MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hmm la un moment dar tot iti va trebui o salopetzica o pereche de pantaloni ceva..dar macar nu arunci banii asa intr.o veselie pe haine de gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Heloooooooooooooooooooo! se vede ca-i vacanta ca nimeni nu mai bantuie pe aici....eu aseara am avut dureri , de fapt junghiuri jos si-am speriat.Mi-a tercut cu Buscopan,probabil ca se largeste uterul si mi se intind ligamentele pe-acolo...Azi ma simt bine si o sa iesim putin la aer. Va pupi pe toate

17+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

eccomi!!!!!!!!!!
posso unirmi a voi?
sint noua printre voi si m-am gindit sa va fac un salut,
sint o proaspata mamica,avem o fetita minunata,se numeste Giulia si are aproape 2 luni,voi cum sinteti?
Slimatei-daca ai timp si vrei poti sa ma adaugi pe prima pagina alaturi de voi?
pe curind mamicilor si viitoare mamici-auguri

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Bine ai venit Katia !
Se pare ca nu mai e nimeni prin zona ,s-or fi dus toate gagicile in vacanta.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna la burticute si la mamici,katiapam bine ai venit la noi sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa.

In rest ce sa va zic eu sint bine la fel si ingerasul nostru,vineri am fost la tanti dr si ne-a facut echo morfologica si ne-a spus ca avem 460 de grame,crestem bine si SARA mea facea bolicine si se misca intr-o veselie,despre contractii iam zis si mia dat sa iau vasosuprina pina cind o sa nasc si fier.
MAMII,GALUSCUTA,RALUK,ADINA,SERJ,PICCAFLOR,VA SALUT SI VA PE TOATE,iar pe fetele in vacanta sa sti ca si pe voi va si va asteptam cu drag

Mirela 22+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

multumesc de primire!
Mirela e o senzatie f frumoasa.e primul copil?
te inteleg,eu am devenit mamica de aproape 2 luni si inca nu-mi vine sa cred,creste bine micuta ta,daca bine imi amintesc cind am facut eu morfo era de 300 gr circa si la nastere a avut 3,500,o sa o nasti destul de maricica si tu.
unde o sa nasti? in ce oras esti?
salutari la toate
galuscuta-multumesc de mesaj si Mirelei,
galuscuta-gemeni?-auguri

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Mikuta,Katia
Eu am tras o sperietura de dimineata....m-am trezit la 4 si am mers la baie si pe hartie am vazut o pata de sange.Am fugit la Pronto soccorso.Din fericire baieteii sunt bine,au crescut mult, nu am distacco de placenta si colul e inchis.Se pare ca din cauza plimbaricii mele de duminica mi-au facut presiune pe col si iar mi s-au spart ceva vase de sange.Aveam si butica tare,tare.Trebuie sa iau Buscopan la fiecare 12 ore ca sa-mi tina relaxat uterul.Doamne ce stress...am crezut ca am scapat de faze din astea.Acum stau la pat ca mi-e frica si sa ma scol din pat .Mi-am imaginat mereu sarcina ca fiind o experienta unica si fericita ...a mea e unica dar foarte tensionata,data nasterii mi se pare atat de departe si de neajuns.Ma bucur acum doar ca-i simt ca se misca in burtic comorile mele .

17+

Mergi la inceput

Galuscuta ai mare grija si nu face efort!
si eu am avut surprize pe parcursul sarcinii,
cind ai dpp?,cum o sa-i cheme pe micuti?eu am nascut la 41+5 Giulia mea nu s-a grabit deloc
non voleva proprio,iar eu nu mai stiam cum sa fac si mi-au provocat nasterea cu flebo di ossitocina,si am facut epidurala bineinteles
a presto

http://www.wlemamme.com/tick/bticker.php?id=6279543867[img][/url]

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

scuzati am gresit linkul si a intrat altul.....
mai trebuie sa exersez

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

katiapamiti raspund la intrebare da este primul meu copil si tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asteptat,de nascut am sa nasc la San Giovanni la Roma ca acolo lucreaza si dr mea, si eu locuiesc la 30 de km de Roma,despre faptul ca este maricica si dr mia zis ca este grasunica important sa fie bn,si tu ai nascut-o mare pe lasa sa fie sanatoasa sa creasca si mai mare.Tu de unde esti?

galuscuta imi pare rau ca ai tras sperietura asta,dar important ca puiuti stau bine si nu ati patin nimic,stai linistita in pat si incearca sa nu faci mult efort laas ca tot o sa alergi si o sa faci plimbari cind se vor naste cavaleri,ce crezi ca te vor scuti de efort?????????MULTA,MULTA SANATATE TIE SI BEBICILOR SI SA VA FEREASCA DUMNEZEU DE ORICE RAU

LA toate fetele

Mirela 22+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput