ceau,
mi-a cumparat cineva din bucuresti imunostimulatorul cu candidina de la cantacuzino si mi l-a trimis cu trenul. desi l-a pus linga 2 sticle cu apa congelata si intr-o gentuta frigorifica, la temperaturile care au fost vineri pachetul s-a cam incalzit mai ales ca trenul a facut 12 ore de la bucuresti la timisoara.
acuma ma streseaza ca s-ar fi alterat vaccinul, ca pe el scrie ca trebuie pastrat la sub 25 de grade. nu stiu ce sa fac, sa imi iau altul si sa il aduc din bucuresti cand se mai racoreste sau pot sa il folosesc pe asta?
alina
o sa mai sun la farmacie la cantacuzino sa-i intreb si pe ei.
din ce am citit pe net, cel mai grav e daca se congeleaza si mai putin grav daca stau la temperaturi ridicate.
acuma mi-i ciuda ca se raceste vremea si mai puteam sa astept o saptamana pana sa mi-l trimita.
Acest vaccin aste impotriva Candidozei? Daca da, te rog sa-mi spui cum ai procedat in achizitionarea acestui vaccin. Da-mi mai multe amanunte despre acest vaccin si cum pot obtine informatii de la Cantacuzino. Multumesc mult.
Nu e un vaccin, e un imunomodulator: e Polidin (contine aceleasi bacterii ca Polidinul) + antigen de Candida. Unele fete de aici de pe forum au avut rezultate bune cu el in tratamentul infectiilor cu candida.
Prospectul il gasiti aici: http://www.cantacuzino.ro/ro/Produse/Catalog%202006/Grupa%20A/Subgrupa%20A3/100.htm
Aveti nevoie de reteta pt el. Eu am trimis reteta scanata pe mail unei prietene din Bucuresti, ea a printat-o si mi l-a cumparat de la farmacia institului. Costa 10 (zece) RON si sint 10 fiole care se injecteaza subcutanat.
Pentru alte informatii sunati direct la institut: 021.318.44.10, 021.318.44.11
Pana la urma, eu mi-am cumparat o a doua cutie, pentru ca prima nu a fost transportata corespunzator, dar inca nu am inceput injectiile pentru ca nu e sigur ca iar am candida. Inca se lucreaza la elucidarea problemei.