MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetiliiiiiii

Offf mai mai galushcuta asa e cu mersul la baie!Si asteaptate din ce in ce la mai multe.Pe mine asta m.a disperat in sarcina mersul la baie!Sper k esti ok acum.
Despre chinez...Ma duc intr.un singur restaurant se mananca excelent!Nu shtiu ce e in bucatarie dar mancarea e delicioasa...Nu mi s.a facut rau niciodata!Cel putin odata pe sapt mancam acolo in sarcina!Oare deaia a ieshit bebe asha dolofan??=))

Ce sa gateshti...hmm...eu in sarcina pofteam la pui prajit cu mujdei de usturoi.
Daca vrei ceva romanesc poti face o ciulama... eventual cu ciuperci daca iti place.O supa crema de roshii(daca nu ai arsuri).Hmm tu ce ai vreA??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Am decis sa fac pui fript cu orez ,ca supa nu are trecere acum ca-i cald...maine facem barbecue gratare ,salamele si pulpe de pui .
Si pentru mine (ca la sotzu' nu-i place) tagliatele cu cartofi si cu iaurt (asta era mancarea mea preferata cand eram mica).
Am primit o besteleala de la sotzu' ca am frecat dusul ...(eu nu suport sa fie stropit si apa asta e plina de calcar)si m-am obosit tare.Acum stau linistita si chitic,nu mai zic nimic

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Mergi la inceput

da sa shti ca apa asta e chiar o problema!Si la mine e plina de calcar cum sare o picatura cum pac se inalbeshte tot.Dar momentan nu am forta sa mai frec si dushul!Poate knd o sa fiu mai odihnita!Iti recomand sa faci lucrurile mai incet.Adica poti freca dushul dar mai lejer asha nu sa termini in 2 minute...
Eu am stat odata si am frecat geamurile mi.a luat 2 ore..cand am terminat erau super!A 2 a zi la fel de jegoase.E un praf si de la umezeala se lipeshte!Off...

Eu deabea ashtept sa ajung in tara sa fac un gratar ROMANESC ca la carte;:))

Mergi la inceput

Apoi , intr-adevar cu gratarul ca aici carnea nu e ca la noi, se intareste si nu-i gustoasa .Ehei...imi aduc aminte cum taiam porcul de sarbatori,aia da carne sanatoasa.
Mie mi-e dor de smantana de casa ...cand vine soacra la noi o sa-mi aduca vreo 3 litri,e ca untul si mie-mi place unsa pe paine.Acum tac ca-mi vine apa in gura

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Mergi la inceput

galushcuta nu shtiu unde stay tu dar aici in roma se gaseshte smantana!Cei drept nu romaneasca ungureasca dar este cam ca a noastra in nici un caz lichida ca a lor!Si da in sarcina am mankt odaata o cutie intreaga de 300 de grame era asha buna!O poti gasi daca ai noroc:)) ca o cumpara toti romanii in magazinele pewex!Nu este intodeauna deci tre sa te duci in inspectie aici saptamana asta a fost si s.a spulberat instant :)

Mergi la inceput

Stau langa Milano...aici nu este ...am inteles ca este un magazin in oras cu produse romanesti dar nu cred ca este smantana.

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Mergi la inceput

oricum nici nus htiu cat e de indicat sa cumperi o smantana care vine din romania aici avand in vedere conditiile..

Hmm dar va veni si vremea cand vei manca smantana :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Seara buna la fete!

