ceva jenant...
Raspunsuri - Pagina 2
miri__b spune:
Mie mi se intampla cand sunt fff excitata.si eu credeam ca mi se inatampla numai mie.
Miri si
David - 23.12.2005
Marilena12 spune:
Si eu stiu o tipa care dupa ce a nascut s-a trezit cu zgomote de genul asta. Este vorba cred, de dilatarea vaginului datorata excitatiei din timpul actului sexual. In timpul penetrarii intra aer acolo si cand se schimba pozitia, automat aerul iese afara cu zgomot, in functie de presiunea care s-a format.
Situatia este destul de neplacuta pentru majoritatea femeilor care patesc asta, mai ales ca atat zgomotul produs cat si momentul cand iese aerul afara, nu pot fi controlate.
Din ce am citit eu, se intampla mai ales dupa nasterea naturala, cand vaginul ramane mai larg decat inainte, partea buna este ca se rezolva situatia prin exercitii perseverente ale musculaturii pelviene, gen incordare-relaxare, care se pot face si in timpul actului sexual, si in timpul urinarii, sau altfel.
Este mai nasol cu femeile mai pudice, am prietena mea era foarte jenata, la cum imi povestea ea ca "suna", cred ca si eu m-as simti aiurea
(nici nu stiu ce reactie este potrivit sa ai...cred ca de amuzament ar fi cel mai la indemana)
Mari
Ajutati-o pe Sosonica! http://www.sonia.as.ro/
iuliana_2007 spune:
am patiti si eu la fel dar nu tot timpul mi se intampla asta.Depinde de pozitie
.
Mie nu mi se pare jenant deloc,chiar ma amuza.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
justme25 spune:
Si mie mi s-a intamplat (nu am nascut niciodata) si vreau sa spun ca ori m-a pufnit rasul cand am auzit zgomotul acela ciudat, ori nu am bagat in seama...e important ca partenerul sa inteleaga ca e ceva normal si sa nu te faca sa te simti aiurea..pana la urma si el are o parte din vina
..asa ca nu te mai gandi la asta si ..treci la actiune 
Ashera spune:
Si mie mi s-a intamplat de cateva ori, doar in anumite pozitii. Si eu m-am stresat ca mi se intampla numai mie.
cipcipcip spune:
E normal sa se intimple, vaginul e o "cavitate" si intra aer inauntru la anumite pozitii, care apoi este comprimat afara ![]()
Eu am descoperit cum sa evit si de atunci mi se intimpla foarte rar :)
Va spun si voua dar vreau bomboane :)
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
cipcipcip spune:
Deci solutia (v-o dau ca sint fata buna :). La inceputul actului sexual cind introduce penisul stringeti bine din muschi acolo jos si atunci nu intra aer.
La mine functioneaza perfect.
Succes ![]()
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Guguluff spune:
Si eu o patesc dar tot dupa nastere si mai exact normala, nu cezariana. E haios, un pic enrvant dar nu trebuie sa lasi un pic de aer sa strice admosfera.
Ar merge asta cu stransul dar cand schimbi pozitia e nasol. Adica, pe la spate, se intampla oricum pt ca aerul intra in timpul actiunii nu doar la inceput. Poate ajuta exercitiile Kegel; eu una o sa incerc sa le reiau.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)