Mamici de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata sau buna ziua! ca nici nu stiu cum sa va zic pt ca abia am pus geana pe geana ....pt ca Mara iar nu vrea sa mai suga.... Sper sa o conving sa suga azi, ca daca nu, incep sa ii dau cu bibe laptele meu si asta cat o mai tine. Dupa aia trecem la formula. Dumnezeu cu mila de acum inainte. Simt ca am obosit sa ma chinui sa imi inteleg copilul care azi plange ca nu suge, iar maine suge non stop. sper ca voi sa nu experimentati starile astea pt ca e crunt sa vezi cum urla o noapte intreaga de foame, iar cand ii bagi sanul in gurita, sa ti-l scuipe. dar DD e sus si sper sa ne ajute, asa cum a facaut-o de fiecare data. asa ca daca obesrvati ca nu suntem prezente pe forum sa stiti ca ma lupt cu copilul sa manance.

Andicu, bafta multa sa treaca buba si sa fie totul ok!

Luna, Nikole, Simo, bafta la intalnirile cu dr!

Mychy, felicitari de aniversare! ami bine ca ti-ai amintit mai tarziu....mai ai timp de sarbatorit.... in iunie-iulie 2007 si al mamicilor care s-au casatorit in iunie-iulie" Se mai inscrie cineva pe lista?

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

mycky, felicitari si tie pt aniversare! mai, mai, cred ca s-a deschis robinetul cu amintiri despre casatorie...

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

eu m-am casatorit in iunie, acum 8 ani, de ziua mea... eram tanara, 25 de ani, coapta as zice, nu ca acum, stoarsa si cu tzatzele atarnand .
Felicitari fetelor care va aniversati!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor ce de aniversari. La multi ani tuturor.

Nikole spor la doctor. Simo si tie. Eu nu stiu daca ma bag pe valul asta desi tati ieri era fericit si canta ca poate sapt asta avem bebeita in brate. Bine am incercat eu sa-i explic ca poate e mai bine in burtica el o tine una si buna "pai n-ai zis tu ca la 37 sapt e la termen?"

Oricum si eu aniverserz ceva luni: aniversez ziua baiatului meu. Mai exact acum 6 ani pe niste calduri infernale eram cat casa de mare (mult mai mare ca acum, cred ca dubla) abia respiram, abia dormeam eram in sapt 40 si pe 30 iulie am nascut comoara vietii mele. Si cand zic comoara vietii mele chiar asa si e, mi-a luat 3 ani sa raman gravida, am vrut sa infiez, deci chiar comoara. Sunt foarte lacrimogena cand ma uit la el si vad ce am facut. Mai ales zilele astea cand ma mai scoate din sarite ca deh e baiat, iar eu rabdare nu mai am destula, cand imi amintesc ce frumusete de copil am nascut si cum mi l-au pus pe piept, cum se uita la mine cu ochisorii mari studiindu-ma.

Eh, hai ca devin sensibiloasa.

Va pupesc

Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Ma inscriu si eu pe listuta!!!
Anul acesta, pe 17 iunie, am sarbatorit 1 an de la casatorie.
De, am fost vrednici. Anul trecut nunta, anul asta bebe. Sa nu va spun ca de cunoscut ne-am cunoscut acum doi ani . Oare anul viitor ce vine? Cred ca stiu....CASA NOASTRA PROPRIE SI PERSONALA (nu ca unde stam acum ar fi nasol- suntem singuri in 3 camere si nu platim chirie)
Nu regret decat ca nu ne-am casatorit acum 2 ani dupa ce ne-am cunoscut.
36+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

simo, ce putin mai ai. brrr! cred ca ai nodul in gat. dar nu te emotiona de pe acum, ca o sa ai motive serioase sa o faci dupa nastere.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Is mai mult nerabdatoare, chiar calma si zau ca nu ma asteptam! De dimineata am niste contractii dezordonate...hehehe.
Anyway...coltisorul lui Matei e gata, bagajele facute, eu am fost azi la coafor asa ca suntem pe stand by.

Ne vedem peste 2-4 zile!
Simona 38+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Schimb capitolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Anya multumesc de urari.
Luna la multi ani pt minunea ta! nu stiam ca te-ai chinuit atata sa ramai insarcinata! apropos mai tii minte ce ne mai plangeam de mila una la alta la "aspirante"???????? si uite aku. noi parka schimbam saptamana in aceiasi zi, nu? adik martea!
Jady m-ai distrat cu: tzatzele tale atarnind. macar tie are ce sa-ti atarne da ma gandesc la mine ca o sa raman cu 2 stafide dupa ce n-oi mai avea lapte.............ca natura n=a fost delok darnika si cu mine.............
fetelor -care mai sunteti insarcinate- voua vi s-au umflat picioarele? ca ale mele au luat-o razna. probabil si de la kaldura...........
Andra felicitari si tie pt aniversare.
noi ne-am casatorit acu 3 ani pe 24 iulie la Vatra Dornei. a fost super frumos! dupa, n-a mai fost asa, ca am stat un an juma' la soacra si..........va imaginati.

+37 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

In urma noptilor nedormite si a durerilor de burta, mi-am luat inima in dinti si am sunat medicul "provizoriu" (cel care mi l-a recomandat dr meu cat timp e el in concediu). Noul dr a fost super ok, am stabilit o intalnire cu el si in 20 min ne-am si intalnit la maternitate ptr consultatie. Vestea buna : col inchis, bb maricel de 3,600 kg. Vestea proasta : tocmai s-a intors cu capul in sus. Deci, dupa toate pregatirile ptr nastere normala, urmeaza totusi cezariana. Asta e. Luni imi vine dr din concediu si o sa vb cu el ce urmeaza.

37+

Christian

Mergi la inceput