Apelez la voi, dragi mamici!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

draga mea, am citit cu sufletul la gura ce povestesti...

nu ai spus deloc, din ce oras esti? cu siguranta s-ar gasi cineva care sa iti recomande un doftor!

si eu inclin sa cred ca este bebe, dar pana la urma cine stie, poate fi si altceva...

iti tin pumnii sa gasesti pana la urma un doctor bun si sa te lamuresti de unde vin problemele tale!

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

mai, am citit si eu ieri si nu imi vine sa cred prin ce treci! ba chiar asteptam astazi sa vii de la dr sa ne dai vesti bune (nu te cunosc, dar am visat aseara ca citeam ca ai scris ca esti in 2 luni).
Du-te la medic bun si fa-ti o ecografie caci trebuie sa se vada daca e sarcina.
din ce oras esti si cum ai putut sa cazi pe mina unor astfel d specimene?? iti tin pumnii sa vii cu vesti bune si sa dai peste un doctor capabil.

daca doamne fereste nu este sarcina, cauta pe google si citeste putin despre sindromul de colon iritabil, caci sint multe simptome asemanatoare!
eu iti tin pumnii sa fie bebelash!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Locuiesc in Bucuresti..cred ca mai degraba imi descoperea ce am daca ma duceam in provincie..de unde sunt eu de fapt. ma simt legata de maini si de picioare.. oi fi luat-o razna de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Draga mea,
sarcina mica nu se simte in stomac si nici nu se misca.
Sarcina mica se simte jos,acolo se umfla prima oara,unde e vezica urinara, deasupra osului pubian. Si e tare, nu se muta balonul nicaieri. De miscat/palpâit abia dupa 14 saptamani. Nu vreau sa te jignesc cu intrebarea asta dar..:Cate liniute a avut testul? Poate a avut doua si tu ai inteles ca la doua e negativ`?

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Pai daca esti din Bucale de ce nu-l suni pe Tutunica fara frica , sa-i zici baiul si sa-i ceri un 5 minutele intre doua pacientele ? Omu' daca e in tara si daca raspunde la telefon sigur te ajuta sau te trimite el la cineva , repede repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Nu ma jignesti Laura, testul avea o linie doar. Dar eu nu am zis ca simt ceva in stomac..uite..hai sa iti descriu cum arata burta mea acum: e tare (zici ca ai umflat-o cu pompa) pana la maximum posibil, cand stau jos nu se aduna valuri valuri sa zici ca e grasime, ci tot umflata sta, iar ceea ce simteam eu ca niste fluturasi (pe care i-am simtit si azi dimineata) se pozitioneaza undeva in partea dreapta, pe langa (dar nu aproape) buric..in plus, cand esti aproape de ciclu ai o alta stare..nu stiu ce sa mai zic..cert e ca numai eu puteam avea "norocul" asta..oi fi dereglata mintal pana la urma ..va jur ca ma simt ca in filmul ala cu "moartea domnului lazarescu"..exact asa ma simt..ca de doua luni ma plimb ba la fundeni, ba la medicul de familie, ba la ginecologie si nimeni nu imi spune ce am...medicul de familie chiar mi-a spus.."aaa eu cred ca analizele iti vor iesi bune"..dar de ce ma simt asa..yoc raspuns..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ti-am urmarit si eu postarile de la inceput si eram curioasa cu ce rezultat vei veni astazi de la dr. Halal doctorite!!! si cand te gandesti ca mai dai si o gramada de bani si ele habar n-au ce ai!!!
Asa cum ti-a zis si Laura, nu simti ca se misca in burta nimica la inceputul sarcinii...da, pieptul e mai umflat, mergi la toaleta mai des ca de obicei...la mine testele nu au dat gres niciodata, asa ca nu stiu ce sa-ti zic! Sa ne spui si noua ce ai facut maine la dr!

Sanatate multa!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

poti merge maine dimineata la orice laborator de analize sa iti ia sange pentru analiza bHCG. daca aceasta este pozitiva atunci esti insarcinata fara doar si poate. si poti face programare la un ecograf mai performant pentru a avea confirmarea.
dar daca doctorita a spus ca la tuseul vaginal a simtit sarcina....s-ar putea sa fie.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Imi pare tare rau ca treci printr-un asemenea stres! Nu toti medicii stiu sa descifreze o ecografie... Mai ales la Policlinica cu Plata. Acolo sunt angajati medici pensionari pe care nu-i mai angajeaza nimeni in alta parte. Nu ca as avea ceva cu "pensionarii" si eu sunt... dar unii sunt depasiti. Daca erau niste profesioniste... si aparatul era bun de ceva, trebuia sa te lamureasca, nu sa te lase sa-ti faci o mie de ganduri!! Curaj!! Gaseste un medic competent!
Mult succes si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Justme25, iti tin pumni sa dai peste un doctor mai ca lumea de data asta si sa afli ce e.
Tu ce simti ? Gandeste-te ce simti, nu ce vrei. Corpul tau iti va spune singur.

S-a intamplat sa mai fie si cate 3 cicluri peste sarcina, deci asta nu ar fi ceva iesit din comun, se intampla. Daca simti fluturari sarcina ar trebui sa fie deja la jumate. Oricum, simptomele pe care le descri corespund foarte bine: oboseala si nevoie crescuta de somn, pofte, dureri initiale, umflarea sanilor...

Gaseste-ti un ginecolog care sa faca si ecografii. Ca sa poata verifica ce si cum. Daca e sarcina si atat de mare, ar trebui sa o vada.

Nu vreau sa te sperii, dar o alta posibilitate ar fi o sarcina cu ou vid, dar si asta s-ar vedea la ecograf (in sensul ca exista sacul amniotic dar embrionul s-a resorbit). Aici BHCG iti poate iesi mare. Si intr-o sarcina falsa BHCG-ul poate iesi mare (adica sa ai simptomele dar nu si sarcina). Dar fluturari ma indoiesc ca iti poate da.

Un caz mai rar, ar fi sa ai un sept pe uter, adica sa ai un uter cu doua incaperi si din cauza asta daca se uita in cealalta parte a uterului sa nu vada nimic. Dar ar trebui sa vada septul!

In concluzie, cauta-ti un ecograf bun cu un medic care sa stie sa il citeasca cat mai repede. E de verificat si daca nu cumva sarcina e extrauterina (se poate fixa in afara uterului uneori).

Bafta si sa auzim de bine!

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput