Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)
Raspunsuri - Pagina 23
anacami spune:
m-am uitat pe fisa, cuprinde info necesare dupa cate ma pricep eu...Nu cred ca ar trebui sa mai mergi in alta parte
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Dany, la cine ai facut eco? in principiu, ar trebui sa fie chiar mai detaliata, fiind eco morfologica de trim 2
Anacami...Am facut la Medlife la dr-itza Chitescu....
Of si acum vad ca nici gradul placentei nu mi l-a zis nici lungimea bb nici IR.....
Oare daca mai fac o eco 2D peste 1 sapt- 2 ....o sa pot sa aflu despre cele 3 macar???
22+ ANDREI
anacami spune:
Dany, stai linistita!
eu am spus de cate ori ca dna dr. Chitescu nu mi-a placut! asta este insa parerea mea. Nu am spus ca este incompetenta, mie mi s-a paru cam superficiala.Este recunoascuta insa ca un dr. bun. Probabil ca a omis doar, daca era ceva in nereula-de ex. cu placenta- iti spunea.
Iar despre IRuri- unii dr. considera ca sunt importante in ultimul trimestru-adica dupa 28 saptamani
Roxxy80 spune:
Dani, nici mie nu mi-a spus nimic despre IR-uri, dar, sincer, nu m-am ingrijorat. Banuiesc ca daca era ceva grav, s-ar fi vazut, mai ales ca toata eco a durat vreo 40 de min. Despre placenta mi-a spus si despre lungimea lui bebe. Ei zic sa nu mai faci alta eco atat de curand.
Daca vrei sa auzi de IR-uri, mergi la Iosup
Serios vorbind, stai linistita.
bb_yasmi spune:
dany, nu te mai stresa atata, mai ales ca bb e bine, sanatos!! eu am fost la 3 medici pana acuma si nici unul nu a zis nimik de IR, pe ultimul chiar l-am intrebat (unul dintre cei mai cunoscuti dr din TM) si mi-a zis ca la 20 de sapt nu are importanta, ci mai incolo!!
sotzul meu ma linistete tot timpul spunandu-mi ca vreau sa stiu prea multe, ca daca dr vede ca e totul ok nu iti mai spune si unele detalii, pe care poate considera ca tu nici nu le intelegi si ca dc doamne fereste ar fi ceva in neregula mi-ar spune!! si sincer ARE DREPTATE!!! ne stresam noi prea mult!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
dany, super frumos se vede bebele in poza!!! ce imi place!!
poza eco bb si burtik
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Dany, stai linistita!
eu am spus de cate ori ca dna dr. Chitescu nu mi-a placut! asta este insa parerea mea. Nu am spus ca este incompetenta, mie mi s-a paru cam superficiala.Este recunoascuta insa ca un dr. bun. Probabil ca a omis doar, daca era ceva in nereula-de ex. cu placenta- iti spunea.
Iar despre IRuri- unii dr. considera ca sunt importante in ultimul trimestru-adica dupa 28 saptamani
Of...mda ai spus dar dr mea mi-a dat trimitere la ea...deci....
Mersi ca mi-ai zis de treaba cu IR-urile !
22+ ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
dany, super frumos se vede bebele in poza!!! ce imi place!!
poza eco bb si burtik
Hihi...ce m-ai facut sa zambesc...ma bucur ca se vede asa clar si mersi !!!!!macar cu poza clara m-am ales de la ea...
Si bb yasmi , roxx, anacami va multumesc din suflet pt incurajari....chiar mi-ai diminuat supararea!
22+ ANDREI
laura1713 spune:
hello, burtici!
spuneti-mi si mie, va rog, cele care deja stati acasa, aveti concediu medical?
ca eu am 24 saptamani dar inca vin "voiniceste" la servici
Laura 24+
RGE spune:
CAMI..multumesc frumos pentru raspuns cam la asta ma gandisem si eu ....rabdare am nu se pune problema....mai e putin..trebuei sa rezistam eroic pana la capat..nu pot sa zic ca este ceva ingrozitor dar fiind prima sarcina ma sperii la fiecare chestie care se intampla ...cred ca ma intelegi..ai trecut si tu prin asta.....oricum am facut nani bine cu mai multe perne ..asta e..nu ma vaiet..cat despre bebelusi sa sti ca si mama mi-a spus de chestia cu cartile
DANY...super poza..pupici...si stai linistita atata timp cat l-ai vazut pe bebe ca este ok, dr a confirmat..IR alea de rahat ca sa nu zic altfel nici nu conteaza....nu-ti mai face griji..bucura-te ca bebe este ok..si mie mi se pare ok ecografia..
...fetelor mi-am ridicat sumarul de urina si urocultura acum...cica.."nesemnificativ pt infectie urinara"..ar trebui sa ma bucur nu..dar mi-a iesit PH cu rosu..e peste limita ce reprezinta PH la urina??
ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"