MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 16
katiapam spune:
Mikuta4-o sa vezi cite emotii o sa-ti dea si in plus nu o sa-ti vina sa crezi ca devii mamica,eu inca am momente ca nu-mi vine sa cred ca e a mea.unde stai la 30 de km de roma?
eu sint di cluj-napoca si stau la fiumicino si am nascut la ostia.
poate esti in zona si tu...
mamma di giulia-20/06/07
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Mikuta4-o sa vezi cite emotii o sa-ti dea si in plus nu o sa-ti vina sa crezi ca devii mamica,eu inca am momente ca nu-mi vine sa cred ca e a mea.unde stai la 30 de km de roma?
eu sint di cluj-napoca si stau la fiumicino si am nascut la ostia.
poate esti in zona si tu...
mamma di giulia-20/06/07
Te cred in ceea ce priveste emotiile ca deja am parte de faptul ca nu imi vine sa cred ca voi fi mamica si nu mai am rabdare sa vina pe lume.Eu locuiesc la Marcellina,dar sora mea locuieste la Fiumicino si anul trecut a nascut un baietel la Grass.Cred ca si eu ca si tine nu o sa imi vina sa cred ca este minunea mea,deocamdata ma rog la Dumnezeu sa fie bine si sa nu mai am contractii si sa ajungem cu bine la sfirsit.te si pe printesa ta
Mirela 22+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
galuscuta spune:
Katia- sunt primi mei copii,dupa 4 ani de tratamente, o sarcine foarte, foarte dorita si cautata.DPN ar fi pe 17.01.2008 dar cu gemeni de obicei nasterea e mai devreme.Ma rog la DD ca macar sa trec de 34 de saptamani cu bine fara alte episoade neplacute.M-am gandit ca o sa le dam nume : Amadeus si Cesar iar al doilea nume va fi cel al bunicilor.
Mikuta- stau chitic , azi m-am ridicat din pat de 3 ori .Din fericire n-am mai vazut sange pe hartie dar frica a ramas.
17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by galuscuta
Katia- sunt primi mei copii,dupa 4 ani de tratamente, o sarcine foarte, foarte dorita si cautata.DPN ar fi pe 17.01.2008 dar cu gemeni de obicei nasterea e mai devreme.Ma rog la DD ca macar sa trec de 34 de saptamani cu bine fara alte episoade neplacute.M-am gandit ca o sa le dam nume : Amadeus si Cesar iar al doilea nume va fi cel al bunicilor.
Mikuta- stau chitic , azi m-am ridicat din pat de 3 ori .Din fericire n-am mai vazut sange pe hartie dar frica a ramas.
17+
Bravo iubita asa sa faci sa stai cumintica si ai sa vezi ca Doamne Doamne este mare si bun si o sa va faca sa ajungenti pina la capat,stiu ce inseamna 4 ani de tratamente si de analize ca si la noi tot dupa 4 ani a venit minunea,te si ai incredere ca ai sa vezi ca totul se va sfirsi cu bine prin ati tine puiuti in brate
Mirela 22+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
katiapam spune:
Galuscuta cred ca abia astepti sa-i imbratisezi,iti spun sa stai linistita fara efort si fara stres,inca mai ai strada lunga de facut,numele sint frumoase si iti doresc sa stai bine si tu si piccini
un bacio a te e al pancino
Mikuta4 -unde locuieste sora ta la fiumicino? atunci vad ca cunosti zona ,te-ai gindit sa nasti cu epidurala? daca da si ai intrebari poate iti pot raspunde,eu asa am nascut
un bacio a te e a Sara
mamma di giulia-20/06/07
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Galuscuta cred ca abia astepti sa-i imbratisezi,iti spun sa stai linistita fara efort si fara stres,inca mai ai strada lunga de facut,numele sint frumoase si iti doresc sa stai bine si tu si piccini
un bacio a te e al pancino
Mikuta4 -unde locuieste sora ta la fiumicino? atunci vad ca cunosti zona ,te-ai gindit sa nasti cu epidurala? daca da si ai intrebari poate iti pot raspunde,eu asa am nascut
un bacio a te e a Sara
mamma di giulia-20/06/07
Sora mea sta undeva pe linga o biserica nu stiu exact str,da sa sti ca am luat in considerare faptul sa nasc cu epidurala daca poti sa imi zici zimi practic tot de la cit trebuie sa imi fac analizele ca am inteles ca trebuie sa ai si o intilnire cu anestezisul nu stiu,dar tu spunemi tot.La tine Giulia misca mereu ca eu pe Sara nu o simt mereu ci numai dimineata un pic si seara si nu stiu e ceva normal?
tie si ingerasului tau Giulia
Mirela 22+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
piccaflor spune:
Ciao la mamici,burtici si bebici!
