MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 17
galuscuta spune:
Helo gagici! Si eu sunt pe-aici prin zona.De ferragosto am zacut in sezlong in curte in timp ce sotiorul i-mi prajea niste gratarele ca la noi acasa, cu mujdei de usturoi.In rest numai in patuc ,dupa sperietura de marti (am avut iar sangerari dar e totul Ok acum).Am decis sa ma tund saptamana viitoare ca foarte tare imi pica parul....pacat...l-am crescut 4 ani...asta e.
Katia-felicitari pentru botez , sa-ti creasca printesa sanatoasa si frumoasa
V-am pupat pe toate
18+ Amadeussi Cesar
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
MIKUTA4 spune:
Buna fetele dragutele in primul rind vreau sa va spun nespus de mult ca sinteti bine si bebici vostri la fel:
katiapam sarumina ptr raspuns si la urmatoarea vizita la dr-ita am sa vorbesc cu ea si despre epidurala,SA VA TRAIASCA CRESTINA! SI SA FIE SANATOASA,cum ati botezato ortodox sau catolic?
piccaflor ce bine imi pare ca tu si Matteo sinteti bine si ma la bunul Dumnezeu sa ajungeti cu bine pina la capat ceea ce se va si intimpla:sarumina ptr felicitari si eu ca si tine combat in continuare cu contractiile chiar daca dr-ita mia dat sa iau vasosuprina din pacate tot le mai am,iar despre miscari mam speriat degeaba la fel cum ai spus si tu Sara mea misca numai seara si noaptea cred atunci e mai racoare iti dau un mareeeeeee dar unul si mai mare ptr frumosul de Matteo
Fetili in rest voi cu ce va mai laudati?galuscuta ce faci cum te simti? si ce fac bebici ma bucur tare mult ca misca si sint vioi ia sa vezi ce flacai o sa aiba mama ,Mamii tu ce faci Ale tot aas cuminte este ce face grasunicu te mai necajeste?
In rest despre noi ce sa va zic debia neam intors de la Mirabilandia unde a fost foarte frumos dar nu am putut sa ne bucuram asa cum trebuie dar tati a aprofitat si sa dat in toate alea,noi am fost doar o zi ca a doua zi am stat in camera la hotel ptr ca eram obosite si am avut multe contractii si mam cam speriat de aceea am preferat sa stau cumintica in hotel
Mirela 23
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
dana7mi spune:
buna dimineata si bine v-am regasit! Am trecut in graba sa va salut; asta noapte ne-am reintors acasa, un trafic de nedescris, asa ceva nu am mai vazut decat la TV. Vacanta a fost superba, locuri minunate (Vieste - Puglia), ne-am reintalnit cu foarte multi prieteni.
danangie spune:
Buna dimineata....
Eu nu sunt , dar vroiam sa va salut si sa va urez numai bine si multi pupici pe burtik!
PETRO
Dana
noi
galuscuta spune:
'Neata burtici , foste burtici si viitoare burtici
18+ Amadeussi Cesar
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
katiapam spune:
buna mamicilor!!!
Mikuta -noi am facut botezul la fetita la bisericuta la ortodox in ostia,am fost cam ocupata in ultimul timp cu oaspetii si cu pregatirile pt. botez,acum am putin timp liber si am intrat sa va salut,sint toti in giro per Roma,marittino compreso....
cum v-ati petrecut weekendul?
Galuscuta-cum te mai simti?
Danagie-cite saptamini ai?
Dana7mi-unde ai fost in vacanta?
a presto!!!
mamma di giulia-20/06/07
Roxali spune:
Salutare tuturor gravidutelor(vechi si noi)!
Am sosit si noi aseara din vacanta a fost super...in Valle D'Aosta, primele 2 zile friguroase, dar mie mi-au placut oricum ca m-am mai racorit...am facut o gramada de drumetii...mamaaaaaaa de cand n-am mai fost la munte, doar aruncarea cu privirea si atat...si unde mai pun ca facui si scoala de ghizi.Am stat mai mult la Cogne si binenteles am trecut pe langa casa "Franzoni"...ce fiori ,inca mai e abandonata si sigilata.
De la munte am coborat si pe la mare-Massa Carara...nu mi-a placut plaja pietroasa, apa la fel...erau valuri misto , dar u puteai sa stai in apa ca te rupea la talpi.
Pe bebelina am simtito mult mai mult in perioada asta ...se vede treaba ca ia placut si era fffffactiva.
Picca rito separat, adica tu ramaneai la otodxime si el la catolicism.
Serj locuiesc pe langa Arezzo la 20 km...la mare mergem des deoarece am achizitionat un camper(caravana) si ne duceam in general la Follonica(Torre Mozza) sau Marina di Grosseto.
Ali29si Enrico 7ani
poze
danangie spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Danagie-cite saptamini ai?
mamma di giulia-20/06/07
MAGARI sa fi fost ! Nu. Nu sunt . Ziceam ca nu sunt , dar vroiam sa va salut.
Dana
noi
MIKUTA4 spune:
Buna la toate fetele si bine ai venit printre noi Dana
Danuta nu esti inca dar in curind vei fi,te urmaresc de la MamiciNoiembriedecembrie si iti stiu povestea si ma voi la Bunul Dumnezeu sa iti dea cit mai curind un bebita
In rest la toate fetele le trimit cite un mare dar si la bebici lor din burtici si la cei care nu sint in burtici
Mirela 23
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
danangie spune:
MIRELA multumesc tare mult de urare! Sa te auda D-zeu. Multa sanatate si tie si pupici pe burtik!!
Dana
noi