MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 19
katiapam spune:
Buna mamicilor!!!
vreau sa va intreb ceva...nu ati scris niciodata la vreun forum italian mammeonline? este unul la care eu scriu de un pic de timp,de citeva luni si e interesant cu mamme mese per mese...
cum scriu si eu acolo ma gindeam ca poate mai e una printre voi care mai scrie la mammeonline.
mamma di giulia-20/06/07
galuscuta spune:
Eu scriam pe "cercounbimbo" ,acolo am gasit adresa clinicii unde am facut FIV-ul meu norocos.
18+ Amadeussi Cesar
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
http://community.webshots.com/album/560345621TtVTYk?vhost=community
diana_g spune:
Buna ,fetelor!Cum o mai duceti?Eu am fost ieri la doctor cu rezultatul analizelor,sunt bune,un pic cam mare glicemia,chiar la limita.
Mi-a zis doctorul ca s-ar putea sa fie baiat.Sper!Dar o sa stim sigur pe 28 cand am programare la ecograf.(doctorul meu citeste ecograful dar nu e specializat)
Simt niste dureri prin burta de vreo 2 zile.Ce o fi?Doctorul a zis ca sa stau linistita sa nu depun efort si s-ar putea sa fie cauzate si de miscarile copilului.Ce ziceti?
Va pup
diana_g 11+
katiapam spune:
salut!
Diana _g-sa nu faci efort,e normal sa mai simti dureri la inceput,si eu am avut,e uterul care se dilata si se transforma,
sa stai atenta pe la sapt.18 cind stai linistita o sa incepi sa simti prima data tipo boliccine nella pancia,e bebeul,
e minunat
mamma di giulia-20/06/07
galuscuta spune:
Diana - se largeste uterul , de aceea simti un fel de durere, mie mi-a zis dr. ca sa iau Buscopan daca ma deranjeaza.Tu stai linistita fara sa faci efort si o a treaca
Eu i-am simtit miscand pe la 15-16 sapt. dar la mine sunt 2 deci e normal sa-i simt mai repede.
Am fost ieri la coafor ,mi-am tuns parul si am facut un tratament pt. caderea parului.Acum astept sa vad rezultate.
Pupici
18+ Amadeussi Cesar
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
http://community.webshots.com/album/560345621TtVTYk?vhost=community
mamii spune:
galushcuta nu shtiu daca iti convine sa iti faci tratament la par acum.Ar fi bine sa nu te si vopsesti!Intreaba medicul dar eu una iti recomand sa lasi balta tratamentul de par eventual schimba shamponul sau clateshtete cu apa si otet.
La noi totul bine :)
Diana nu iti face griji este bebelul kre ishi face loc se dilata uterul...pe parcursul sarcinii vei simtit tot felul de dureri care mai de care mai ciudate:)
cafea si o tigarusha cineva??
galuscuta spune:
'Neata!
Mamii- nu m-am vopsit ,mi-a zis coafeza ca e mai bine sa fac suvite ca nu ating pielea capului (eu sunt satena suvitata blond) dar inca nu vreau pana nu mi se opreste caderea asta de par.De tratament mi-a facut ceva masaje cu ceva fiole ,nu era contraindicat.Acum sper doar sa se opreasca din cadere ca nu mai am mult pe cap.
Am inceput sa lievitez,mai fete, asa-mi creste burtica de numa'.trebuie neaparat sa ma duc sa-mi iau pantaloni cu fasa sau salopetica ca nu mai incap in nimic.Luni am ecografia, abia astept sa-mi vad printzisorii.
Pupici la gagici
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
mamii spune:
galushcuta daca te incalzeshte cu ceva iti poti face si suvite cu vopsea tot asa sa nu iti atinga pielea capului.Decolorantul arde rau parul deci mai bine lasa.Oricum s.ar putea ca pe viitor sa nu iti mai cada parul asa rau.Iei vitamine??
Prietenul meu este hair staylist si nu m.a lasat sa imi ating parul cu nimioc...dekt piega si tuns.Am un par de zici ca ....defapt nu am avut parul niciodata asha :)))) Si apropo nici dupa sarcina cat alaptezi nu e bine sa te vopseshti dekt tot shuvite!
Sunt multe femei care se vopsesc e la fel ca si cu fumatul dar mai bine de evitat.
Tratamentul penru par intra si el in piele deci.. nu stiu cat de relevanta e ideea ca nu e interzisa in sarcina.
Eventual foloseshte balsamul de par doar pe varfuri si nu si la radacina si foloseste un shampon anticaduta care este mai putin concentrat dekt fiolele.
galuscuta spune:
Iau Multivitamin Materna si acid folic.Mi-oi face suvitele peste vreo luna cand n-a mai cadea.
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
mamii spune:
Eu ti.am spus opinia mea sper ca nu te.am suparat cu nimic.Si mie in prima parte a sarcinii imi cadea parul si dupa aia era ok!