Katia bine ai venit!...sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii!
Mikuta felicitari pt vestile bune de la eco!...Sara o sa fie o frumoasa si o grasunica ...
In legatura cu miscarile bebeului,stai linistita ca si eu la inceput il simteam mai mult dimineata si seara....o sa vezi tu mai incolo cind o incepe sa danseze Macarena nonstop ...Matteo al meu ma zapacise,nu alta....acum nu mai are loc de tzopait,doar se intinde
si sughite la greu....
Galuscuta imi imaginez cit te-ai speriat ....ma bucur mult ca bebicii sint bine!!...nu exagera cu plimbatul si nici cu statul pe scaun si o sa fie bine,ai sa vezi!
mamii pupici multi pt tine si Ale!
Noi sintem bine,mai facem cite o mica plimbare intre 2 contractii si o arsura si asteptam cu nerabdare marea intilnire!!
Intre timp m-am reprogramat la visita antalgica pt peridurala...stiti ca ma apucase vitejia si o anulasem ,insa ginecologul meu m-a sfatuit fortemente sa ma reprogramez....asa ca 31 Aug,la 38 de sapt fix,ma duc sa vad ce si cum...
Cred ca rezistam pina atunci,pt ca dr-ul mi-a zis ca desi colul s-a scurtat e inchis,asa ca....
Fetelor la cite contractii am avut incepind cu sapt 16,nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns aproape de termen cu colul inchis!...bine,nu vreau sa zic "hop" pina "n-am sarit",insa cred ca am multe sanse sa nasc la termen!Dumnezeu e mareeeeeee!!!
Pup toate fetele fara nicio exceptie
Picca 35+ cu Matteo
galuscuta spune:
Piccaflor- am vazut ca si tu ai avut contractii din saptamana 16.Mie mi-au aparut in saptamana 15 si credeam ca-s unicat ca unde citeam vedeam ca la fete le-au aparut prin saptamana 19.Ca sa le evit acum iau Buscopan de 2 ori pe zi.Ce bine de tine ca esti pe la sfarsit...mie mi se pare o vesnicie inca 4 luni...dar imi trece grija cand imi simt bebelusii cum se misca
Am gasit o lista utila pentru spital aici :
http://www.alfemminile.com/maternite/checklist/mchecklist1.asp
daca vreti sa o punetipe prima pagina ca suntem cateva la prima nastere si , sa fiu sincera eu habar nu aveam ce sa cumpar...
18+ Amadeussi Cesar
mamii spune:
yelllooooooo girls sper k este totul bine!
Noi am inceput sa ieshim pe afara din ce in ce mai multishor.Am fost si la resaturant a fost relativ ok nu a tipat rau si nici mult doar asa de moft!
Pup pe toateeeee
katiapam spune:
Salut fetelor!!!
Mikuta-cind o aveam in burtica pe Giulia misca intr-una,cind dormeam eu dormea si ea si cind ma trezeam incepea sa-mi dea semne,doctorul imi zicea mereu ca e semn bun ca se misca mult dar tot lenesa a fost,s-a nascut la 41+5,si nu vroia sa iasa ,cam greu ultimele zile.....
Despre epidurala iti spun cum am facut eu:ceri de la medicul de familie sau gine unde vrei un ticket per visita per il parto indolore,cu ala mergi la spitalul unde te-ai decis sa nasti si iti programezi visita anestesiologica,vizita se face intre 32-37 sapt.o sa va adune mai multe gravidute si va explica despre cum e cu epidurala si asta e vizita,apoi va da tot atunci cind faceti vizita un dosar si citeva ticket-uri pt analize,nu mai stiu exact cred ca 4 din care una la passa usl-gratis si celelalte costa cam 100 euro toate 4 analize de singe care se fac doar de la sapt.37 incolo si nu mai devreme,iar una de electrocardiograma si vizita cardiologica care se poate face si mai repede de sapt 37,iti pregatesti tot dosarul cu analizele de epidurala si le iei cu tine cind te internezi si il dai acolo impreuna cu celelalte analize care le-ai facut in timpul gravidanzei.
Daca mai ai ceva poti sa ma intrebi
cum ati petrecut ferragosto?
noi am avut botezul la micuta si a fost totul bine!
pe curind !!!!
mamma di giulia-20/06/07