Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata, eu sunt un pic zombie, am dormit pana pe la 5 cu trezirile de rigoarea, mai greu a fost de la 6 cand tanarul s-a chinuit sa faca un kk si atunci nu m-a lasat sa dorm. Dupa ce l-am schimbat, a continuat cu partzurile si pana la urma am dormit, nu stiu cand, cu copilul in pat, el de-a curmezishul, eu pe un cant de pat, m-am trezit cand mai aveam un pic si cadeam drept pentru care l-am mutat in patul lui, s-a foit un pic dar a adormit si dus a fost pana la 9. Cand se golise burta prea mult si a solicitat tzoanca, la fel si la 10 si la 11, acum l-am scos un pic afara sa il adorm.

Loredana, posibil sa fie o perioada de acomodare, nu ii da supliment daca are de unde sa suga si incearca sa il trezesti , il mai iei in brate la ragait, il mai freci pe spate si dupa sa il mufezi din nou! Si fara ceai!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

sunt sotul Iuliei si va anunt ca am o fetita frumoasa de 3.200 Kg. a venit ieri la 16.10 Liana si mamica ei sunt bine si va transmite pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Felicitari tati de Liana!! sa va traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa iar Iulia felicitari mamico sa vi intremata repede de la spital cu povestea nasterii ei.

paticut 36+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Felicitari Iulia !

Apropo de jucarioara din carpa si aici toti copii au si le zic "Doudou" (In Belgia e la fel nu, Anto?)! Jucarioara poate sa fie un prosopel sau oricum ceva care sa fie impregant cu parfumul nostru natural, am inteles ca inaite de ai da bebelului jucaria trebuie sa o tii la san sa ii aduca aminte de mirosul nostru si asta il calmeaza! CErt e ca aici pana la 3-4..5 ani nu se mai despart de doudou care ajunge in starii jalnice (rupt, murdar, mirositor) dar pentru pitici e cel mai pretios lucru, nu dorm fara doudou iar daca ai nesansa sa il pierzi ..ditai drama familiala!!

MADA 34+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Loredana la sfaturi de alaptat nu ma bag pt ca nu am alaptat prima oara insa stiu si eu ca lapticul de mama tine si de foame si de sete deci ceaiul nu prea are ce cauta in alimentatia naturala mai ales ca bebe va prefera biberonul cu ceai decat sanul din care trebuie sa traga sanatos.

Sughitul este normal, nu-i deranjeaza si mai ales iti dai seama ca pe caldurile di Romania nu are cum sa-i fie frig, cum am mai zis lor le bate inimioara mai repede decat la adulti deci sangele circula mai repede in concluzie le este si mai cald decat noua. Da-i un pic de apita cand sughite (fiarta si racita) insa cel mai bine pune-l la san. Nu vreau sa o supar pe Ileana insa eu in niciun caz nu i-as da lamaie pentru ca distruge flora stomacala si este foarte acida. Si eu i-am dat lui Cosmin la sfaturile mamei insa acum m-am informat mai mult si regret.

Baita i-au facut lui Cosmin din maternitate, fara nicio grija speciala, l-au bagat sub apa la robinet deci s-a udat buricul in plus mi-au zis sa-i fac si acasa caci erau niste calduri infernale (nascut pe 30 iulie, cam 40 grade) si doar mi-au zis sa usuc buricelul dupa baie (eu il stergeam usor cu betisoare de urechi). A cazut repede si fara probleme facandu-i baie zilnic.

Ileana cartea se numeste pregnancy bible si este scrisa de experti englezi si americani.

Iulia si taticul Lianei sa va traiasca printesa, sa va bucurati de ea. Felicitari!

Va pup pe toate

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Luna biblia pentru mamici

Da, asta cu lamaia e asa, de forta majora!

July felicitari! Sa va traiasca printzesa!Felicitari si pt tatic!

Mada ref. la Doudou,, de aia cica e indicat sa ai 2 de schimb, identice, ca previi "tragedia"

O duminica placuta!

Jadi daca ii dai fatza de perna in loc de perna? crezi ca merge?

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Iulia, felicitari ptr printesa cea frumoasa ! Refacere rapida si te asteptam cu poze si cu povestea printesei. Si bineinteles felicitari taticului

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Azi e o zi mare ptr noi : avem 37 saptamani pline si am inceput saptamana 38 ! De acum bebele e la termen si daca vrea sa vina, il astept. Abia astept sa il am si eu in brate ! Paticut, parca si tu schimbi saptamana astazi .

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Luna biblia pentru mamici

Mada ref. la Doudou,, de aia cica e indicat sa ai 2 de schimb, identice, ca previi "tragedia"

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Si aici cam la fel se procedeaza!

MADA 34+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Iulia& taticul printesei Doar zile senine va doresc sa aveti!

Timi
39+

Mergi la inceput