Apelez la voi, dragi mamici!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
ingridnen spune:
Sant tare curioasa si eu !!Abia astept sa aflam ce a zis medicul ... si eu cred ca e sarcina
Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni
justme25 spune:
Dragele mele, am revenit de la ginecologie si sunt plansa toata..am dat peste 2 proaste, vai in mama lor care mai tare m-au ingrozit....haideti sa va sspun cum a decurs vizita..m-a consultat intai ginecoloaga (o hoasca, am zis hai, o fi cu experienta) si mi-a bagat degetele pana in gat, m-a apasat pe burta ca o animala, i-am zis ca ma doare si sa se opreasca si cica hai stai acolo, lasa burta moale si dupa ce m-a chinuit cica "sarcina in faza incipienta- 6 saptamani"..prima data am zis..6 saptamani, nu cred..dar in fine..daca ea zice; deja imi sticleau ochii de fericire...fiind policlinica cu plata am platit 50 ron consultul. si imi zice..hai..sa faci si o ecografie ca e mai sigura..vine o femeie la 40-45 de ani asa si se aseaza inf ata aparatului ecograf...pe langa faptul ca m-a tratat cu fundul de parca eram o tampita, a inceput sa vb cu cealalta ca ia uite, ce o fi aici, dar eu nu m-am obisnuit inca cu aparatele astea, ca ahhh, nu trebuia sa ma uit in ecranul asta, stai sa apas pe nu stiu ce buton..ca aoleu, chist...aoleu..ce mare e. aaaa ba nu...e ovarul...deci am zis ca innebuesc acolo,. imi venea sa plang de ciuda ca stau in fata a 2 proaste care nici macar nu stiu sa se uite pe ecograf...hmmm...ia uite, se vede ceva acolo..a ba nu...deci numai asa au tinut-o, le-am zis toate simptomele de care va spuns si voua si numai tampenii mi-au zis..cu sanii sa ma duc la un endocrinolog ca poate am vreo dereglare hormonala...iar in rest..sa ma duc la alt medic!!! auzi la ele handicapatele naibii...si au mai vrut pe urma si 80 ron pentru rahatul ala de ecografie...si le-am facut scandal ca nu am nici un diagnostic clar, sunt sau nu insarcinata, ca pe foaia care mi-au dat-o imi descriu ovarele si atat si nici tu daca sunt sau nu insarcinata, daca am chist sau nu, daca sunt suspecta de alte boli, NIMIC NIMIC!!!! am plans de m-am umflat...cica, sa astept sa imi vina ciclul ca ele cred totusi ca nu e sarcina..si am zis..atunci de ce am burta asa, de ce am simptomele astea? de ce am fluturasi in burtica, de ce se vede ca imi tremura burtica in anumite pozitii..si cica MI SE PARE!!!!!!! TAMPITA NAIBII...CUM SA MI SE PARA??? ca doar nu-s nebuna..si cica ala e sindrom premenstrual (de parca nu mi-ar mai fi venit menstruatia si nu stiu cum e la menstruatie...)..nu stiam ca inaite de ciclu nu iti mai vine nici un pantalon si nici o fustita...deci imi vine sa plang pe bune!!!am vorbit cu o colega...sa ma recomande la un ginecolog bun..azi ma duc la alt medic...spuneti si voi daca nu o iei razna cu medicii astia de tot rahatul!! sunt foarte suparata..sunt ca un balon, am sanii cat casa dar MI SE PARE CICA!!!
elvie spune:
Imi pare rau ca nu sa lamurit situatia ta,se pare ca profesionistii de acolo te zapacira si mai tare ,mult noroc sa gasesti un ginecolog bun.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
virgo spune:
Femeie stai linistita si du-te la alt echografist ! Astea-s tampite rau , examenul genital este foarte periculos pentru o sarcina incipienta , in Vest nu se atinge nimeni de tine !
Si hai nu mai plange , ca n-are sens . Tot ai sa afli ce e pana la urma !
Yannia spune:
Of, draga de tine, imi pare rau ca a trebuit sa ti se intample asta. Trebuia sa mergi de prima data la un cabinet particular, doar acolo mai gasesti putina intelegere. Nu dispera si incearca sa te linistesti, pana diseara cand mergi la alt medic. Asa sunt unii "doctori", niste netrebnici, daca nu au vreun beneficiu de pe urma ta, nici nu te baga in seama. Insa nu recunoaste niciunul ca si-a ales meseria asta pentru bani, cica din pasiune. Aiurea...
Te rog, relaxeaza-te, agitatia asta nu-i face bine lui bebe, in caz ca e... si eu cred ca e!

Marilena12 spune:
Mai copile, te urmaresc de ceva vreme si ba am ras ba mi-a venit sa plang de mila ta! Cum naiba faci de ai dat peste asa hal de medici?
E culmea, sa nu poata sa-ti spuna nimeni daca esti gravida au ba!
Mergi mama la Bucuresti la un cabinet recomandat de careva, fa-ti si analize de sange si e imposibil sa continue ghinioanele astea!
Saraca, si cu ciclu si cu burta mare si cu alte simptome de sarcina, asa cred si eu, ca e sarcina, iti si doresti copilasul si dai peste capiile alea doua exact cand ti-era sufletul la gura! Eu nici nu o lasam pe "hoasca" aia sa-si bage degetele pana la umeri, daca esti
, si te trezesti cu vreo hemoragie?
Mai stai putin, repeta testele de sarcina si apoi mergi la medici, i-ai pe rand : ginecolog bun, eventual mergi la unul care sa fi vazut si echo in viata lui, apoi, daca nu se confirma sarcina mergi la un endocrinolog, dar tot bun (desi nu-mi explic ce ai putea avea cu asa simptome inafara de sarcina).
Bafta si sa ne tii la curent ca lesinam pe-aici de curiozitate!
Mari
Ajutati-o pe Sosonica! http://www.sonia.as.ro/
justme25 spune:
Asa e..nu face bine la bebe..ca si eu simt ca tot bebe e...ca ce doamne iarta-ma mate sunt alea (ca la un moment dat mi-a zis ca matele sunt) de imi umfla burtica in halul asta si de ce in anumite momente matele astea incep sa isi accelereze ritmul de "tremurici"..ca nici nu mai stiu cum sa numesc ...sunt foarte dezamagita si trista.maine dimineata insa ma duc la un doctor cu o colega de a mea care mi-a spus ca e foarte buna doamna asta doctor..ce naiba, e asa greu sa imi spuna ce am? nu oi fi eu o ciudatenie a medicinei romanesti
ariana31 spune:
Imi pare pentru ce ti s-a intamplat,dar ai rabdare ca toate se vor lamuri,numai tu sa stai linistita.
Eram tare curioasa sa vad ce s-a intamplat cu tine si m-am rupt 5 minute numai ca sa vad cum esti.
Acuma stai linistita si sa ne tii la curent!
Bafta si multa sanatate!