Iaca aparuram si noi la orizont...v-am lipsit,nu-i asa?
Galuscuto taci fato cu smintina ta,daca nu vrei sa ma ai pe constiinta ...azi am avut in cap toata ziua brinza cu smintina...abia uitasem de ea si acum iar ...
Eu am 2 magazine cu produse romanesti in zona,insa acum sint inchise pt ferie...in unul n-am fost niciodata ca s-a deschis de curind,iar celalat nu stiu daca aveau smintina,ca atunci cind am fost aveam alte pofte,gen eugenii,zacusca si mustar si trebuia musai sa ma uit doar dupa ele ...
Insa are dreptate mamii,n-ar fi tocmai indicat sa luam smintina de aici chiar daca gasim...eu n-am incredere sa iau nici mezeluri sau carne de mici,da' dupa ce nasc parca vad ca dau iama in pastrama si-n cirnati....aici la magazinul asta am vazut ca daca nu e sub vid produsul pe care-l vrei,iti dau sa gusti...
Hai gata cu mincarea ca sint cit un hipopotam...
Mikuta iti intoarcem pupicii inzecit
Katia deci micuta ta a devenit crestina ! sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Citeam ce-i ziceai Mikutei despre epidurala....vad ca e total diferit la voi...la noi platesti doar un ticket de 18,95€...analizele necesare,inclusiv electrocardiograma ,ti le fac gratis in spital la visita pre parto si dupa aia te duci cu rezultatele la visita antalgica....cel putin mie asa mi-au zis cind m-am programat!
Pe mine m-ar interesa cum te-ai simtit cind ti-au facut-o...si-a facut efectul imediat?....cite doze ti-au facut?...ce analgezic au folosit?...ai avut dificultati cind a trebuit sa impingi?...ai avut dureri de cap sau lombare dupa?
Hai ca te-am bombardat cu intrebari ....multumesc anticipiat pt raspuns
Dana bine te-ai intors din vacanta
Roxali bine ca te-ai plimbat si pt mine!...Galuscuto las' ca ne scoatem noi pirleala la anu'
Danangie Doamne ajuta iubita sa se lase cu burtica si la tine cit mai curind!
mamii ce cuminte e Ale...auzi la ea,n-a facut mofturi nici la restaurant!
A,sa stii ca si eu am mincat de vreo citeva ori la o trattoria cinese la inceputul sarcinii ....fac si eu ca tine,nu stiu ce era in bucatarie,insa mincarea era super buna si nici nu m-am simtit vreodata rau dupa ce am mincat la ei...

Vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce ...da' am zis deja destule,inca un pic si dau gata capitolul asta

Va pupacesc pe toate,vechi si noi si plecate in concediu

Picca 37+ Matteo

AMR 3 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

bine v-am regasit!!!
am disparut pt. ceva timp....
Piccaflor-procedura pt. epidurala e asa cum am scis eu mai sus la spitalul unde am nascut eu,la ostia la grassi-roma,cred ca difera de la un spital la altul
acum sa iti raspund la intrebari-efectul il simti imediat,de durut nu doare cind ti-o face pt.ca inaite iti face o mica punctura cu anestezie si apoi nu mai simti acul mare de care se cam inspaiminta toate,deci poti sta linistita ca nu simti cind ti-l face si dupa contractiile care sint abia astepti sa ti-o faca....daca o faci si tu o sa vezi,imi povestesti tu dupa...
nu stiu ce tip de analgezic a folosit stiu doar ca e una meraviglia cum mi l-a facut n-am mai simtit nimic si am si adormit putin ca eram fara puteri,inainte cu o zi au incercat sa-mi provoace nasterea cu stick de ossitocina dar nu mi-a facut nimic iar a doua zi cu flebbo di ossitocina si dupa 2 ore de somn in 2 zile am adormit dupa epidurala-nu mai simteam nici o contactie....
cind am ajuns la faza de spinte era rau doar faptul ca nu simteam nimic si aveai impresia ca impingi in gol...fara sa simti....
iar in sala parto mi-a mai pus un pic de analgezic ca a cam trecut efectul....dar o sa vezi ca stiu ei ce sa iti faca,stai linistita,
iar de dureri de cap: am avut dupa ce am nascut cam o ora,dar acum cind ma gindesc mi se par toate asa departe ca parca nu am trecut eu prin toate astea.
nu stiu daca ai citit in alte pagini,am ajuns la 41+5,m-a facut micuta mea sa o duc toata sarcina pina in capat chiar mai mult
Fetelor- cu retetele voastre cam delicioase va faceti numai pofte.....aveti grija
acum am compensat faptul ca nu am scris de mult timp si am umplut pagina....
va pup pe toate si aveti grija de voi si de piccini...

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

'Neata ! Vad ca incepem sa ne inmultim.Si apropo de mancare am visat azi noapte prajitura cu foi de miere pe care mi-o facea bunica cand traia,saraca.Trebuie sa uit de prajiturica pana vine soacra la mine in iarna si-o pun sa-mi faca.
Apropo de nastere , eu precis voi face cezariana si prefer epidurala ca sa fiu treaza cand o sa-i scoata.Dar nu stiu nimic despre procedura , in sens : cand voi stii ca trebuie sa ma programez?nu zic doctorii cand ar fi bine?daca o zic cam prin ce saptamana ? Cum o prenotez? unde, acolo unde prenotez vizita?Aleg eu medicul sau care v-a fi de servici? (eu nu am un ginecolog anume ca merg la spital cand cer ei)
Acu' cred ca v-am ametzit cu intrebarile ...

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Mergi la inceput