uit sa-ti spun: imi place tare mult numele ales de tine! Se si potriveste cu numele de familie, daca e ala de pe pagina cu poze!

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Stefania, eu povesteam de tragedia cosmeticienei mele, o sa gasesti cu o pagina mai inainte :(
Adina, da, ala e numele, noua ne-au placut tare mult ambele prenume, Joshua e un arbore si Raphael are semnificatie spirituala, e unul dintre arhangeli :)

Hmm.. apropo de ce ziceai tu, de butoi, si pe mine ma mai apuca, si chiar povesteam cu omuletul meu ca toate vrem sa le facem, de parca am vrea sa recuperam tot timpul ala de la 20 de ani pina la 30 si cit nu am fost impreuna, si copii, relatie, cariera, casa, vacante si ne gindim ca uite, avem eu 32 el 36 si inca cite mai avem de facut sau ca nu am reusit acum sa facem nu stiu ce ...
Dar dupa aceea ma gindesc ca mai bine am savura toate clipele alea prezente in loc sa ne tot uitam in viitor si in trecut, pentru ca doar prezentul poti sa il savurezi ...

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Hello, fetele!
Am aparut si eu, dupa o partida de somnic bun la aer conditionat..
Dany nu iti face probleme cu IR-urile, mie nici un dr. nu mi le-a masurat, au zis ca acum nu sunt relevante. Si decat sa ti le masoare si sa te bage in sperieti cu cine stie ce valori...mai bine fara! Eu cred ca totul e ok.
Roxana, probabil ca ai Ph putin alcalin, dar nu trebuie sa te ingrijorezi, tine de alimentatie. Mie mi-a iesit ultima oara 7 si dr. a zis ca e ok, ca poate sa iasa pana la 7,5. Importnt e sa nu il ai asa tot timpul, ca se formeaza calculi.
Bb_Yasmi, ce a facut prietena ta, a ajuns la dr? Cum se simte la mare, ca e foarte cald la noi?

MA duc sa pap pepene, dar mai stau pe aici...

Pupici
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

creem ce bine ti-o fi....

Adina..te rog sa ma scuzi..atunci am inteles eu gresit..si daca numai asta-i problema sa stii ca eu vin la tine si-ti arunc pe geam butoiu....asa ca nu-ti mai vina de prostioare...peste vreo saptamana asa, trec eu si pe la tine in drum spre casa... si te trag de urechi si fug in romania...

nu sincer, te cred, dar incearca sa fii pozitiva... nu tu erai una dintre fete care mi-a ridicat moralul?...acum ce faci? pe mine cine ma mai sustine? Ai grija de ala micu!

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Stefi, azi chiar mi-a fost bine...sper si de acum inainte sa fie la fel. Dar mai am si eu momentele mele de suferinta, ca tot se plangea Victo - dimineata ma apuca.
Si...trebuie sa fim optimiste, chiar daca ne mai doare una alta, ca o sa trecem noi prin toate! Suntem niste luptatoare pentru BBeii nostri!

Mergi la inceput