MAMICI DE ITALIA (2)
Raspunsuri - Pagina 14
mamii spune:
a.ti facut vr.un mail comun?Eu inca nu mi.am facut link cu poze nushu efectiv park nu se lipeste de mine!Nu am chef/rabdare/etc.
Facem un mail comun???Sau ai o adresa d yahoo mes??
MIKUTA4 spune:
Da Mamii am ID meu este mirelascripcaru debia astept sa il vad uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mirela 22+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
Raluk31 spune:
[quote
Raluk eu nu am facut ceea ce spui tu dar ar fi bine sa iti intrebi dr,mie la 13 sapt mia masurat translucenta nucala si vineri ma duc sa fac morfologica.
[/quote]
Ok,mersi de lamuririAi facut cumva si un test special de sange,in afara celor obisnuite?Sa afli mai multe dpdv genetic?
diana_g spune:
multumesc fetelor de raspunsuri.
Azi am scos si eu rezultatele analizelor dar ginecologul meu e in concediu o saptamana.Sper sa fie bine.
Pupici
diana_g 10
mamii spune:
va servesc cu o fara cofeina
diana in principiu unde analizele nu sunt ok iti pare o* iar in dreapta valoarea normala!Sper sa fie totul ok!Pupici
galuscuta spune:
Eu trebuie s-o iau cu cafeina, ca si asa ma trezesc cu durere de cap...cica la durere de cap sa incerci sa dormi...pai eu ar trebui sa dorm non stop....
M-a apucat dileala ca mi-am scris lista de cumparaturi pt. bebe (adika tot ce trebuie)...cred ca n-o sa-mi incapa intr-o camera tot, ca trebuie sa e iau la dublu toate.Oare magazinele de copii (Chiccolandia si restul) vor fi deschise saptamana viitoare? Ca are sotzu' vacanta si am avea timp sa ne plimbarim.
Aseara am vorbit cu nasa mea de botez si mi-a zis sa-mi masez cu o carpa mai aspra sa le pregatesc de "lucru",dar mi-s atat de sensibile ca nu am reusit.
17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
Raluk31 spune:
Galusco,dar haine de gravide unde se gasesc?Acum am vazut ce vei avea gemeni,felicitari,iti trebuie de doua ori mai mult curaj!
galuscuta spune:
Raluk - pai pe la Premaman,Oviesse,Kiabi si nu stiu pe altundeva pe unde ca eu nu mi-am luat inca desi buritku'creste, creste .Mi-am luat doar stretch si pantaloni de trening, din aia de bumbac.Eu nici asa u prea ies din casa doar la vizite si plimbarici pe-aici pe langa casa.Cand am fost la Oviesse (prin sapt. 12) aveau da' erau prea mari pt. mine, asa ca nu mi-am luat.oricum inca incap in treninguri ca inca nu mi-a crescut
17+
mamii spune:
Haine ed graviduta se gasesc si in magazinele cu haine pt bebici!
galushcuta eu iti recomand sa te duci si prin carrefourpt bodyuri sau unde vezi k mai au kte un scont!nu se merita sa dau prea multi bani dekt ca sa iti faci pofta de hainute superbe:D
eu in sarcina pentru graviduta mi.am cumparat o singura salopeta de la oviesse in rest numai pantaloni de trening !Dar poate mai gasiti si alte magazine pentru gravidute ..hainele din chicco si de la prenatal mi se par cam scumpe sincer!Acum...depinde de buget eu m.am zgarcit sincera sa fiu cand am vazut k o bluza e 70 de euro Am preferat sa imi cumpar tricouri mai mari si asa dupa nu o sa le mai porti!
galuscuta spune:
Mamii- ai dreptate ca hainele de gravi le porti doar cateva luni si dupa....le dai in beneficienza.Si eu am sa trag pana la capat cu treninguri si pantaloni stretch cu tricouri si bluze mai largutze.
17+