Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(47)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
mailul meu l-a vazut cineva???? nu va place??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
roxx spune:
neata la burtici!
ce faceti?
pe mine ma doare noada. vai,ce ma mai vait!
bebe e f activ, imi place la nebunie cand se misca.
vine Luca Teodor
Roxana 20+
roxx spune:
am uitat sa schimb semnatura.
ne-am facut mari, avem 21 de sapt.
vine Luca Teodor
Roxana 21+
darleena spune:
Roxana mare burtica si tuguiata . Dar sa stii ca in rest se vede ca esti slaba, daca decupezi "burtoiul" se vede o fata slaba acolo.
Anca nu toate fetele au linia aia neagra, sau poate sa nu fie foarte pronuntata. Eu o am, dar este mai slab conturata.
De ce o vrei? ca aia trece greu, mai bine fara.
BB am vazut mailul tau, e super.
24+ si baby Kara
anacami spune:
Buna dimineata!
Roxana, ai o burtica superba, maricica- dar sa nu uitam ca esti cea mai maricica graviduta din grup! Peste cateva zile intri in luna a 7a- deci ultimul trimestru.
Bravo, te-ai mentinut f. bine in rest!
Anca, depinde de fiecare organism; cica este o chestie hormonala- oricum nu este timpul pierdut, poate apare si de acum. La Sebastian nu am avut deloc, nici pana acum nu mi-a aparut
BB, foarte frumoasa prezentarea- sunt atat de dulci si de inocenti!!!
Pussi, bafta la eco! cu greutatea nu te stresa daca bblinele sunt in grafic! ce bine ar fi fost sa nu iau nicun kg pana acum- nu de alta, dar mai aveam ceva rezerve dinainte!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
va multumesc frumos fetelor
..cat despre linia maro sa stiti ca mi-a aparut de curande eu am crezut ca am scapat de ea..asa ca nu va bucurati inainte...
Ancutza esti o draguta ca nu ai vazut celulita...oricum m-am resemnat..am inteles intr-un final ca efectiv chiar nu am ce face..ma rog doar ca bebe sa fie sanatos..restul...om rezolva noi cumva....tipa de la gimnastica mi-a si facut deja programul pt dupa nastere...mi-am promis ca la botez la fi'miu trebuie sa ma incapa rochia de mireasa..sa nu intelegeti gresit ca ma imbrac in mireasa...
ROXANA de "ursuletz" 26+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
iuli-ana spune:
Buna dimineata!
Sau,ma rog,e deja zi,dar noi abia acum am facut ochi,ca toata noaptea am visat tot felul de balarii!
BB_YASMI,am citit mai devreme ca intrebai de un concediu la munte...Noi am fost asta-iarna la schi in jud.Harghita,in statiunea(desi e prea mult spus!) Harghita Bai.Este f aproape de Miercurea-Ciuc,e o zona putin exploatata turistic,papa super bune,preturi foarte bune la cazare...desi se vorbeste f putin lb.romana,gazdele sunt foarte primitoare si fac tot posibilul sa te simti bine.Daca mai tii cont si de faptul ca acolo este oricand mai racoare,poti incerca!Da o cautare pe oogle sa-ti faci o idee!