cu ce curatam canapelele din piele...?
Of,fetelor,tare sper sa ma puteti ajuta!In living am un set compus din 2 fotolii si o canapea din piele crem.Erau atat de frumoase...pana intr`o zi,cand baietelul meu cel drag,mi le`a mazgalit cu pixul.Am incercat cu acetona,s`a dus cat de cat,plus ca s`a mai si decolorat zona in care am frecat(sincer,cred ca s`a mai dus un pic de jeg de pe ele).Ce ma sfatuiti sa fac,cu ce le pot curata...?Va multumesc mult.
Raspunsuri
Gabbriela spune:
spirt, nu freca tare... dupaia folosesti un sprei de piele si le lustruiesti bine.
nu uita sa le lustruiesti macar o data pe luna, altfel se usuca pielea si va crapa urat in timp.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
lilina spune:
spray special pt.piele
eu am de la firmele Inedit sau Berner
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
sirimie spune:
Eu curat cu o cirpa cu sapun.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Clover spune:
Fara spirt si fara sapun. Contacteaza firma de unde ai cumparat canapeaua sau direct producatorul si intreaba ce sa folosesti.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
monica-elizabet spune:
sigur se gaseste spray de curatzat pielea, eu am cumparat de la Leo-nar-do (am scris asa sper sa intelegi)
celalalte produse subtiaza pielea...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Gabbriela spune:
eu am sunat la firma la care era fabricata sofa mea si ei mi-au recomandat spirtul sa scot pixul de pe canapea, si dupaia folosirea unui sprei pe baza de ulei special pt piele.
mia este o solutie de piele speciala care scoate orice pata de pe piele, dar degeaba va spun de ea ca nu o aveti in ro.. e pe baza de lamaie si ulei.
quote:
Originally posted by Clover
Fara spirt si fara sapun. Contacteaza firma de unde ai cumparat canapeaua sau direct producatorul si intreaba ce sa folosesti.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Clover spune:
Pai lamaie si ulei se gasesc si in Ro
Gabbriela spune:
este o solutie gata preparata o cumperi de la magazinele electronice, am mai vb de ea si nu exista in ro.. caut subiectul si vil dau imediat
quote:
Originally posted by Clover
Pai lamaie si ulei se gasesc si in Ro
Sanatate si numai bine
Gabbriela spune:
Solutia se numeste ARROW MAGNOLIA LEMON - 8, este intr-un tub alb metalic, scrie cu rosu pe el. Solutia e organica si scoate pete de (l-am incercat si a scos toate petele care zice pe cutie ): ink, adhesive, glue, magic marker, crayon, wax, lipstick, tar.
Asta e solutia
asta e subiectul
PS: celalalt subiect e inchis... dar am intrebat daca se poate curata cu lapte si au fost ffffffffffffff mirati cei de la customer service cand au auzit de asa ceva. Mi-au zis ca sub nici o forma sa nu pun lapte pe canapea de piele.. acuma fiecare face cum doreste.
Sanatate si numai bine
David_mami spune:
O solutie ieftina si la indemana pentru curatat canapele din piele este fixativul de par sau demachiantul pentru fatza. Se ia imediat.